Gaminator játékok: ingyenes Novomatic online nyerőgépek

A Gaminator játékok rendkívül népszerűek az online kaszinók rajongó körében. A tapasztalat játékosok egy része időről időre visszatér ezekhez a klasszikus játékokhoz.

Az új játékosok azoban sokszor nem ismerik ezt a játéktípust, vagy éppen nem tudják, hogy az általuk kedvelt játékok ebbe a kategóriába tartoznak.

Cikkünkben éppen ezért részletesen bemutatjuk a Gaminátor játékokat, történetüket és bemutatjuk, hogy hol lehet Gaminator ingyen játékokat találni.

Játssz ingyenes nyerőgépeket

Mik azok a Gaminátorok?

A Gaminotar nem más, mint egy online platform, amely a Novomatic játékfejlesztőhöz tartozik. A Novomaticot 1980-ban alapították, és világszerte az egyik legnagyobb vállalatnak számít a szerencsejáték-iparban. Jelenleg Európa, Ázsia és Amerika számára kínálnak szoftvereket.

A Novomatic elsősorban a nyerőgépek fejlesztésre összpontosít. Ezen a téren hosszú évek tapasztalata áll mögötte, hiszen a szárazföldi kaszinókban is megtalálható, Gaminator néven ismert nyerőgépek fejlesztésével indult el a piacon. Ez a divíziója egyébként még ma is működik.

Az idő múlásával azonban a vállalat felismerte, hogy nyitnia kell az online szolgáltatók felé. Éppen ezért logikus volt, hogy az offline Gaminator gépeken elérhető játékait fejleszti tovább úgy, hogy azok megfeleljenek a mai követelményeknek, és létrehozta a Gaminator online kínálatát.

Ennek megfelelően a gaminator nyerőgépek nagy része a klasszikus slotok közé tartozik, amelyek tárcsáin gyümölcsszimbólumok, például cseresznye, görögdinnye és 7-esek szerepelnek. A 777 Gaminator játékok mellett természetesen vannak tematikus nyerőgépek is, amelyeknek valamilyen egyedi témájuk van.

A legnépszerűbb gaminator játékok Magyarországon

Az alábbi táblázatban bemutatjuk néhány gaminátor játék legfontosabb jellemzőit.

  RTP Nyerővonalak Tárcsák Ingyenes pörgetések Szóró szimbólum Wild szimbólum Jackpot Bónusz játék
Sizzling Hot 93% 5 5 Nem Igen Nem Nem Nem
Always Hot 95,36% 5 3 Nem Nem Nem Nem Igen
Ultra Hot 95,2% 5 4 Nem Nem Nem Nem Igen
Book of Ra 92,1% 9 5 Igen Igen Igen Nem Nem
Power Stars 95,54% 10 5 Nem Nem Igen Nem Nem
Lord of the Ocean 95,1% 10 5 Igen Igen Igen Nem Nem
Dolphins Pearl 95,13% 9 5 Igen Igen Igen Nem Igen
Colombus deluxe 95,02% 10 5 Igen Igen Igen Igen Igen
Mega Joker 99% 5 3 Nem Nem Nem Igen Igen
Lucky Lady Charm deluxe 95,13 10 3 Igen Igen Igen Nem Igen

A gaminator nyerőgépek jellemzői

Bár a gaminator játékok nagyrészt a klasszikus nyerőgépek közé tartoznak, számos érdekes funkciót kínálnak a játékosoknak. Ezek közé tartozhatnak a következők:

  • Risk rounds, azaz kockázati vagy bónusz körök – A gaminatorokban használt bónusz funkció, amelyben a játékosok megtöbbszörözhetik a nyereményüket.
  • Ingyenes pörgetések – Szintén egy extra funkció, amely további pörgetéseket biztosít.
  • Wild szimbólum – A többi szimbólumot helyettesítheti a nyerő kombinációkban.
  • Scatter, azaz szóró szimbólum – Olyan speciális szimbólum, ami valamilyen extra funkciót, például ingyenes pörgetéseket indít be.
  • Nyerővonalak – Az elérhető nyeremények számát jelenti. A gaminatorok lehetnek 5, 9 és 10 nyerővonalasak.
  • Reels, azaz tárcsák – Azok a vízszintes sorok, ahol a szimbólumok megjelennek. A gaminatorok jellemzően 3-5 tárcsásak.
  • Jackpot – Valamilyen extra nyereményt jelent, amit egy speciális szimbólum kombinációval lehet elindítani.

