Radikális és szolidáris

Hanuka Sirály
“Nemhivatalos Hanuka Feszivál” helyszíne lesz a Sirály december 4. és 12. között.

Az idei hanuka fesztivál központi témája a zsidó radikalizmus. Van-e ilyen egyáltalán, ha pedig valahogy igen, akkor kizárólag elmebeteg vallásosok/zenészek/államalapítók agyszüleménye, vagy többé kevésbé fenntartható koncepciók/formációk/államok faraghatók belõlük?

Akik kérdezgetve és hallgatva lesznek: Kornis Mihály, Tatár György, Gadó Gabor, Kardos Dani, Specko Jedno, Ruttkai Bori, ZuSammen, Nyitott Könyvmûhely Kiadó, Ablaka Gergely, AgA, Papp Richard, djpopdavec, TáP Szinház, Henna Mona, Nigun, Vázsonyi János, Triton.

Gyertyagyújtás: hanyományosan és a frottírosok újrahasznosított anyagból készült hanukkiáján.

Részletes, pontos, ismertetõkkel és dátumokkal ellátott program a Pilpulon.

A JP ott lesz.

Szintén Hanuka2007:
Alternatív trendelik
Hremzli


2 Responses to “Radikális és szolidáris”

  • anna

    2007 november 29 at 20:02

    megnéztem a hebrew hammer képeit. tökjó. ha ezt borat meglátja, sírva elbújdokol, amiért nem õ találta ki.

  • Bettie Page

    2007 december 2 at 10:39

    azta tényleg tök jó. de már mondtam. ki is linkelem mindjárt.

Arról álmodozik, hogy elképesztő nyereményeket húz be otthonba kényelméből? Szeretne kikapcsolódni egy tradicionális nyerőgéppel modern körítésben? Online blackjack asztalokat keres? Ne menjen tovább, az Online Kaszinó Játékok önnek lett kitalálva! Portálunk megtalálja önnek a tökéletes kaszinót játék, fizetés, és bónusz alapján! Az igényeit kielégítő platformot garantáltan megleli felhozatalunkban, ugyanis professzionális bemutatóval látunk el minden neves online szerencsejáték oldalt, így olvashat a Tsars online kaszinó bónuszairól is. Internetes slotok várnak minden szerencsét kereső spílert. A régi motorosok megtalálhatják kedvenc nyerőgépüket pár kattintással, de az abszolút újoncokat is megsegítjük, így például a Piggy Riches értékelése után is úgy vághatnak neki a játéknak, mint egy vérbeli profi. Figyelmünk kiterjed minden érdekes és kecsegtető részletre, de a szárazabb számok elemzését is leegyszerűsítjük, ugyanis az optimális fizetési módszer megtalálását is rövid elemzéseink alapján megtalálhatja. Nálunk az e-pénztárcások is nyerhetnek, de a bitcoin fizetéses kaszinók keresői se maradnak bónuszok nélkül.