A Book of Ra deluxe slot bemutatása

Book of Ra deluxe
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100%, akár 35 ezer forint + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

20BET

100%-os bónusz, legfeljebb 40.000 Ft-ig

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
A bónusz forog
Nem
Jackpot
Vad szimbólum
Dobok száma
Sorok száma
Max. nyereség
Max. mérték
Min. mérték
Kockázati játék
Szétszór


Valószínűleg még az is hallott a Book of Ra deluxe slotjáról, aki egyébként nem rendszeres játékos az online kaszinókban. Az egyik legnépszerűbb valaha volt slotról beszélünk, amelynek olyan hatása volt az iparágra, mint másnak soha. A Novomatic (Green Tube) által készített játékból sok száz más játék is merített ötleteket, mégis a játékosok folyamatosan az eredetihez térnek vissza. Ebben igazából egy teljesen hagyományos slotot tudunk játszani, egyiptomi hangulatban.Öt kerék és három sor van a játékban, összesen pedig 9 különböző módon nyerhetünk. Akár 0,02 eurótól (5 forint) is játszható egy-egy pörgetés, bár ez azért kaszinótól is függ. A legnagyobb lehetséges tét 6000 forint. Amiért sokan nem értik miért is ennyire népszerű a Book of Ra delkuxe, az a tény, hogy nem kínál annyi különleges bónuszlehetőséget, mint a legújabb modern slotok, ahol többféle extra játékkör is elérhető már. A Book of Ra deluxe legnagyobb különlegessége az ingyenes pörgetési kör, amelynek kezdete előtt ki kell választani egy szimbólumot, amelyből aztán a bónuszkörben kettőt kell kipörgetni, hogy nyerhessünk.

A játékos visszatérítési értéke, azaz az RTP érték 95.1%, ami valamelyest elmarad a jelenlegi új slotok átlagától, ezért ez egy kockázatos félkarú rabló. A maximális lehetséges nyeremény 10035-szorosa a feltett tétnek.

Fizető kombinációk és szimbólumok

Azt gyorsan látni fogjuk a játékban és a lenti táblában is, hogy a nekünk leginkább kedvező szimbólum a kalapos felfedező és Ra könyve valamint a szarkofág. A franciakártyából ismert szimbólumok pedig az alacsonyan fizető szimbólumok. De lássuk csak a részleteket:

A tét: 10
Nyeremény Kipörgetett szám
Szimbólumok 2 darab 3 darab 4 darab 5 darab
10 0 5 25 100
J 0 5 25 100
Q 0 5 25 100
K 0 5 40 150
A 0 5 40 150
Felfedező 10 100 1000 5000
Szarkofág 5 40 400 2000
Ra könyve 0 20 200 2000
Szobor 5 30 100 750
Szkarabeusz 5 30 100 750

Wild szimbólumként és scatterként („szóró”) is Ra könyve funkcionál. Alapesetben azt teszi, amit bármely más Wild szimbólum, azaz jokerszimbólumként lép be, hogy a lehető legjobban fizető kombinációt kapjuk meg. Az öt kerék bármelyikén kipörgethetjük. Viszont nem csak Wild szimbólum, hanem egyben scatter is. Ez akkor fog nekünk fizetni, ha egy pörgetésen bármelyik soron és keréken legalább három helyen kipörgetjük. Az a jó dolog a scatter és a Wild összekombinálásában, hogy így sosem fog minket egy szóró abban akadályozni, hogy nagyot nyerhessünk. Bármikor duplázhatunk egyébként a játék segítségével, azaz feltehetünk mindent egy lapra is.

Elérhető bónuszok

Ahogy az előbb már volt róla szó, bárhol is pörgetünk ki legalább 3 scatter szimbólumot, nyerni fogunk. De nem csak nyerünk, hanem elindíthatjuk a Book of Ra deluxe ingyenes pörgetési körét is (10 ingyenes pörgetést és egy kétszeres szorzót kapunk még). Ekkor meg fog jelenni a könyv a képernyőn és a szimbólumok elkezdenek átcsúszni rajta. Az a szimbólum, amely majd megáll a könyvön, az lesz a kiválasztott szimbólum a bónuszkörben. Ez a szimbólum aztán a bónuszkörben kipörgetése esetén scatter szimbólumként fog szolgálni, hogy így növelje nyereményünket. Ez azt jelenti, hogy mindössze kettőre van szükségünk belőle a kerekeken, hogy nyerjünk. Természetesen csak akkor fog a szimbólum kiterjedni a kerékre, ha egy nyerő kombinációt érnénk el a segítségével. Ha ez megtörténik, akkor újra is indul a bónuszkör. Ez azért elég sokszor elő fog fordulni a játék folyamán.

A játék legnagyobb lehetséges nyereménye nem progresszív, pontosan az eredeti tétünk 10035-szeresét tudjuk megnyerni, ami a maximum tét esetén sok millió forint.

Hol játszható a Book of Ra deluxe valódi pénzért Magyarországon

Amellett, hogy a Book of Ra deluxe rengeteg helyen kipróbálható ingyen is, több olyan kaszinóban is megtalálhatjuk, amely elérhető Magyarországon. Ilyen például a Novomatic által üzemeltetett Gaminator kaszinó, de játszhatunk vele a LeoVegasnál és az Admiral Casinónál is. Értelemszerűen a Gaminator esetén az a jó, hogy maga a Novomatic áll a kaszinó mögött, így a Book of Ra deluxe játékához hasonló klasszikusokat is megtalálhatjuk egy helyen.

Letölthetőség

A Book of Ra deluxe legendás félkarú rablóját könnyedén le tudjuk tölteni az internetről asztali számítógépünkre, de áruházból a telefonunkra is vagy éppen tabletünkre. Nincs másra szükség, csak egy Android vagy éppen iOS operációs rendszerrel bíró készülékre és már jók is vagyunk. De még nagyon letölteni sem szükséges a játékot, tengernyi olyan oldal van az interneten, ahol bármikor ingyen kipróbálhatjuk és akár a végtelenségig is pörgethetjük a kerekeket.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments