Online sportfogadás Magyarországon

22Bet
100% akár 100000 HUF
20BET
100% akár 40000 HUF + 120 ingyenes pörgetés
1xbet kaszinó
100% akár 90000 HUF + 30 ingyenes pörgetés
Unibet kaszinó
100% akár 60000 HUF + 60 ingyenes pörgetés
Campobet kaszinó
100% akár 150000 HUF + 200 ingyenes pörgetés
Bet365 kaszinó
100% akár 30000 HUF
Betclic
100% akár 150000 HUF
Zulabet kaszinó
100% akár 150000 HUF + 200 ingyenes pörgetés
LVbet
100% akár 70000 HUF + 200 ingyenes pörgetés
Librabet
100% akár 150000 HUF + 200 ingyenes pörgetés
Betfair
100% akár 30 EUR

Tartalomjegyzék


A legjobb oldalak sportfogadáshoz 2023-ben bónuszokkal:

Bukméker Üdvözlő bónusz Maximális tét Minimum befizetés
Lvbet 200%-os bónusz maximum 20.000 forint értékben 1.500 HUF 3.000 HUF
Fezbet 100% bónusz legfeljebb 35.000 forintig 16.000 HUF 5.000 HUF
22 bet 100% bónusz maximum 35.000 forintig Sportágtól és eseménytől függően változó 320 HUF
Librabet 100% bónusz, amelynek értéke maximum 35.000 forint lehet 16.000 HUF 5.000 HUF
20bet 100% bónusz akár 35.000 forintig Sportágtól és eseménytől függően változó 3.500 HUF

Tartalomjegyzék

Hogyan értékeljük a sportfogadási oldalakat a magyar játékosok számára

A legjobb sportfogadó oldalak kiválasztásakor mindenkinek megvannak a saját szempontjai, de van néhány olyan kulcsfontosságú tényező, amelyet mindenképpen figyelembe kell venni. A mi szempontjaink a következők:

 • Hírnév: Az egyik legfontosabb egy sportfogadás online oldal esetén, hogy milyen a hírneve, azaz hogy hogyan vélekednek róla a játékosok. Minden esetben olyan oldalt érdemes választani, amiről túlnyomórészt pozitív vélemények olvashatók. Ez elengedhetetlen olyan esetekben, mint a nyeremények kifizetése és az etikus működés.
 • Engedélyezés és licensz: A legjobb online fogadás oldalak közös jellemzője legalább egy tekintélyes szabályozó hatóságtól származó licenc. Egy elismert joghatóság engedélye azt jelzi, hogy az oldalt rendszeresen ellenőrzik a biztonság, a pénzügyi adatok megfelelő kezelése és az etikus működési normák tekintetében.
 • Játéklehetőségek: Az online sportfogadás esetén rendkívül fontos, hogy az általunk választott oldal széleskörű kínálattal rendelkezzen sportok és fogadási piacok tekintetében is. Ha van olyan sport, amire valaki kifejezetten fogadni szeretne, akkor mindenképpen járjon utána, hogy az megtalálható-e a kiválasztott oldalon. Emellett az is fontos szempont, hogy más sportágak elérhetőek legyenek.
 • Ügyfélszolgálat: Egy hozzáértő ügyfélszolgálati csapat nem csak akkor jön jól, ha valakinek kérdése merül fel. Azt is mutatja, hogy az adott cég valóban törődik az ügyfelekkel.
 • Befizetési módszerek: Ha valódi pénzben tervez valaki fogadni, akkor ahhoz befizetés szükésges a számlára. Éppen ezért fontos, hogy minél többféle fizetési mód legyen elérhető, hiszen így a válaztási lehetőség is nagyobb. Sőt, minél egyszerűbb a befizetés, annál kevesebb időt töltesz a fogadások előtt az adminisztrációs feladatokkal.
 • Kifizetési sebesség: A jó hírű bukmékerek gyorsan és gond nélkül fizetik ki a nyerteseket. Nincs mentség arra, hogy egy fogadási oldal késleltesse a kifizetéseket, vagy okot találjon a jogos nyeremények visszatartására.
 • Nagyvonalú oddsok: Egyes onine fogadási oldalak etikusan működnek, és kifizetik a nyerteseket, de gyenge oddsokat kínálnak az eseményekre. Ezek a fogadási weboldalak nem feltétlenül átverések, de rengeteg kiváló minőségű, nagyvonalú oddsokkal rendelkező bukméker van, akik közül választhatunk.
 • Sportfogadási bónusz és promóció lehetőségek: Érdemes figyelembe venni azt is, hogy milyen új ügyfeleknek szóló üdvözlő bónuszok vannak, illetve hogy milyen ajánlatokat kínálnak a visszatérő játékosoknak. Ez ugyanis hozzájárulhat a bankroll növeléséhez, így több pénzt költhetünk fogadásra.

Az online fogadási oldalak bónuszrendszeréről

Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb sportfogadási bónusz lehetőségeket, amelyek a legjobb sportfogadó oldalak kínálatában előfordulhatnak. Nem mindegyik bukméker kínálja ezeket, nem árt azonban tisztában lenni ez előnyeikkel és a hátrányaikkal.

