Double Dice online: letöltés PC-re vagy Android/iOS telefonra

Double Dice
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


A Red Tiger fejlesztő játéka egy igazán kiváló, ingyenesen is bárki számára kipróbálható nyerőgép, amely retro kialakítással és modern funkciókkal várja az érdeklődőket. A kockajáték évek óta nagy népszerűségnek örvend Magyarországon, ami viszont nem is csoda, hiszen az egyik legjobb nyerőgép napjainkban, amit kipróbálhatnak a játékosok.

A játék 5 tárcsával és 3 sorral lopta be magát a felhasználók szívébe, így amennyiben egy igazi klasszikus játékot keresel, a legjobb helyen jársz, ugyanis bemutatunk minden fontosat a játékkal kapcsolatban, amit tudnod érdemes.

A Double Dice slot előnyei

 • Kifejezetten szórakoztató
 • Könnyen retro hangulatot teremt
 • Az egyik legnépszerűbb fejlesztőtől származik
 • A klasszikus gyümölcsös szimbólumok
 • Bónusz pörgetések

A játék hátrányai

 • Zavaró zene
 • Nincsenek modern funkciók
 • Túl egyszerű

A Double Dice játékgép jellemzői részletesen

Játék neve Double Dice
Min. – max tét 0.20 – 20 euró
Nyerővonalak 5
Tárcsák száma 5
Sorok száma 3
RTP 95.74%
Szoftver Red Tiger Gaming
Volatilitás közepes
Max nyeremény 5497x
Megjelenés éve 2017

A Double Dice játék részletes bemutatása

A játék egy klasszikus nyerőgép, amelynek kialakítása az első, személyesen látogatható kaszinókból ismert játékok világát idézi. Azon felül pedig, hogy kockákkal díszített játékról beszélhetünk, gyümölcsös szimbólumok és a jó öreg piros hetes is feltűnik a tárcsákon. De, természetesen a harang és a gyémánt szimbóluma is megjelenik, ahogy ezt egy hasonló játéktól elvárhatjuk.

Grafikai szempontból tehát elég egyhangúnak mondható, de pont ezért tökéletes az új játékosoknak, akik még csak most szeretnének belekóstolni a nyerőgépek híres világába. Azt viszont hozzá kell tennünk, hogy a játék talán jobb hang nélkül, ugyanis könnyen zavaróvá válhat akár pár tíz percnyi játék után is. De természetesen ezzel együtt teljes a retro játék világa. A Double Dice játékot pedig egyaránt kipróbálhatod telefonon és gépen is, ugyanis a fejlesztő egy mobilra optimalizált változatot is biztosít belőle Android és iOS felhasználóknak egyaránt.

A játékban elérhető szimbólumok egyébként balról jobbra fizetnek, így nem igen kell azzal sem fáradoznod, hogy figyeld, milyen kötések hogyan jelenhetnek meg a tárcsákon. Az indítás után pedig egy letisztult felület fogad, a bal alsó sarokban a tétek beállításának lehetőségével és az automatikus játék elindításával, jobb felül pedig a játékra vonatkozó információkkal. Itt tudod majd kinagyítani és lenémítani a játékot, illetve a kifizetési tábla mellett itt kapott helyet a leírások rész is.

Ha viszont mindent megnéztél, jobb alul a nagy sárga gomb segítségével már indíthatod is a tárcsákat.

Scatter szimbólum Elérhető
Wild
Ingyenes pörgetések Elérhető
Szorzó növelő Elérhető
Bónusz
Autoplay Elérhető

A Double Dice szimbólumai

A játékban nem érhető el Scatter, viszont Wild szimbólummal még így is találkozhatsz. Ráadásul szorzó növelő bónuszt is találhatsz a lehetőségek között. A normál szimbólumokból hármat kell összegyűjtened, hogy nyereményre tehess szert, az extra szimbólumokhoz viszont egyedi szabályok tartoznak.

 • Wild – A Wild szimbólum kizárólag a tárcsák közepén jelenhet meg. Ez lesz a játékban a kocka, azaz a Lucky Dice. A nyereménye pedig automatikusan szorzó növelőt takar. Létezik egy Double és Triple változata is, amely még nagyobb szorzókat biztosít. Mindeközben pedig véletlenszerűen aktiválhatja az ingyenes pörgetésre való jogot is a pörgetések alkalmával.
 • A hetes – A játékban a normál szimbólumok közül a hetes biztosítja a legnagyobb nyereményt. Pörgethetsz belőle 3, 4 de 5 darabot is és természetesen az alapján nő a nyereményed, hogy mennyit pörgettél ki. A max nyereménye 150 euró lehet, szorzó növelő nélkül.
 • A harang és a gyémánt – Ezután következik a sorban ez a két szimbólum, amely 100, illetve 70 eurót biztosíthat számodra, ha mind az 5 darabot kipörgeted belőle. De 3 db esetén se aggódj, akkor is 15, illetve 10 euró üti a markodat.
 • A további szimbólumok – A játékban a fentieken kívül megjelenik a dinnye és a narancs is, amelyek 5 darab esetén 40, illetve 25 eurót biztosítanak, de pörgethetőek 4 és 3 darabban is. A sort pedig a szilva és a cseresznye zárja, a maga 15 és 10 eurós nyereményével.

