English

Dear Visitor,

Judapest.org is a wholly home grown and grass roots *online and offline community* aiming to uncover the Stimulating, the Relevant and The Cool in the Hungarian Jewish Experience. Since 5765.

Would like to find out more? Get in touch with us at [email protected]. We will be sending out English language summaries and updates every once in a while. If you wish, we can also send you notifications about our offline events.

You might also want to read our suggestions for visiting “Jewish” Budapest

A technológia fejlődésével elkerülhetetlen, hogy a szórakozás régi formái az online világba lépjenek. Ebből a kaszinózás sem maradhatott ki, ami mára az egyik legközkedveltebb időtöltés a magyar szerencsejátékosok körében. Azonban minden zsugásnak kell segítség a megfelelő kaszinó megtalálásában, amire az Online Kaszinó Játékok tökéletes megoldást adhat. Az oldalon megannyi kaszinót megtalálhat az alapján, hogy mi a preferált fizetési módja, így a szerencsejátékozást már Bitcoin fizetéssel is tudja művelni. Kaszinók mellett online fogadóirodákat is megtalálhat szakszerű elemzés mellett, így például a Betfair bemutatója alapján is megtalálhatja a tökéletes bukmékert. Ne aggódjon azon, hogy lemaradna a bónuszokról, letisztult felületünkön ugyanis mindenről részletes információval szolgálunk. Ha kedvenc slotjával, mint például a Book of Ra nyerőgéppel szeretne játszani, akkor ön helyett megkeressük, mely portálon találhatja meg azt. Az online felület személytelensége sokakat elrettenthet, azonban ettől sem kell tartani, ugyanis az internetes videó póker szobákban a tradicionális póker élményhez hasonló játékot élvezhet a szobája kényelméből.