Sportfogadási bónusz típusa Jellemzők Előnyök Hátrányok
Befizetés nélküli bónusz Általában ingyenes fogadást jelent, kisebb összegben, ez általában 1.000-2.000 forintot jelent. Szabad pénzeszközök a játékhoz. A folytatáshoz befizetésre van szükség.
Kockázatmentse fogadás Az első tétet kockázat nélkül lehet megtenni, mivel veszteség esetén a bukméker visszatéríti annak összegét. Ha a fogadás vesztes, akkor a feltett összeget visszakapod. A visszakapott összeget bónuszként végig kell játszani a promócióban megadott feltételek szerint.
Befizetéshez kapcsolódó párosított bónusz Az első befizetéshez ugyanakkora összeget jóváírnak bónuszként egy megadott összegig. Megduplázhatod a kezdeti befizetést, és növelheted a bankroll összegét. Ahhoz, hogy az ebből származó nyereményt kivehesd, teljesíteni kell a bónuszhoz kapcsolódó feltételeket.
Odds növelés A bukmékerek bizonyos fogadások esélyeit a fogadók javára növelik. Nagyobb nyereményt lehet elérni. Az ilyen fogadások általában egyébként is jól fizetnek.
Parlay biztosítás Ha egy kijelölt többcsapatos parlay-en elveszítesz egy tétet, visszakapod a tétedet. Jó módja annak, hogy a parlay kockázatát egy kicsit csökkentsük. Az összes megteendő fogadások száma változhat.
Pontszám bónusz Extra nyeremények felajánlása bizonyos játékeseményekért, például hárompontosokért vagy hazafutásokért. Remek módja lehet annak, hogy növeld a hozamot azokon a játékokon, amelyekre egyébként is fogadnál. A bónusz feltételei tartalmazhatnak megforgatási követelményeket.

A legnépszerűbb sportágak online sportfogás Magyarországon való játék esetében

A legjobb sportfogadó oldalak kínálatában általában számos sportág érhető el. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a sportokat, amelyek a legnépszerűbbek a kínálatban.

 • Tenisz

A tenisz az egyik legkönnyebben fogadható sportág, aminek a győztesét általábann könnyű megtippelni. A teniszfogadás egyetlen hátránya, hogy a favoritra nagyon alacsony az odds, de több pár és magasabb tét kombinációjával elég jó profitot lehet elérni.

A favoritok ebben a sportágban 1,10 és 1,35 közötti oddsot kapnak, ami jónak mondható, figyelembe véve, hogy a mérkőzések 89%-án a kedvenc játékos nyer.

 • Kosárlabda

Nem kell sokat tudni a kosárlabdáról ahhoz, hogy könnyen me lehessen tippelni a győzteseket. A legkönnyebben fogadható és megnyerhető kosárlabda fogadási ligák közé tartozik az NBA, a FIBA, és az Euroliga is, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Az oddsok 1,20-tól akár 2,20-ig terjednek a kedvenc csapatra.

 • Jégkorong

A jégkorong az egyik legkönnyebben fogadható sportág. Az olyan ligák, mint az NHL, SHL, CHL, Liiga, Orosz Szuperliga olyan ligák, amelyekre bárki fogadhat A jégkorongfogadás oddsai rendkívül magasak, és 1,80-tól 3,32-ig terjednek, ha a mérkőzés favoritjára fogadsz.

 • Krikett

A krikettfogadás a kosárlabdához hasonlóan elég könnyen nyerhető. Mielőtt valaki megteszi a fogadásokat, érdemes egy kis kutatást végezni, és ellenőrizni a csapatokat, amelyekre fogadni tervez. Ebben a sportágban is vannak favoritok, akik a tabella és a krikett világranglista élén állnak. Néhány a legnépszerűbb válogatottak közül: Nyugat-India, Új-Zéland, India, Pakisztán, Ausztrália, Anglia.

 • Lóverseny

Bár ez a sportág nem olyan népszerű, mint a futball, a kosárlabda és a tenisz, a lóversenyzés egy másik elképesztő nyerő alternatívát kínál a fogadóknak.

Bár első pillantásra úgy tűnik, hogy ebben a viadalban nehéz megjósolni a győzelmeket, ha elkötelezed magad, és egy kicsit jobban megismered ezt a világot, akkor egyre jobb leszel a kimenetel előrejelzésében, és a nyerési esélyeid is elég jók lesznek.

 • Futball

A foci továbbra is az egyik legnépszerűbb sportág az online sportfogadás világában. A futballfogadás 80%-os esélyt ad arra, hogy helyesen találja el az eredményt. Az online fogadásoknál minden liga, csapat statisztikáiról, győzelmeiről, vereségeiről és kölcsönös tétjeiről részletesen tájékoztatnak. Ha olyan ligákra fogadsz, mint a Serie A, Premier League, Ligue 1, Bundesliga, stb. mindig nézd meg a tabellán elfoglalt helyezéseket, az utolsó három mérkőzés eredményét. stb.

 • Küzdősportok

A legnépszerűbb küzdősport fogadási események közé tartozik a boksz és az MMA (vegyes harcművészetek). A szerencsejátékosok nyereséges fogadásokat köthetnek, ha erre a két sportágra fogadnak. Bár ezek a sportágak nem olyan népszerűek, mint az előzőekben említettek, az interneten rengeteg információ található, amely segíthet az okos fogadásban.

A küzdősportokra való fogadás legnagyobb előnye, hogy csak két lehetőséged van, az első, hogy az 1-es harcos nyer, a második, hogy a 2-es harcos nyer. Sokan mondják, hogy a küzdelem döntetlennel is végződhet, de ennek az esélye nagyon kicsi.

 • Golf

Ebben a sportágban, csakúgy, mint a fent felsoroltakban, a legjobb eredmények eléréséhez koncentrálni kell, és meg kell ismerni ezt a sportágat, a játékosokat és a statisztikákat.

 • Rögbi

A rögbi esetében a klasszikus teljes idejű fogadási lehetőségek mellett, ahol a győzelemre / döntetlenre / győzelemre fogadunk, a játékosoknak itt sokkal több lehetőségük van. Néhány ilyen opció a következő: hendikep, győzelmi margó, első kísérletet szerző csapat, első kísérlet – hátulról vagy előre -, első kísérlet, amelyből fordítottak, első kísérletet szerző, utolsó kísérletet szerző, legtöbb pontot szerző félidő, 1. félidő győztese és így tovább.

 • Téli sportok

A téli sportok szintén a legkönnyebben fogadható sportágak közé tartoznak. Ha ugyanis alaposabban megnézed a kínálatot és az oddsokat, akkor láthatod, hogy itt igazán nagyszerű lehetőségek vannak a pénznyerésre. Az esetek 90%-ában a favoritok nyernek, így itt lehetőséged van arra, hogy megduplázd a pénzedet.A legkönnyebben fogadható téli sportok közé tartozik a síugrás, a sífutás, a bob és a többi.