A legjobb kaszinók, ahol a gaminatorokkal lehet játszani

A gaminator játékok rendkívül népszerűek, azonban sokszor nehéz azon gaminator kaszinó oldalak megtalálása, ahol a fejlesztő nyerőgépei megtalálhatók. Az alábbi táblázatban bemutatunk néhány olyan kaszinót, ahol elérhetőek ezek, sőt, akár a gaminator ingyen játék is adottak.

  Vegas.hu Malina Casino Gaminator Unibet
Minimum befizetés 5.000 Ft 4.000 Ft 250 Ft 3.300 Ft
Üdvözlő bónusz 100% befizetéshez kapcsoldó bónusz maximum 50.000 forintig 15% cashback bónusz maximum 60.000 forintig N/A 100%-os befizetési bónusz maximum 60.000 forint összegben
Elérhető gaminator nyerőgépek Sizzling Hot Deluxe, Always Hot Deluxe, Book of Ra, Lord of the Ocean, Star Supreme, Star Nova, Shooting Stars, Great Fortune, Lucky Lady’s Charm, Indian Spirits stb. Book of Ra, Xtra Hot, Dice Winner, Ultra Hot, Always Hot, Sizzling Hot Deluxe, Lord of the Ocean, Dolphin’s Pearl Deluxe, Shooting Stars, Hot Charm stb. Sizzling Hot Delux, Multi Dice, 5 Line Myster, Super Dice, 5 Line Joker, Lucky Lady’s Charm Delux, Book of Ra Delux, Roaring Fortie, American Poker II, Power Star stb. Star Supreme, Book of Ra Magic, Lucky Lady’s Charm, Lord of the Ocean, Power Stars, Thunder Cash Juicy Juicy, The Great Gambini, Dolphin’s Pearl Deluxe, Silver Trails, Columbus Deluxe stb.

Lehetséges a gaminator játékokkal mobilon játszani?

A gaminátorok nagy részét optimilazálták mobil eszközökre is, így akár böngészőben játszik valaki, akár applikációt használ, biztosan jól fognak működni. Ma már minden kaszinó oldala elérhető mobilon és sokan közülük applikációkat is kiadtak.

Ez azt jelenti, hogy bármelyik online kaszinóban is játszik valaki, biztos, hogy mobilon is használhatja ezeket a játékokat. A Gaminator ingyen játékok egyébként az oldalunkon is elérhetőek, így annak mobil változatában is elindítható bármelyik gaminator.

Miben különböznek a gaminatorok más nyerőgépektől?

A standard Novomatic online gaminator 5 tárcsával és 9 vagy 10 nyerővonallal rendelkezik. A tárcsákon található szimbólumok mind különböző értékűek. A játék célja az, hogy egy aktív nyerővonalon 3-5 egyforma szimbólumot kapjunk.

Az egyszerű szimbólumok mellett a Novomatic online nyerőgépek különleges ikonokkal is rendelkeznek. Mindenekelőtt a vad szimbólum, amely bármelyik szimbólumot helyettesítheti, hogy teljes legyen a nyerő kombináció. Sok gaminator gépen megtalálhatók a szóró szimbólumok is. Ezek olyan speciális szimbólumok, amelyek a tárcsák bármely pontján fizethetnek.

Ettől eltekintve, amikor Novomatic online nyerőgépekkel játszol, további esélyeid vannak a pénzed növelésére, mivel minden nyerőgépnek van kockázati játéka. Általában ez úgy néz ki, mint egy szerencsejáték, ahol a megfelelő színű kártyát kell kiválasztani. Ha sikerül helyesen tenned, akkor megduplázod az aktuális nyereményedet. Ez az un. Risk Round a legtöbb versenytárs játékaiban nem jelenik meg.

Amiben még a gaminator nyerőgépek szintén  különböznek a többi nyerőgéptől, az egyrészt a megjelenés. A gaminatorok a legtöbb esetben a klasszikus nyerőgépek hangulatát idézik, szemben más fejlesztők termékeivel, akik megjelenésben is szeretnének megfelelni a mai követelményeknek.

A gaminatorok 5-9 nyerővonallal rendelkeznek, és soha nem használják például a Megaways technológiát, ami egy modern nyerőgépen hihetetlenül sok nyerővonalat képes biztosítani.

Hogyan találhatsz bónuszkódot a gaminators játékhoz

Manapság a kaszinók ritkán kínálnak bónuszkódokat, így általában gaminator bonus code sem szükséges a játékhoz. A korábbi táblázatban felsoroltak közül a Vegas.hu az egyetlen, ahol promóciós kóddal lehet regisztrálni. Ezeket a kódokat a kaszinó partnereinek a weboldalán lehet megtalálni, és befizetés nélküli játékot tesznek lehetővé maximum 1.000 forint összegben, amely gaminator játékokra is felhasználhatók.

