American poker 2: A játék teljes leírása és bemutatása

American poker 2
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


A Wazdan egyik híres játékaként az American poker 2 a póker és a nyerőgép világát ötvözi. A játék tehát egyaránt kiváló választás azoknak, akik főleg a póker világát szeretik, de azok is szeretni fogják, akik a nyerőgépeket helyezik előtérbe. Az American poker 2 ráadásul ingyenesen is kipróbálható, így amennyiben érdekel a játék, de nem szeretnél nagy pénzeket költeni rá úgy, hogy még nem is ismered, érdemes először a demó változattal játszanod.

A játékban 10 kombinációt találhatsz nyerő vonalként és ahogy az a pókernél lenni szokott, 52 lappal játszol.

Az American poker 2 legfontosabb előnyei

 • különleges játékmenettel vár
 • A póker és a nyerőgépek ötvözete
 • Izgalmas és gyors játékmenet
 • Óriási nyereményeket biztosít
 • Neves fejlesztő játéka

A játék hátrányai

 • Kezdőknek bonyolult lehet elsőre
 • Nem túl jó a minősége
 • A Wazdannak jobb játékai is vannak

Az amerikai póker 2 részletesen vizsgálva

Játék neve American Poker 2
Min. – max tét 0.04 – 100 dollár
Nyerővonalak 10
RTP 95.96%
Szoftver Wazdan
Volatilitás Nem ismert
Max nyeremény 80 000 dollár

A játék témája és leírása

A nyerőgép sokban eltér egy szokásos, átlagos slot játéktól, ugyanis szinte alig hasonlít bármiben egy nyerőgéphez. Például, az indítása után nem tárcsákat fogsz látni, hanem egy sorban 5 darab kártyát, a póker lapjait voltaképpen. Ha pedig elindítod a “pörgetéseket” egyszerűen annyit teszel, hogy megkéred a játékot, hogy fordítsa meg a kártyákat. Éppen ezért, egy sokkal gyorsabb játékmenetet élhetsz át az American Poker 2 játékot használva.

Mindazonáltal 10 olyan lehetőség van, amikor nyereményre teszel szert, amelyek között a póker játékban tapasztalt lapok erőssége alapján határozták meg, hogy melyik mennyit fizet.

A játék viszont összességében nem kapott túlságosan modern grafikát, így a napjainkban elérhető nyerőgépeket vizsgálva és velük összehasonlítva azt mondhatjuk, hogy a kialakítása eléggé alapra sikeredett. Éppen ezért, egy kék háttérrel találkozhatsz, ahol láthatod a funkciókat és a tétek beállításának lehetőségét, fölötte a kártyákat, amikkel játszol és voltaképpen ebben kimerül a képernyő.

A jó hír viszont, hogy bal felül megmutatják a lehetséges kifizetéseket, így nem kell külön keresgélned az információk között, hogy melyik kötés milyen kifizetést biztosít. A játék hangja mindeközben elfogadható, így bár nem számít kiemelkedőnek, egyáltalán nem zavaró akkor sem, ha valaki hosszú távra tervezel vele.

Alul pedig egyszerűen állíthatod a téteket, illetve indíthatod el a különféle funkciókat.

Scatter szimbólum
Wild
Ingyenes pörgetések
Szorzó növelő
Bónusz Elérhető
Autoplay Elérhető

A kártyalapok és a kifizetések

Amikor az American Poker 2 játékkal játszol nem a szokásos szimbólumokkal találkozhatsz, ugyanis, itt a különböző kártyák szimbólumait érdemes figyelned. Ha viszont ismered a póker szabályait, nem különösebben kell sokat rágódnod azon, hogy melyik kártya milyen kombinációban kell, hogy megjelenjen.

A játékban az alábbiak érnek majd sokat számodra, max téten számolva:

 • Royal flöss – Könnyen több tízezer dollárt vihetsz haza, ha sikerül Royal flöss lapokat pörgetnek a játék során. Ez természetesen a legritkább, de a legnagyobb kifizetéseket is ez biztosítja. A játékban pedig akkor is nagyszerű kifizetést kapsz tőle, ha alacsony tét mellett játszol, ugyanis még így is 40 dollárt vihetsz haza a pörgetés alkalmával.
 • Színsor – A színsor pedig, ahogy az a valód pókerben is így van, szintén nagy nyereményeket biztosít, így ennek is érdemes örülnöd. A színsor a legalacsonyabb téten pedig 10 dollárnyi nyereményhez juttat, ami a tét arányát vizsgálva kifejezetten kedvező.
 • Full – Ha pedig max téten szeretnél 1000 dollár felett nyereményre szert tenni, még a full is megadhatja számodra a lehetőséget. A full viszont magas tét mellett éri meg igazán, hiszen a legkisebb téten alig 1,20 dollárt kaphatsz majd tőle.
 • Két pár és sima pár – Mindazonáltal, a legkisebb nyereményeket a két pár, végül pedig a sima pár biztosítja. Esetükben 300 dollárra számíthatsz, ha maximum téten játszol, illetve alig 0,30 és 0,50 dollárra, ha a minimum 0,1-es tét mellett szálltál harcba a nyereményekért.