Mi az élő sportfogadás?

Korábban csak a meccs kezdete előtt lehetett fogadásokat kötni. Amint a játék elkezdődött, a megtett téteket lekötötték, és ezzel a következő meccsig vége volt a fogadásoknak. A sportfogadási irodák azonban rájöttek, hogy sokkal jobb élményt tudnának nyújtani a fogadóknak, ha kidolgoznának egy olyan rendszert, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játék során további fogadásokat tegyenek a játék alakulása alapján. Így alakult ki az élő sportfogadás.

Az élő sportfogadás, amelyet néha játék közbeni fogadásnak fogadásnak is neveznek, az a fogadói lehetőség, hogy további téteket tegyenek a játék megkezdése után.

Néha ezeket a fogadásokat negyedek vagy periódusok között kínálják. Alapvetően a játék bármely pontján számos különböző dologra lehet fogadni. A különböző fogadási típusok száma és azok változási gyakorisága mind a fogadás helyszínének technológiai lehetőségeitől függ.

A fogadások típusai

Az alábbiakban bemutajuk azokat a fogadási típusokat, amelyek a sportfogadás online irodák kínálatában a leggyakrabban előfordulnak.

 • Fogadás végeredményre / Money Line Bets – ez a fogadástípus a legalapvetőbb az összes közül. Az ilyen típusú fogadással egyszerűen csak azt választod ki, hogy szerinted ki fogja megnyerni a mérkőzést vagy a meccset, amelyre fogad.
 • Fogadás pontkülönbségre / Point Spread – Egy másik fogadástípus, amelyet számos sporteseményre megtehetsz, a pontkülönbségre való fogadás. Az egész azzal kezdődik, hogy a sportfogadók meghatározzák, hogy szerintük melyik csapat az esélyesebb a mérkőzés megnyerésére. Miután ez megtörtént, hozzárendelik az összesített pontszámot, amellyel szerintük ez a csapat megnyeri a mérkőzést.
 • Alatt / felettt fogadás / Over/Under (Totals) – ebben az esetben arra kell fogadni, hogy a megadott értéknél több vagy kevebb gól születik a megadott értéknél.
 • Parlay fogadás – Ez két vagy több fogadás kombinációját jelenti, amellyel nagyobb nyeremény érhető el, de csak abban az esetben, ha minden eredményt helyesen tippelünk meg.
 • Teaser fogadás – Ez a módszer általában foci és kosárlabda fogadások esetén alkalmazhót, mivel az oddsok tartománya több ponttal felfelé vagy lefelé mozgatható, amikor valaki több választást kombinál egyetlen fogadáshoz.
 • Prop fogadások – a prop-fogadás olyan fogadás, amely egy sportesemény során bekövetkező vagy be nem következett eseményeken alapul. A point spreadekkel, totálokkal vagy egyenes fogadással ellentétben ezek az események nem befolyásolhatják a mérkőzés kimenetelét vagy akár a végeredményt.
 • Middle fogadások – egy olyan fogadási stratégia, amelyben a fogadó ugyanannak a fogadásnak mindkét oldalára tesz téteket különböző vonalakon, és megpróbálja mindkettőt megnyerni, és biztosítja, hogy legalább az egyik nyerjen.
 • Jövőbeli fogadások / Futures Bets – A jövőbeli fogadás, ahogyan a neve is mutatja, egy olyan eseményre történő fogadás, amely a jövőben fog eldőlni.
 • Élő sportfogadás / Live Betting – Az élő fogadások lehetővé teszik a sportfogadók számára, hogy a meccs közben is tegyenek téteket.
 • Pontokra való fogadás / Points Betting – A pontfogadás alternatívát kínál a sportfogadóknak a fix oddsokkal szemben, és növeli az izgalom szintjét, mivel a lehetséges nyeremények vagy veszteségek a játék végéig változóak. Ennek során arra kell fogadni, hogy hány ponttal nyer vagy veszít a választott csapat.

Sportfogadási alkalmazások mobiltelefonokra: Android/iOS alkalmazások

Sokan szeretnek mobilon fogadni, hiszen így akár munkába menet, vagy utazás közben is könnyen megtehetik a tétjeiket. Ha útközben szeretnél fogadni, akkor találnod kell egy megbízható fogadási alkalmazást vagy olyan bukmékert, amely felhasználóbarát mobil felülettel rendelkezik.

A legtöbb online sportfogadóiroda útközben is elérhető, és rendelkezik külön fogadási alkalmazásokkal, de emelett akár a szolgáltatók mobilra optimalizált weboldala is elérhető a legtöbb esetben.

Az Apple felhasználók számos sportfogadási alkalmazást találnak az App Store-ban, míg az Android felhasználóknak közvetlenül az online fogadás oldalról kell letölteniük az alkalmazásokat.

Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan sportfogadási oldalt, amelyek rendelkeznek letölthető applikációval.

Online sportfogadás oldal Applikáció
LVbet iOS, Android
22bet iOS, Android
Librabet iOS, Android
Unibet iOS, Android
bwin iOS, Android

Hogyan kell telepíteni a sportfogadás alkalmazásokat Android készüléken?

Ha valaki az Android alkalmazást szeretné használni, akkor azt le kell töltenie és telepítenie kell az eszközére. Azoknak, akiknek Androidos készülékük van, minden esetben a sportfogadási oldal weboldaláról kell letölteniük az applikációt, mivel a Google Play áruház nem engedi a szerencsejáték alkalmazások letöltését.