A nyerőgép RTP-je és a kifizetésre vonatkozó adatok

A Double Dice közepes volatilitás mellett érhető el, éppen ezért egyaránt számíthatsz arra, hogy kapsz is vissza a játéktól, de arra is, hogy nem mindig kis összegeket biztosít majd. Akár kezdő vagy, akár profi, a közepes nyerőgépek mindig jó választásnak számítanak tehát.

Mindeközben a játék 95.74%-os RTP mellett próbálható ki, ami azt jelenti, hogy nem rossz, de nem is kiemelkedő a szerencsejátékok felhozatalában. Azaz, számíthatsz nyereményekre, de igazán szerencsésnek kell lenned ahhoz, hogy a legnagyobb kifizetéseket is megkapd a játékról.

A játékgép extra funkciói

A nyerőgép pedig különleges funkciókkal is rendelkezik, bár azt érdemes megjegyeznünk, hogy nem igazán bővelkedik bennük. Éppen csak azokat biztosítja tehát, amelyek szükségesek ahhoz, hogy jó élményekkel távozz a játéktól. De természetesen a játékélmény így sem csorbul, így nem kell aggódnod a modern funkciók hiánya miatt.

 • Autoplay – A játékban elérhető egy automatikus pörgetéseket indító funkció, amely arra ad lehetőséget, hogy anélkül is pörgethess a tárcsákon, hogy bármit meg kellene nyomnod hozzá. Egyszerűen csak be kell állítanod a pörgetések számát és a limitet, ami alá nem szeretnél menni és már indíthatod is. Mindazonáltal, kérheted a játékot, hogy bónusz esetén adja át a pörgetés lehetőségét, illetve beállíthatsz egy max limitet is, ami után már nem szeretnéd az auto pörgetéseket.
 • Gyors pörgetések – A képernyő jobb alsó részében pedig találsz nyilakat is, amik arra adnak lehetőséget, hogy meggyorsítsd a pörgetéseket. A gomb aktiválásával tehát nem kell végig várnod, amíg normál idő szerint átpörögnek a tárcsák, hanem alig 1 másodperc alatt már láthatod is az eredményt.

Végső gondolatok a Double Dice játék világáról

A játék tehát egy igazi klasszikus a nyerőgépek világában, a Red Tiger Gaming pedig valóban megmutatta, hogy nagyszerű retro játékokat is kipróbálhatunk tőle. Amennyiben arra vágysz, hogy a bonyolult, modern funkciókat elkerülve egy igazi nyerőgépet próbálhass ki, ezt a játékot mindenképpen csak ajánlani tudjuk.

Illetve, akkor is, ha új játékosként most próbálsz szerencsét először, ugyanis a Double Dice játék könnyen bevezethet a nyerőgépek ajánlataiba, anélkül, hogy túl sok mindent kellene egyszerre megjegyezned.

Érdemes lehet viszont először demó változatban kipróbálnod, hogy tét nélkül könnyen megismerhesd a szabályokat és a hozzá tartozó információkat. Ezután pedig alacsony tétek mellett a minőségi kaszinók legtöbbje biztosítani fogja számodra ezt a slotot. A játékot pedig akár telefonról, akár gépről keresnéd, kiváló minőségben találhatod meg.

Ismerd meg tehát az egyszerű játékgépek világát és gyűjtsd össze az ingyenes pörgetéseket először életedben a szorzó növelők mellé, amikor a Double Dice játék gépen töltöd el az idődet és vidd haza a hetes által biztosított legnagyobb nyereményt.

Mindezt pedig teljes biztonság és magas minőség mellett teheted meg.

Gyakori kérdések és válaszok – Double Dice

A játék elérhető Magyarországon?

Természetesen. A Double Dice ráadásul ingyenes, demó változatban és befizetés mellett elérhető valódi pénzes lehetőségként is elérhető Magyarországon, éppen ezért szórakozásból és valódi nyereményekért cserébe egyaránt játszhatsz vele.

Van a Double Dice nyerőgépben ingyenes pörgetésre lehetőség?

Igen, a játék alatt ingyenes pörgetésekre is jogosult lehetsz. Ehhez a Wild szimbólum kipörgetésére van szükséged, ami véletlenszerűen ad majd lehetőséget az ingyenes pörgetések funkció aktiválására. Ne feledd viszont, hogy a Wild csak a tárcsák közepén jelenhet meg.

Biztosan számíthatok nyereményre a Double Dice játékkal játszva?

Sajnos nem. A nyerőgép egy szerencsejátéknak minősül, így bár számíthatsz arra, hogy nagy nyeremények érnek a játék alatt, arra, hogy biztosan nyerni fogsz nem érdemes feltenned a pénzed, hogy biztosan ne érjen csalódás.