Minden, amit a zsidókról tudni akartál, de sosem merted megkérdezni

Íme Bede Márton és Magyari Péter ajándéka a világnak, az Ablak-Zsidó. Többé nem kell orrot pengetni és pénzszámolást mímelni, ha a zsidókról van szó! Nobel-díjak, sólet, fityma, Izrael, Lovas István, összeesküvés, the works.

A magyar médiában mindenki zsidó. Vannak kivételek, persze, mi is tudunk legalább egy párat, de azt a néhányat tényleg nagyítóval kell keresni. Tévé, sajtó, internet, reklám, mind-mind zs-terület, ide gyors ész és gátlástalanság kell, ezek hatékony kombinálása pedig hagyományosan jól megy a zsidóknak. A zsidó túlsúly annyira meggyõzõ, hogy simán bedarálják még a másik errefelé aktív kisebbséget, a homoszexuálisokat is. A médiában dolgozó zsidók igen változatos teljesítményre képesek, Rózsa Görgytõl Vágó Istvánig széles a skála.

—Bede-Magyari: Ablak-Zsidó


19 Responses to “Minden, amit a zsidókról tudni akartál, de sosem merted megkérdezni”

 • crl

  2006 július 15 at 9:08

  antiszemiták!! hahaha…

 • admc

  2006 július 15 at 12:27

  Ilyenkor egyik szemem mindig sír, másik meg nevet.

  Egyrészt, ezek tényleg roppant mókás körítésben tudják elõadni a mondanivalójukat, másrészt, meg olyan kár érte, hogy ilyen nagymértékû tájékozatlanság társul mindehhez. Kedvenc gyöngyszemeim:

  -“Viszont olyan mértékû felháborodást, nyomulást, követelõdzést sem látott még a békásmegyeri McDonalds sokat próbált személyzete, mint amilyet egy zsidó médiaszemélyiség produkált, amikor nem kapott külön kistálkában BigMac-szószt.”

  Szóval azért erõszakosak a zsidók, mert Matuláék találtak egy ilyet.

  -“Bár a zsidók errõl szemérmesen hallgatnak, de az a helyzet, hogy Magyarországon a holokausztban – akárcsak a történelem összes többi népirtásában – az elhalálozásra a szegényeknek, a butáknak és a tanulatlanoknak volt a nagyobb esélye.”

  Ennek persze sajnos éppen az ellenkezõje igaz, minden háborús helyzetben az él túl, akiben jobban él az életösztön, aki agresszívabban tapos a másikon.

  Alábbi két idézet egyszerûen “felnyitotta a szememet”:

  -“Közkeletû vélekedés szerint a zsidók egyszerûen nem bírnak nemi gerjedelmükkel, folyton azon jár az eszük, és önfertõzéstõl ferde a gerincük.”

  -“Drogoznak a nem zsidók is, persze, de a zsidók egyszerûen nem bírnak magukkal, a rendszerváltás után éretté válók közül megszámlálhatatlanul sok esett át a politoxikománia veszélyes, ám annál izgalmasabb szertartásán.”

  Egyébként pedig az a szép ebben az egészben, hogy milyen bensõséges kapcsolatot ápol a JP és a Matula Magazin. Ilyen is csak a XXI. században történhet meg…

 • Zsófi

  2006 július 15 at 17:55

  �?szintén szólva, engem inkább nyomaszt, mint szórakoztat ez kis szótárka….

 • sdw

  2006 július 15 at 20:00

  admc: nem vagy te eltájolva pöttyet? irónia, mint a humor forrása megvan? (bár ki tudja, a matulától még az is kitelik, hogy komolyan gondolják 🙂

  ami viszont ezt illeti: ”Bár a zsidók errõl szemérmesen hallgatnak, de az a helyzet, hogy Magyarországon a holokausztban – akárcsak a történelem összes többi népirtásában – az elhalálozásra a szegényeknek, a butáknak és a tanulatlanoknak volt a nagyobb esélye.” – részben egyetértek vele. nem kizárólagosan õk haltak meg, de anyagi/szellemi stb. erõforráshiányos helyzetükbõl adódóan bizony így történt. s ennek a te állításod sem mond ellent – hacsak azt nem érted alatta, hogy a tanultak kevésbé agresszívek. (utóbbi egyszerûen nem igaz. max. a megnyilvánulási forma szofisztikáltabb.)

 • elkana

  2006 július 15 at 21:55

  Szerintem vicces, olyan igazi matulás darab. Furcsa, hogy a Zoltai homokos meg kaszinós kalandjait nem pendítette meg.
  üs ne felejtsük el, hogy zsidók írták, tehát van benne önkritika is.

 • crl

  2006 július 15 at 23:12

  elkana, nálad a pont…

 • Salamon Dávid

  2006 július 16 at 2:04

  “Szerintem vicces, olyan igazi matulás darab.”