Az Android alkalmazás letöltésének a lépései

 1. lépés: Meg kell keresni a Beállítások menüpontot.
 2. lépés: A menüben a Biztonság vagy az Alkalmazások lehetőséget kell választani
 3. lépés: Rá kell kattintani az „Ismeretlen források” feliratú opció melletti jelölőnégyzetre.
 4. lépés: Fel kell keresni Google Play áruházat vagy a sportfogadási oldalt, ahonnan letölthető az alkalmazás a telefonra.
 5. lépés: Az alkalmazás letöltését követően az Alkalmazáskezelőben vagy a letöltések között rá kell kattintani az .apk fájlra
 6. lépés: Miután rákattintottunk az alkalmazás .apk fájljára, el kell indítani az alkalmazás telepítését. Amint a telepítés megtörtént el is kezdhetünk játszani, illetve fogadásokat kötni a mobilunkon.

Egy dologra itt mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmet. A Google Play nem engedi a valódi pénzes szerencsejáték alkalmazások letöltését az operációs rendszerbe. Ezért ha valaki ilyen alkalmazást szeretne használni, akkor a biztonsági beállítások módosítására van szükség.

Ha az Android készülékre már telepítettük az alkalmazást, akkor máris ki lehet pipálni az „Ismeretlen források” jelölőnégyzetet. Ez akkor hasznos, ha esetleg aggódunk néhány letöltött alkalmazással kapcsolatos biztonsági kérdések miatt.

Ez az opció lehetővé teszi, hogy letölthessük az alkalmazást az Android készülékre, miközben a biztonsági beállításokat is érintetlenül hagyja.

Sportfogadási alkalmazások telepítése iOS rendszerre

Az Apple felhasználóknak könnyebb lesz a dolguk az alkalmazás letöltése során, mivel nem kell a biztonsági beállításokat módosítaniuk úgy, mint az Android felhasználóknak. Mivel az Apple engedélyezi a szerencsejáték-alkalmazásokat, így egyszerűen letölthető az alkalmazás az Apple vagy iOS készülékekre. Az alábbiakban bemutatjuk néhány lépésben, hogy hogyan lehet ezt megtenni.

 1. lépés: Az iTunes áruházba vagy a kedvenc alkalmazás boltunkban be kell írni a keresősávba a keresett sportfogadási oldal nevét, amelynek azonnal meg kell jelennie a találatok között.
 2. lépés: Ha esetleg nem sikerül megtalálni az alkalmazás boltban, akkor fel kell keresni az app letöltési oldalát a sportfogadási oldal weboldalán. Ezen az oldalon általában található egy link, amely azonnal az app letöltési oldalára irányít.
 3. lépés: A letöltési oldalon a letöltés gombra kell kattintani. Ha rákattintottunk, akkor a letöltésnek azonnal el kell indulnia.
 4. lépés: Nincs más teendő, mint letölteni az alkmazást. Amint a letöltés befejeződik, az alkalmazás azonnal futtatható. Ehhez nem kell mást tenni, mint egyszerűen csak rákattintani az iOS-eszköz asztalán található parancsikonra.

Hogyan fizessünk be telefonon keresztül ahhoz, hogy fogadhassunk?

Az online sportfogadás oldalak egyre inkább elterjedtek, és egyre többen használják azokat mobilon is. Szerencsére a mobilos játék már semmiben nem korlátoz, hiszen akár alkalmazást, akár mobil oldalt használunk, ugyanolyan szolgáltatásokat vehetünk igénybe.

Ennek megfelelően ugyanazokat a fizetési módokat is használhatjuk, mint a hagyományos weboldal esetében. Bármilyen fizetési módot is részesíts előnyben, biztos lehetsz benne, hogy mobilon is ugyanolyan könnyen intézheted a pénzügyeidet.

A magyarországi sportfogadási oldalakon használható fizetési rendszerek

Az alábbiakban bemutatjuk a magyar online sportfogadás oldalak esetében leggyakrabban előforduló fizetési módokat, és főbb jellemzőiket. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, a pontos limitek, átfutási idők és a tranzakciók után felszámított díjak minden sportfogadási irodánál eltérőek lehetnek, a saját belső szabályzatuknak megfelelően.

Fizetési mód Min. – max befizetés Átfutási idő Befizetési utáni díj Min. –max. kifizetés Átfutási idő Kifizetés utáni díj
VISA 2.000 – 1.500.000 Ft azonnal 0% 2.000 – 1.500.000 Ft 24 óra 0%
Mastercard 2.000 – 1.500.000 Ft azonnal 0% 2.000 – 1.500.000 Ft 24 óra 0%
Skrill 1-Tap 5.000 – 1.000.000 Ft azonnal 0% 5.000 – 1.000.000 Ft 24 óra 0%
Rapid Transfer 5.000 – 1.000.000 Ft azonnal 0% 5.000 – 1.000.000 Ft 24 óra 0%
Neteller 5.000 – 1.000.000 Ft azonnal 0% 5.000 – 1.000.000 Ft 24 óra 0%
Skrill 5.000 – 1.000.000 Ft azonnal 0% 5.000 – 1.000.000 Ft 24 óra 0%
Paysafecard 5.000 – 345.000 Ft azonnal 0% 5.000 – 345.000 Ft 24 óra 0%
MuchBetter 5.000 – 1.000.000 Ft azonnal 0% 5.000 – 1.000.000 Ft 24 óra 0%
MiFinity 3.750 – 800.000 Ft azonnal 0% 3.750 – 800.000 Ft 24 óra 0%
Bitcoin 20 – 1,51 BTC Azonnali 0% 20 – 1,51 BTC Azonnali 0%
Tether 20 – 5.000 EUR Azonnali 0% 20 – 5.000 EUR Azonnali 0%
Litecoin 20 – 180,48 LTC Azonnali 0% 20 – 180,48 LTC Azonnali 0%
Ethereum 20 – 5.000 EUR Azonnali 0% 20 – 5.000 EUR Azonnali 0%
Jeton 20 – 5.000 EUR Azonnali 1 EUR 20 – 5.000 EUR Azonnali 1 EUR
Neosurf 20 – 5.000 EUR Azonnali 1 EUR 20 – 5.000 EUR Azonnali 1 EUR
Perfect Money 20 – 5.000 EUR Azonnali 1 EUR 20 – 5.000 EUR Azonnali 1 EUR

A kriptopénzes fizetésekről röviden

Az elmúlt években az online sportfogadás oldalak egyre inkább nyitottak a kriptopénzek elfogadása felé. A legtöbb kaszinó számos más fizetőeszköz mellett fogadja el ezt fizetési módot. Azok, akik biztonságos módon szeretnének játszani úgy, hogy megőrzik az anonimtásukat, a kriptofizetések remek megoldást jelentenek. Egy dolgot azonban szem előtt kell tartani. Bizonyos esetkben korlátozzák a promóciókban való részvételt akkor, ha kriptopénzes fizetési módot választunk. Ezek részleteit mindig a kiválasztott sportfogadási oldal részletei között találod meg.

