Szuper Ramones fotóalbum 15 dollárért

[Joey Ramone úszkál. Fotó: Jenny Lens]

San Franciscóban készítette őket 1976 augusztus 19-én Jenny Lens, aki a következő négy évben végigfotózta az amerikai punkszcénát, és most elkezdett PDF-könyveket készíteni archívumából. Az első rész a Ramonesról szól, 15 dollárért lehet megvenni közvetlenül a szerzőtől, és aki óvakodik ennyi pénzt vakon kicsengetni, annak még egy 16 oldalas ingyen beetetőt is csinált (2,3 MB, PDF).

Lens oldala egyébként csodálatos, és ő csinálta ezt a cuki-erotikus seggreesős képet Debbie Harryről is:

[Debbie Harry. Fotó: Jenny Lens]


5 Responses to “Szuper Ramones fotóalbum 15 dollárért”

 • kylebroflovski

  2008 december 9 at 20:59

  Rock rock rock in the’ highschool!!!!

 • zebulon

  2008 december 9 at 21:28

  “wanna beat on the brats with a baseball bat oohoooo…”

 • RickyTerror

  2008 december 10 at 14:26

  Micsoda hülyeség pdf-et venni! Úgyis secperc alatt felkerül az ingyé’ is. Meg azután halottakból csak ne akarjon senki dollárokat húzigálni.

 • Orosz Péter

  2008 december 11 at 16:04

  Micsoda hülyeség pdf-et venni! Úgyis secperc alatt felkerül az ingyé’ is.

  Megér 15 dollárt a nyilvánvaló rosszfejség?

  Meg azután halottakból csak ne akarjon senki dollárokat húzigálni.

  Tommy Ramone nagyon is élt, amikor itt volt augusztusban 52 év után először, és végigénekelte a Cretin Hopot.

 • RickyTerror

  2008 december 12 at 14:44

  Én a halottat a punkra értettem, amiből ma már csak egy jóltejelő fejőstehén lett. Frusztrált dolog lehet a rendszer ellen nemlázadva lázadni. Mindegy, ez talán nem kommentszintű dolog.

  Magáról a dologról viszont: Nem-tapintható, nem-lapozható fotóalbumokért pénzt kérni a rosszfejség, nem az ingyentöltés.

Minden szerencsejátékos másért játszik. Van, akit a nyeremény hajt, van, aki a játék izgalmát szereti. Vannak, akik profi szinten varázsolnak a kártyákkal, és vannak alkalmi, élményért játszó zsugások. Mind különbözőek vagyunk, ami viszont közös bennünk, az az, hogy meg akarjuk találni a tökéletes kaszinót a legkényelmesebb környezetben. Az Online Kaszinó Játékok ezért jött létre. Oldalunkon minden neves online kaszinót megtalálhat az igényei alapján. Megtudhatja, milyen játékok és nyerőgépek érhetőek el például a Casino Roomban elemzésünk alapján. Megkeresheti a legjobb online rulettet szolgáltató oldalakat és megtalálhatja a legjobb slotokat, mint például a Lucky Lady’s Charmot bemutatónkkal együtt. Minent megteszünk azért, hogy látogatóink megtalálják a legjobb kaszinókat és fogadóirodákat, a legnagyobb nyereményeket és bónuszokat, de még a legoptimálisabb fizetési módszerekre is kitérünk. Nálunk minden e-pénztárcás fellelheti a tökéletes nyereményfelvétel opciókat, legyen az Ecopayzzel, Netellerrel, vagy Skrill-lel való fizetés. Készüljön fel, mert végtelen izgalmak várják önt az Online Kaszinó Játékoknál!