Egyéb kombinációk, amik megjelennek a játékban:

 • Póker
 • Flöss
 • Sor
 • Drill
 • Magas lap

A játék RTP-je és a kifizetésekre vonatkozó információk

Azt tehát jó eséllyel te is látod, hogy a játékot sokkal inkább érdemes magas tét mellett játszani, ha szeretnél nagy nyereményeket elérni. Éppen ezért, ha a maximum téten nem is szeretnéd kipróbálni rajta a szerencsédet, akkor is érdemes a minimum tétnél nagyobb téten elindítani a pörgetéseket. A játék RTP-je egyébként 95.96%-os, éppen ezért viszonylag átlagosnak mondható a szerencsejátékok piacán elérhető játékokhoz képest.

A játék volatilitása viszont jelenleg nem ismert.

Az American póker 2 játékban megjelenő extra funkciók

A 10 nyerővonalon érhető játékban nincs sok extra funkció, de azért a minijáték és pár lehetőség, ami a modern játékok esetén elérhető könnyen aktiválható. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a játékok során milyen lehetőségek várhatnak rád.

 • Mini játék – Erre úgy gondolhatsz, mint a progresszív játékokból ismert lehetőségre, azaz, hogy minden pörgetésnél emelheted a nyeremények értékét. Amennyiben sikerül kipörgetned a hozzá tartozó lapokat, automatikusan jóváírják számodra az itt összegyűjtött nyereményeket.
 • Gamble – Ahogy ennél a funkciónál lenni szokott, a gamble arra ad lehetőséget, hogy növeld a nyereményeidet. A játék során ugyanis könnyen megduplázhatod vele az adott körben összegyűjtött nyereményt, 50 – 50% eséllyel, viszont akár a teljeset el is veszítheted.
 • Automatikus pörgetés – Mindazonáltal, ebben a játékban is elérhető egy autoplay gomb, amivel úgy is pörgethetsz a játékban, hogy közben nem kell semmilyen gombot megnyomnod. Egyszerűen csak állítsd be a tétet, válaszd ki, hogy hányszor pörgetnél és máris elindul a játék beavatkozás nélkül is.
 • Játék gyorsító – Illetve, a játékban elérhető egy gyorsító gomb is, hogy amennyiben nincs kedved várni, amíg normál tempóban megjelennek a képernyőn a felfordított kártyák, felgyorsíthatod a játékmenetet. Erre viszont kevésbé lesz szükséged, ugyanis a játék önmagában gyorsabb, mint egy normál nyerőgép.

Utolsó gondolatok – American poker 2

Az American Poker 2 tehát egyaránt kiváló azoknak, akik a nyerőgépeket szeretik és azoknak is, akik a 5 lapos póker világát kedvelik igazán. Bár nem mondhatjuk, hogy kifejezetten bővelkedik a különleges lehetőségekben a játék, még is így nagyszerű izgalmak mellett szállhatsz be a játékosok közé és közben bátran számíthatsz óriási kifizetésekre is.

A 10 nyerővonalas és átlagos RTP-jű játék pedig kisebb és magasabb tét mellett játszó játékosoknak egyaránt kiváló, ugyanis pár forint és több tízezer forint társaságában is egyaránt kipróbálhatod rajta a szerencsédet. Természetesen nyerni akkor fogsz tudni nagyokat, ha magas tét mellett szálltál harcba, de kezdőként tökéletes lehet a játék alacsony tét mellett is főleg, ha szeretnéd megismerni a póker játék alapvető kártyáit, de közben nem szeretnél a nyerőgépek világától sem eltávolodni.

Ha tehát ránk hallhatsz, mindenképpen kipróbálod rajta a szerencsédet, ugyanis kivételes izgalmakra, nagyszerű kifizetésekre és teljes biztonságra egyaránt számíthatsz a játékot használva.

Gyakori kérdések és válaszok

Az American Póker 2 telefonon is elérhető?

Igen, a játékot a fejlesztő optimalizálta telefonra is, éppen ezért, akár Android, akár iOS készüléket használsz bátran keresheted telefonról is és nagyszerű minőségre számíthatsz tableten és telefonon egyaránt. Mindazonáltal, appot is használhatsz a játék kipróbálására, illetve telefonos böngészőből is elérheted, a játék kipróbálásához választott kaszinótól függően.

Hogyan lehet egyszerre póker és nyerőgép is?

Az American Poker 2 játék azért számít egyszerre mindkettőnek, mert működését tekintve főleg a nyerőgépek világához húz, miközben a pókerből ismert kártyapaklival játszhatsz a nyeremények összegyűjtése során. Ráadásul a nyerő sorok is a póker szabályai alapján vannak meghatározva.

Ingyenes változatban is elérhető az American Póker 2?

Igen, a játékot nem kizárólag valódi befizetés mellett próbálhatod ki, hanem akár ingyenes, demó változatban is próbára teheted az esélyed a játékban, ha esetleg szeretnéd megismerni a szabályokat még a befizetés előtt.