Az alábbiakban bemutatunk néhányat az online sportfogadás oldalak közül, ahol kriptovalutát is használhatsz a be- és kifizetésekhez.

Sportfogadás online oldal Elfogadott kriptovaluták
22bet Bitcoin, Etherium, Litecoin, Dogcoin
Fezbet Bitcoin, Litecoin, Ethereum
Librabet Bitcoin, Litecoin, Ethereum
20bet Bitcoin, Litecoin, Ethereum

Hogyan regisztráljunk és kezdjünk el fogadni?

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy általában hogyan néz ki a regisztráció folyamata egy-egy sportfogadási oldalon, és hogy hogyan vághatsz bele a sportfogadás online folyamatába.

 1. lépés: Válassz egy online sportfogadás oldalt!

Ahhoz, hogy elkezdhess valódi pénzben fogadni sportfogadásra, először is el kell döntened, hogy melyik fogadási oldalt fogod használni.

Szánj időt az összes lehetőség áttekintésére, és vegdd figyelembe a különböző oldalak bizonyos jellemzőit, mint például:

 • Az általuk kínált bónuszok
 • Elfogadott banki lehetőségek
 • Sportágak, amelyekre fogadási lehetőséget kínálnak
 • Mennyire jók az oddsok

Az is fontos, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem regisztrálsz semmilyen hamis sportfogadási oldalra, mert ezek ellopják a személyes és pénzügyi adatait.

 1. lépés: Hozz létre egy fiókot!

Miután kiválasztottad a valódi pénzes sportfogadási oldalak közül a számodra megfelelőt, a következő lépés a fiók létrehozása. Ehhez menj a sportfogadási weboldalra, és keresd meg a „Regisztráció” vagy „Csatlakozás” gombot.

Itt meg kell adni a sportfogadási oldalnak néhány alapvető személyes adatot, mint például:

 • Név
 • Születési dátum
 • E-mail cím:
 • Telefonszám
 • Cím
 • Kívánt felhasználónév és jelszó

Miután megadtad az összes adatot, küldd el az adatokat. Néhány biztonságosabb online fogadás oldal további ellenőrzést igényelhet. Előfordulhat, hogy személyazonosság és cím igazolására el kell küldened egy közüzemi számla másolatát.

 1. lépés: Válassz banki opciót!

Miután létrehoztad a fiókodat, a következő dolog, amit tenned kell, hogy kiválasztod azt a banki opciót, amelyet a kezdeti befizetésedhez használni szeretnél. Ne feledd, hogy a későbbiekben bármikor további befizetéseket eszközölhetsz különböző fizetési módok használatával, és a kifizetéseknél is mindig többféle lehetőség közül választhatsz.

Győződj meg róla, hogy alaposan átnézted a lehetőségeket, hogy megvizsgáld az egyes banki lehetőségekhez kapcsolódó különböző díjakat és limiteket. Néhány ilyen lehetőség tranzakciós díjat számíthat fel a befizetésekért és a kifizetésekért, míg másoknál előfordulhat, hogy a minimális befizetési limit meghaladja azt, amit te fizetni szeretnél.

 1. lépés: Fizess be pénzt a számlára!

Miután kiválasztottad a használni kívánt fizetési módot, a következő lépés az, hogy befizess némi pénzt a számlára, hogy elkezdhesd a sportfogadást. Amikor kiválasztod a kívánt fizetési módot a listából, egy képernyőre kerülsz, amely arra kér, hogy adj meg további információkat a tranzakcióval kapcsolatban. Ezek az információk a választott fizetési módtól függően eltérőek lesznek.

 1. lépés: Tedd meg az első fogadást!

Miután kiválasztottad a sportfogadási oldalt, létrehoztál egy fiókot és befizette a pénzt, végre készen állsz a fogadások elhelyezésére! Ehhez el kell jutnod az oldal sportfogadási részlegéhez.

Ott könnyedén megtalálhatod az összes különböző sportágat, amelyre az online sportfogadás fogadási lehetőséget kínál.  Itt csak kattintson a sportágra, amelyre fogadni szeretnél, és általában megjelenik egy lista következő eseményekről, amelyekre fogadhatsz.

Miután kiválasztottad a fogadásaidat, azok hozzáadódnak a fogadószelvényéhez. Ha elégedett vagy a kiválasztott fogadásokkal, addd meg a feltett összeget, és a fogadószelvény megmutatja a lehetséges nyereményét. Ezt követően kattints a „Fogadásom elhelyezése” gombra, és várd az eredményt.

A számla ellenőrzése a fogadók biztonságának garanciájaként

Az online sportfogadás során a játékosok saját pénzüket kockáztatják, illetve a bukmékerek pénzforgalma is sokszor nagyon nagy. Ezért fontos, hogy minden játékos igazolja a személyazonosságát abban az esetben, ha létrehoz egy számlát és ott valódi pénzzel játszik. A számla igazolásának azonban több oka is van. .

Az első ok, amiért az online fogadási oldalak megkérnek, hogy igazold a számlád, az annak az ellenőrzése, hogy elmúltál 18 éves, kiskorúak ugyanis semmilyen szerencsejátékban nem vehetnek részt.