  “üs ne felejtsük el, hogy zsidók írták, tehát van benne önkritika is.”

  – Kis magyar(országi) társadalmi körkép.

 • Zsófi

  2006 július 16 at 14:27

  Nem hiszem, hogy a származás, és az arra hivarkozó “önkritika” bárkit feljogosít bármire.

  Továbbra is azt tudom mondani, amit egy másik itteni beírásban már fejtegettem: fogalmatok sincs, mi az az antiszemitizmus….

 • Gábor

  2006 július 16 at 14:50

  Szerintem is egy zsidó honlapon poén lenne ez, de nem egy olyan honlapon, amit nem csak zsidók olvasnak. Szerencsére a matula olvasóinak többsége tudja mirõl van szó, tehát pánikba sem kell esni. De én is úgy vagyok ezekkel, a viccelõdésekkel, hogy ha lehet inkáb ne, mert elég ha egy ember félreérti.

 • x

  2006 július 17 at 11:04

  Nem hiszem, hogy lenne honlap amit csak ezek vagy azok olvasnak. De tényleg, a Matulán felháborodni..:-)) Meg az IZsDB-t komolyan venni, felhördülni rajta, botrányt kerekíteni belõle… Ugyan már! A Matula az egyik legjobb zsidó lap…

 • crl

  2006 július 17 at 11:16

  …és külöben is ami nyomasztó az az offline sajtó, a köztv és kertvk.

 • x

  2006 július 17 at 12:05

  Huhh most jutott eszembe. Engem is felháborított a Matula ezen a nyáron, asszem ezt már szóvá tettem itt ezen a blogon valahol máshol: Túl lassan frissül a Matula!
  Kedves Matulások, tessék többször frissíteni és több zsidó témát lehozni, a hozzászólások áradatából is láthatjátok, sikeretek van vele! Ha sokan olvassuk a lapot, talán tényleg megveszik az IZsDb-t is azon a nevetségesen magas áron, amennyire ti taksáljátok!:-DDDD üs akkor jövõre a Bahamákon:-))))

 • gold

  2006 július 17 at 17:26

  Még egy dolg ami megosztja,amúgysem egységes köreinket. Sztem nem jó ötlet.

 • marker

  2006 július 17 at 17:41

  Azért ez az IZsDb több mint durva.

  Meg tudnátok mondani mi ebben a vicces?

  http://www.matula.org/search.asp

  Mert nekem valahogy nem az !!

 • rás

  2006 július 18 at 13:31

  Van benne, amin hangosan röhögtem, van, amin felháborodtam, s van, amit csak gyengének tartottam. Így kerek a világ.

 • bede

  2006 július 18 at 17:13

  Felreertesek elkerulese vegett egyszer es mindenkorra legyen leirva: a matula.hu-nak semmi koze a matula.org-hoz.

 • Evora

  2006 július 19 at 13:26

  jesszasz. ki csinalja azt az oldalt? es miert lehet a neten?

 • Orosz Péter

  2006 július 19 at 13:38

  A net az egy nagy zûrös katyvasz, van rajta minden.

 • Q

  2006 július 19 at 13:40

  Valószínüleg ugyanaz a “nemes lelkû” egyén/szervezet aki itt Salamon Dávid néven gojozott összevissza, osztotta a kirekesztõ eszméit, kezdett lejárató kampányt a zsidóságról magát zsidónak kiadva (különbözõ vicces koreai és kínai proxykon keresztül, jordániai ISP hálózatából).

A szerencsejátékosoknak nem kell bemutatni a játékok izgalmát, a kasznó légkörét, és a nyeremények örömét. Minden veterán és újonc tudja, mekkora élmény letarolni egy pókerasztalt vagy látni, ahogy a nyerőgép megőrül a tökéletes kombinációtól. Azonban mi lenne, ha azt mondanánk, hogy mindezt élvezhetik otthonuk kényelméből? Az Online Kaszinó Játékok erre hivatott. A nívós online kaszinók keresőinek leegyszerűsítjük a választást részletes elemzéseinkkel, így például az Alf Casino bónuszainak bemutatása alapján informált döntést hozhatnak. Ha csak egy bizonyos játék érdekli, abban is segítünk: Megmutatjuk, hol tudnak a szerencse szerelmesei Ultra Hot nyerőgéppel online játszani vagy vagy internetes kenóval valódi pénzt nyerni, de még egy tucat más szórakoztató elfoglatlságra rákereshet. Még a fizetési módszerekben is segítünk eligazodni: Nálunk a kriptovalutával vagy Paysafecarddal fizetők is egyaránt megtalálhatják a tökéletes bukmékert. A legjobb játékok, a legizgalmasabb játszmák, a legnagyobb nyeremények, a legigényesebb online kaszinók: Ezeket kínáljuk fel tálcán mined nagy spílernek.