A Novomatic Gaminatorok rövid története

A Novomatic története nagyon hosszú, több mint 40 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A szárazföldi szerencsejáték-piacra szánt kaszinójátékok fejlesztőjeként váltak ismertté, de az internet megjelenésével elkezdték ezeket a nagyon népszerű játékokat online változatokká alakítani.

Így kerültek a népszerű Gaminator nyerőgépek az online kaszinókba, és ezért játszhatunk velük mobil eszközökön is, ha szeretnénk. A Gaminator címeket vagy a Novomatic, vagy a Greentube márkanév alatt találhatjuk meg, utóbbi az az ág, amelyik az online játékokon dolgozik nekik.

A Gaminator márka első említését 2004-ben találjuk, amikor a Novomatic az ICE-n bemutatta ezt az új rendszert. Már akkor nagy sikert aratott, 2005-ben pedig ugyanezen a kiállításon mutatták be a Multi-Gaminator-t is. A Super-V+ a szekrénynek az a változata, amelyet 2007-ben adtak ki.

A Gaminator szekrények érdekessége, hogy a régebbi nyerőgépekkel ellentétben ezek a digitális változatok lehetővé teszik, hogy a játékos kiválaszthassa a játszani kívánt játékot, mivel az összes Novomatic cím betölthető. Akár a Book of Ra Deluxe, a Sizzling Hot, vagy a Novomatic által készített számos más játék tetszik, ezek mind elérhetőek minden egyes Gaminatoron. is

A Gaminator gépek és a rájuk feltöltött nyerőgépek hihetetlenül népszerűnek bizonyultak szárazföldi kaszinókban, és most már online is lehet velük játszani. A Gaminator kaszinószoftver online verziója jelenleg három különböző változatban érhető el, a népszerű földi nyerőgépek letölthető és azonnal játszható változataival.

A fizetési rendszerek és a többféle pénznem integrálva vannak, ahogy a bónusz- vagy jackpot rendszerek és az RTP 70% és 90% közötti tartománya is.

A gaminator játékok előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
Sok esetben a klasszikus dizájn Ritkán tartalmaznak progresszív jackpotot
Egyszerű játékmenet A témák sokszor hasonlóak lehetnek
Nincsenek telezsúfolva bonyolult bónuszokkal

Gyakran ismételt kérdések

Bár a Novomatic nyerőgépek néha nehezen érhetők el a kaszinókban, mégis van néhány olyan, ahol lehetséges ezekkel a gépekkel online játszani. Cikkünkben is található egy felsorolás azon kaszinókkal, ahol biztosan találsz gaminatorokat.
A gaminatorok az egyszerű játékmenetükről ismertek, amelyek a szárazföldi kaszinók világát idézik. Éppen ezért a gyártó inkább a klasszikus játékmenetre és funkciókra összpontosított. Azonban létezik néhány olyan játék, mint például a Book of Ra Jackpot, ahol van lehetőség arra, hogy hazavigyük a jackpotot.
A maximális nyeremény mindig attól függ, hogy az adott játékgépen a tét hányszorosát lehet megnyerni. A Book of Ra nyerőgépen például ez az összeg a tét 5.000-szerese, a maximális tét pedig 5.000 euró. Így könnyen kiszámolható, hogy ha valaki nagyon szerencsés, akkor akár 250 milliót is lehet nyerni.
Az, hogy milyen pénznemet lehet a befizetésekhez használni, mindig a választott kaszinó döntése. A legtöbb oldal szerencsére elfogadja a forintot is a be- és kifizetésekhez. Ezt azonban mindig ellenőrizd a kaszinó általános szerződéses feltételeiben.
Igen, a legtöbb gaminator elérhető mobilon. Ma már nincs olyan kaszinó, amelyik ne optimalizálta volna az oldalát mobil eszközökre, sőt, a legtöbb még saját applikációt is fejlesztett. Ezekben a gaminatorok gond nélkül futnak. Sőt, akár ezt az oldalt is használhatod mobilon, így az itt megtalálható játékokkal is játszhatsz útközben.
A gaminatorok közül több olyan is van, ami nagy népszerűségnek örvend a játékosok között a kaszinókban. Ezek közé tartozik a Book of Ra, a Lord of the Ocean, a Luck Lady’ Charm, az Always Hot vagy éppen a Sizzling Hot.