A másik ok a pénzmosás elleni küzdelem. A pénzmosás azt jelenti, hogy illegálisan szerzett pénzeszközöket veszünk, és megtaláljuk a módját, hogy azokat visszavigyük a legális gazdaságba. Sokan próbálják erre az online kaszinókat vagy a bukmékereket használni, mivel a játékosok többszörös téteket tehetnek különböző fogadásokra, és potenciálisan nyereményként visszakaphatják az eredeti pénzösszegek nagy részét.

Természetesen ez nem ilyen egyszerű. A fogadási oldalakon személyazonosság-ellenőrzéseket végeznek, és gyakran megkövetelik, hogy bizonyítsa, hogy a használt fizetési mód tulajdonosa a be- és kifizetésekhez.

Bár az online fogadási oldalak sok esetben a szabályozás miatt követelik meg az ellenőrzést, a játékosoknak örülniük kell, hogy a bukmékerek mindent megtesznek azért, hogy pénzeszközei biztonságban legyenek. A kifizetések csak a játékos nevére szóló bankszámlákra vagy e-pénztárcákra engedélyezettek.

A személyazonosságod és a fizetési mód megerősítése azt jelenti, hogy senki sem lophatja el a bankrollodat. Ugyanakkor a bukmékeri számla személyes adatokat is tartalmazhat, amelyeket biztonságban szeretnél tudni.

Hogyan lehet szükség esetén letiltani egy fiókot

Előfordulhat, hogy nem szeretnél tovább játszani egy-egy bukméker oldalán, és szeretnéd megszüntetni a felhasználói fiókod. Erre minden oldalon van lehetőség. Ennek módja általában az, hogy egy e-mailt kell írni a bukméker ügyfélszolgáltata számára, akik minden információt és segítséget megadnak a folyamathoz.

Az online sportfogadás Magyarországon való jogszerűsége

A magyar szerencsejáték szabályozás sokak számára zavarosnak tűnhet. A magyar szabályozás ugyanis monopóliumot alakított ki ezen a piacon.

Ennek keretében elválasztották egymástól az online kaszinókra és a sportfogadásra vonatkozó szabályokat. A sportfogadási oldalak működtetésére az állami érdekeltségű sportfogadási oldal monopólioumot kapott. Más szolgáltató nem indíthat magyar engedéllyez online sportfogadást.

A játékosok szempontjából azonban mindegy, hogy milyen tulajdonú oldalon regisztrálnak, a külföldi oldalakon való regisztráció és sportfogadás nem korlátozott. Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, az az adózás. Ha valaki a magyar oldalon játszik és nyer, akkor a nyereménye adómentes lesz. Ezzel szemben a külföldi oldalakon való nyeremény után adózni kell.

Mit kell tudni az offshore fogadási oldalakról?

Az offshore fogadási oldalak már évek óta egyre nagyobb lendületet vesznek világszerte. A sportfogadás hajnalán, amikor a szabályozók lassan mozdultak, az offshore sportfogadók már az online szerencsejáték jövőjét építették azzal, hogy lehetővé tették, hogy az emberek az emberek online fogadásokat kössenek.

Ma az offshore sportfogadók valós lehetőségnek számítanak, és olyan minőségi fogadási szolgáltatást nyújtanak a sportrajongóknak, amelyben megbízhatnak, és amelyre támaszkodhatnak. Ezek a weboldalak arra az elképzelésre összpontosítanak, hogy az ügyfél az első, kiváló fogadási lehetőségeket kínálnak, és olyan versenyképes vonalak biztosításával növelik az élményt, amelyeket a szárazföldi sportfogadók gyakran nem tudnak biztosítani.

Az offshore sportfogadók még az 1990-es években kezdtek megjelenni, amikor a minőségi sportfogadás iránti éhség nagy volt, és kevés alternatíva állt rendelkezésre. Az üzemeltetők rájöttek, hogy olyan helyeken, mint Costa Rica, elindíthatják üzletüket, és olyan online sportfogadásokat hozhatnak létre, amelyek a világ minden tájáról kiszolgálják az ügyfeleket. Ennek eredményeképpen a sportfogadók globális közönséget kezdtek kiszolgálni, a fogadók Észak- és Dél-Amerikából, Európából, Óceániából és Ázsiából érkeztek.

Az „offshore” státuszát többször megkérdőjelezték, de a mai napig a legjobb offshore fogadási oldalak pontosan azért működnek, mert nem szegnek meg semmilyen konkrét törvényt. Lényegében egy Costa Rica-i online sportfogadás olyan fogadóirodaként szolgál, amelyet az emberek felkeresnek. Ahelyett azonban, hogy a helyszínre utaznának, egyszerűen távolról is megtehetik sportfogadásaikat.

Emiatt az offshore sportfogadók törvényes vállalkozásnak számítanak, és az offshore szerencsejáték tisztességes választás bárki számára, aki fogadási számlát szeretne létrehozni, és még több oddshoz, piachoz és fogadási lehetőséghez szeretne hozzáférni.

Számos előnye van annak, hogy miért szeretné valaki a legjobb offshore online sportfogadókat választani. Ezek az online fogadási oldalak úgy vannak felépítve, hogy a világ bármely részéről lehessen regisztrálni. A legtöbb ilyen oldalon az üdvözlő sportfogadási bónusz általánosan jó, és nagyszerű oddsokat és sportágakat találhatsz. Az alábbiakban felsorolunk néhány okot, amiért úgy gondoljuk, hogy az offshore sportfogadók olyan sokat hoznak az asztalra, és miért lesz előnyös, ha bármelyiküknél fogadsz.

 • Versenyképes oddsok

Mint már említettük, az offshore sportfogadóknak van egy kiváló előnyük – a versenyképes oddsok. Az oddsok gyakran valamivel jobbak, mint a mainstream bukmékereknél, pontosan azért, mert kevesebb bürokrácia áll az útjukba. Ennek eredményeképpen a sportrajongók versenyképes vonalakat és fogadási feltételeket élvezhetnek, amelyek minden lehetséges fogadáshoz hozzáadott értéket adnak, akár élő eseményekre, akár a meccsek előtti, akár a jövőbeli piacokra fogadsz.

