Kreatív+zsidózás

A JP szemantikai harca újabb dupla, sõt triplafordulatokat vett: Tamuz hónap mottója a “kreatív zsidózás“, erre varjon gombot! �?j fejlécek is készültek:

JP header Homer

JP header Kermit

Header JP Power Puff Grrls

header JP Kyle

Header JP Beavis and Butthead

Készítsen ün is kreatívan zsidózó judapest fejlécet! PQ olvasónk már meg is tette:

Header JP Lebowski


10 Responses to “Kreatív+zsidózás”

 • ivcsek

  2007 június 30 at 9:06

  off:
  Szia!
  Ivcsek vagyok a “szomszéd pályáról”. Gondoltam, ha már egy kategóriába sodort minket az élet odabiccentek, “beköszönök”. Amúgy meg a legjobbakat, hozd a formád!
  Mindemellett, ha van (kedved és idõd) valamilyen a blogod profiljába vágó mondandód a Balatonról, vendégszerzõként (kereszt-promóciós akcióként) szívesen látlak a Balaton.blog.hu felületén!

  (pl: érdekelne ez a téma, mert ebbõl a szemszögbõl nem ismerem siófok történetét:
  http://ufi.blog.hu/2007/06/28/siofok_anno
  “Ez az iszákos dzsentri napközben az akkori köznyelv által Zsidófoknak nevezett fürdõvárosba érkezõ budapesti sertésnagykereskedõket, orfeumigazgatókat és szõnyegárusokat szolgálta ki éttermében…”

  vagy: ebben az évben is lesz temetõ tisztítás Kõvágóörsön (Káli-medence), mert az elmúlt évben elkezdõdött, de még így is méltatlan körülmények vannak ott. Illetve, miért nem látogatható a helyi zsinagóga rom (nem rom az csak romos)
  http://kovagoors.blog.hu/2005/11/30/egykor_varos_vala_2
  “Két vallás temploma vetélkedik egymással a dombtetõn, melyikük tör magasabbra: ebben eredményt nem hirdetünk, de az evangélikus messze szebb. Tõlük nem távol, nagyon eldugottan árválkodik a romos zsinagóga. Furcsamód megközelíthetetlen, értem, hogy magánterületen fekszik, de akkor is.”

  na?

 • balagan

  2007 június 30 at 11:03

  beavisék jók! a többi meg semmi extra. a kennys még jól néz ki.

 • matthieu

  2007 július 1 at 1:21

  Itt az ömlengés helye, ideje:

  a józsefvárosi séta, és az after WB is nagyon jó volt!!!!!!!!
  Már most várjuk a következõt!

  Matthieu & B.

 • eszterle

  2007 július 1 at 9:39

  yes! really good volt- sajnálom, hogy hamarabb le kellett lépnem- de kösz shadai!:)

 • J-bone

  2007 július 2 at 8:43

  igen-igen
  saját topikot a találkozónak 🙂
  egyébként ha valaki megírná a “jelentést”, szeretném majd engedéllyel átvenni a Szim Salom hírlevélbe is.

 • shadai

  2007 július 2 at 9:00

  My pleasure. Amint processzáltak a fotók, lesz topik is.

 • shadai

  2007 július 2 at 13:55

  Hello Ivcsek,

  Köszi a meghívást, a témákon gondolkozom (ezer éve jártam a Balatonon..) A linkeket mindjárt megnézem!

  S*

 • TuRuL_2k2

  2007 július 2 at 14:33

  Ha már Balaton: érdemes megnézni a balatonfüredi zsidó temetõt is. Fent van az óvárosi részen, a templomromtól kell felfelé gyalogolni még néhány száz métert a domboldalban (kulcs a helyi Hit Központban, azt hiszem).
  üpült mellette egy társasház, aminek pár terasza a temetõre néz. Fura lehet ott lakni.

 • J-Bone

  2007 július 10 at 16:27

  Kéne ilyen moddolt filmposzter pályázatot is csinálni ám:
  http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/zom0710/
  Manipulált hollywoodi plakátokkal támadnak az arabok

 • Charlie

  2007 július 10 at 18:56

  A mosolygó Busht bokorban (in the bush) ábrázoló kép szellemes. A többi inkább nevetséges. Már a tavalyi libanoni háború idején bizonyították a mudzsahedin, hogy értenek a számítógépes grafikához.

Tudjuk, milyen frusztráló sikertelenül keresni a tökéletes online kikapcsolódást, főleg szerencsejáték kedvelőknek. A rengeteg opció elsőre pozitívumnak tűnhet, azonban kimerítő végigfésülni az összes platformot, hogy megtalálják a megfelelő kaszinót. Ezért jött létre az Online Kaszinó Játékok, az internetes szerencsejátékozás megbízható segédje. Portálunkon a legnagyobb online platformokat, mint a GameTwist kaszinót mutatjuk be, hogy a választásban segítsünk. Ha csak bizonyos játékokra fáj a foga, abban is utat tudunk mutatni: pár kattintással megtudhatja, merre tud játszani kedvenc nyerőgépeivel, mint például a Lord of the Oceannel online, vagy elvezetjük a legizgalmasabb internetes videó póker szobákba. Oldalunk bármely fontos kritériumnak megfelel a felhozatalunk: Játékok és nyerőgépek mellett fizetési módszer szerint is megtalálhatja alegjobb fogadóirodákat és kaszinókat. Segítségünkkel a kriptovalutások, az Ecopayz használók, és a Paysafecarddal fizetők sem maradnak le a szórakozásról és bónuszokról. Online kaszinók sorai várják a szerencsét kereső játékosokat, és mi segítünk őket eljuttatni az izgalmak világába.