 • Új lehetőségek

Az offshore sportfogadók általában kiemelkednek, ha a piaci változatosságról van szó. Az online szerencsejátékok segítségével könnyen és gyorsan nyomon követhetővé válnak a különböző sportágak, amelyek szélesebb globális fogadási közönség számára is vonzóak. Bármelyik piacot átböngészheted, és olyan fogadást tehetsz, amelyik számodra a leginkább megfelelő.

 • Távoli hozzáférés

Bár a helyi szabályozás akadályozhatja az intuitív sportfogadási lehetőségek, például a mobilfogadás bevezetését, biztos lehetsz benne, hogy az offshore sportfogadás a fogyasztóra összpontosít. Ennek megfelelően az ügyfelek igényeire szablyák a szolgáltatásaikat, például a mobil oldalak, mobil alkalmazások fejlesztésével.

 • Gyors banki ügyintézés

Bármely offshore sportfogadás döntő eleme, hogy képes gyors banki lehetőségeket biztosítani. Az első befizetésnek, akár hitelkártyával, akár e-pénztárcával történik, mindig gyorsan kell kiegyenlítődnie, és a bukmékerek pontosan ezt teszik. Élvezheted az azonnali banki szolgáltatásokat, amelyekkel pillanatok alatt megkapja a kedvenc sportágaira való fogadáshoz szükséges pénzeszközöket. A megfelelő banki lehetőségek használatával gyorsan és egyszerűen kezelheted befizetéseidet.

Legjobb tippjeink az online fogadásokhoz

A sportfogadás elsőre igazán könnyűnek tűnik, de van néhány dolog, amire figyelni kell. Az alábbi sportfogadási tippek segítségével remélhetőleg sokkal szórakoztatóbb less a fogadás. Ezek figyelembe vételével ráadásul maximalizálhatók a nyereségek és csökkenthetők a veszteségek is.

 • Határozd meg előre a költségvetésed!

Amikor fogadsz, nagyon fontos, hogy meghatározd a költségvetésedet. Legyél nagyon fegyelmezett azzal kapcsolatban, hogy mennyit fogsz játszani, és ne lépd túl az előre meghatározott összeget. Ha nyersz, tartsd magad a költségvetéshez, és ne tegyél többet a szükségesnél. Ha pedig vesztes szériában van, inkább állj meg, és ne próbáld meg visszanyerni az elvesztett összeget.

 • Használj több fogadóirodát!

Ahhoz, hogy a legtöbbet kapd a pénzedért, a legjobb, ha körülnézel, és megnézed az egyes bukmékereknél a különböző oddsokat azokra a sportágakra, amelyekre fogadni szeretnél. Tudd meg, melyikük adja a legjobb értéket, így a legnagyobb esélyed van a nyereségre.

 • Olvasd el figyelmesen a szabályokat!

Minden bukmékernek sajátos feltételei vannak, és ezeket gondosan el kell olvasnia, különben könnyen pórul járhatsz. Szánj időt arra, hogy utánaolvasol a fogadások módjának, és tájékozódsz az iparágban használt összes kifejezésről. Könnyen hibázhatsz, ha nem érti teljesen a fogadási piacot.

 • Használd ki az üdvözlő bónuszokat!

Majdnem minden online fogadóiroda ad egy regisztrációs bónuszt, amely vagy ingyenes fogadásokat, vagy olyan ösztönzőket biztosít, mint például extra nyereményt az első néhány fogadásodon. Ezek segítségével növelheted a kezdeti bankroll összegét, amely mindig jól jön.

 • Figyelj a tétekre vonatkozó korlátozásokra!

Néhány bukméker nagyon alacsony limitet szab arra vonatkozóan, hogy mekkora tétet fogadnak el az adott fogadásra. Amikor pénzt töltesz fel a számládra, keresd a korlátozást, és ellenőrizd, hogy mekkora a maximum, amit az adott eseményre fogadhatsz.

Az alábbiakban pedig olyan sportfogadási tippek olvashatók, amelyek megkönnyíthetik a sportfogadási oldal kiválasztását, valamint az azon való játékot.

Hogyan találhatst gyors kifizetésű sportfogadási oldalt?

Ha valaki nyereményt ér el egy-egy sportfogadási oldalon, akkor fontos, hogy azt minél gyorsabban megkaphassa. Bár a legtöbb fizetési mód nagyon gyors, vannak olyanok, amelyeknél akár 3-5 napot is igénybe vehet a nyeremény kifizetése. Ezért mindig járj utána annak, hogy a választott fizetési mód esetén mennyire gyors a nyeremények kifizetése. Az erre vonatkozó információk a szerződéses feltételekben megtalálhatók.

Honnan lehet tudni, hogy a kiválasztott oldal legálisan működik?

Egy sportfogadási oldal kiválasztásakor mindig figyelj arra, hogy milyen engedélyekkel rendelkezik. Soha nem regisztrálj olyan oldalon, amely nem kapta meg a megfelelő hatóságok licenszét. Ezt magad is ellenőrizheted az oldalon. Ha a láblécben található Antillephone logóra kattintsz, akkor megnézheted az oldal engedélyének a részleteit. Ez az oldal folyamatosan frissül, és mindig az aktuális engedélyeket mutatja.

Hogyan találhatsz friss és új bónuszkódokat a fogadók számára?

Számos olyan sportfogadási oldal van, amelyek a bónuszok igénybevételéhez valamilyen bónuszkód szükséges. Sok esetben ezt a választott sportfogadási oldalon, a promóciók menüpontban találhatod meg. Itt minden aktuális bónusz részleteit megtalálhatod, illetve azt is, ha ezek igénybevételéhez szükséges valamilyen bónuszkód.

A másik lehetőség, hogy a partner oldalakkal együttműködve kínálnak valamilyen speciális bónuszt. Ebben az esetben a partner oldalán is megtalálható a bónuszhoz szükséges kód.

Olvasd el a szerződéses feltételeket!

Mielőtt regisztrálnál egy oldalra, minden esetben olvasd el a szerződéses feltételeket. Ebben megtalálható minden információ a befizetésekről, kifizetésekről, minimum tétekről. Különösen fontos azonban, hogy ha igénybe veszel egy bónuszt, akkor annak követelményeit ismerd meg. A sportfogadási irodák ugyanis minden esetben előírnak megforgatási és lejátszási követelményeket. Ha ezeket nem teljesíted, akkor a bónuszból származó nyereményt sem tudod kivenni.

Segítség a szerencsejátékban

Minden szabályosan működő sportfogadási szolgáltató a felelős játékszervezés elvei alapján kínálja szolgáltatásait. Ebbe beletartozik az, hogy segítséget nyújt a problémány szerencsejátékosoknak. Egyrészt olyan önszabályozó szolgáltatásokat kínálhatnak, mint a napi, heti, havi limitek beállítása, vagy éppen saját magunk kitiltása az oldalról egy időre.

Emelett a bukmékerek számos olyan szervezettel kapcsolatban állnak, amelyek segítséget tudnak nyújtani. Ha úgy érezi valaki, hogy túlzásba viszi a szerencsejátékot, nyugodtan forduljon az általa választott szolgáltatóhoz, akik átirányítják a megfelelő szervezetekhez.

Online vs offline sportfogadás

Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb különbségeket az online sportfogadás oldalak és hagyományos bukmékerek között.

Előnyök Hátrányok
Online sporfogadási irodák Kényelmes fogadási lehetőségek,

gyors ügymenet,

számos sportfogadási iroda közül választhatunk

Meg kell adnunk a fizetési adatainkat online

Lassab kifizetések

Technikai hibák előfordulhatnak

Offline sportfogadási irodák Hosszú távú tapasztalat a sportfogadások szervezésében

Kapcsolattartás lehetősége más fogadókkal

Gyors kifizetések

El kell utazni a fogadási szolgaltató irodájába

Kevesebb fogadási lehetőség

Kevesebb fogadási vonal tehető meg

Gyakran ismétlet kérdések

Legális a sportfogadásban való részvétel?

Igen, a magyar szabályozás szerint a játékosok korlázotás nélkül regisztrálhatnak a sportfogadási oldalakra, és ott nyugodtan játszhatnak, ennek semmilyen jogi következménye nem lesz a játékosokra nézve.

Melyek a legnépszerűbb sportfogadási oldalak Magyarországon?

Ma hazánkban számos sportfogadási oldal elérhető, így nehéz megmondani, hogy melyik a legjobb. Ha segítségre van szükséged, akkor nyugodtan nézd meg a listáinkban szereplő bukmékereket, hiszen csak olyanok szerepelnek az oldalunkon, amelyek megbízhatóak és kiváló szolgáltatásokat kínálnak.

Kell adót fizetnem a nyeremények után?

Attól függ, hogy hol játszol. A magyar szabályozás hatálya alá tartozó sportfogadási oldalakon elért nyeremények után nem kell adózni. Abban az esetben azonban, ha egy külföldi oldalon játszol és nyersz, a nyereményed adóköteles lesz.

Vannak életkori megkötései a befizetéseknek?

Nemcsak a befizetésekenek, de az oldalakon való regisztrációknak is vannak életkori megkötései. Kiskorúak, azaz18 éven aluliak ugyanis semmilyen szerencsejátékban nem vehetnek részt. Ezt az online szolgáltatók a számla igazolása során ellenőrzik is.

Melyik a legkiszámíthatóbb sportág, amelyre megéri fogadni?

Ma már számos olyan sportág van, amire fogadhatunk, és vannak olyanok, ahol könnyebb eltalálni a végeredményeket. Ilyen lehet például a tenisz, a kosárlabda, vagy éppen a küzdősportok, ahol sokszor egyértelmű, hogy ki az esélyes.

Melyik a legkönnyebb sport, amire fogadhatok és nyerhetek?

Ebben az esetben érdemes olyan sportot keresni, ahol egyszerűek a szabályok, és könnyen meghatározható, hogy ki lesz a nyertes. Ezek közé a sportok közé tartozhat a tenisz, a lóverseny, vagy éppen a küzdősportok is.

Mi történik, ha mindkét csapatra fogadok?

A mindkét csapatra történő fogadás azt eredményezheti, hogy a fogadó - az eredménytől függetlenül - nyereséget érhet el, ha mindkét eredményre egy-egy fogadást tesz.

Meg lehet élni a sportfogadásból?

Bár vannak profi sportfogadók, aki foglalkozás szintjén űzik a fogadást, érdemes azonban hobbiként tekinteni rá, és nem mint rendszeres bevétel. A sportfogadás ugyanis szerencsejáték, így változhat, hogy éppen nyerünk vagy veszítünk. Ennek megfelelően nem érdemes állandó bevételkén számítani rá.

Melyik a legkiszámíthatatlanabb sport?

Természetesen számos olyan sportág is van, amelyek eredménye sokkal nehezebben jelezhető előre. Ide tartozhat a baseball, a magas szintű futball, vagy éppen a technikai sportok is sok esetben.

Használhatok sportfogadáshoz kriptovalutákat?

Természetesen igen, hiszen számos olyan online sportfogadási oldal létezik már, amelyek elfogadják a kriptovalutákat a fizetési tranzakciókhoz. Ha ezzel szeretnél fizetni, akkor azonban regisztráció előtt érdemes ellenőrizni, hogy a választott sportfogadási irodánál milyen lehetőségek vannak.

Szakértőnek kell lennem ahhoz, hogy ezeken a fogadási oldalakon fogadjak?

Ahhoz, hogy nyereséges fogadásokat köthess, nem árt ismerni valamennyire a választott sportágat. De természetesen nem baj, ha nem vagy profi, hiszen ezeken az oldalakon számos statisztika és segítség érhető el, amelyek támogathatnak a megfelelő döntések meghozatalában.