Ecopayz online kaszinók a magyar játékosoknak

Gslot
150%, akár 200 euró
1xbet kaszinó
100% akár 90000 HUF + 30 ingyenes pörgetés
Energywin kaszinó
200% - 150.000 HUF
Vulkan Vegas
120% akár 150000 HUF + 70 ingyenes pörgetés
Betmaster
100% akár 200 EUR + 40 ingyenes pörgetés


Az elmúlt években egyre komolyabb népszerűségre tett szert az online szerencsejátékosok körében az ecoPayz, amely egy olyan e-pénztárca, ami rengeteg előnyt kínál a játékosoknak. Gondolhatunk itt például a rendkívül gyors befizetésre, az extra biztonságra és a legújabb alkalmazott technológiára. Kevesen tudják, de a 2000 óta létező ecoPayz az egyik legrégebbi e-pénztárca megoldás az interneten. Igazából hasonlóan működik a legtöbb e-pénztárcához, tehát a bankszámlánkhoz tudjuk hozzákötni az ecoAccountunkat, vagy akár használhatunk egy előre feltöltős ecoCardot is. A csatlakozás az ecoPayzhez nagyon egyszerű és gyors. A következőkben bemutatjuk a legjobb ecoPayz kaszinókat és megmutatjuk azt is, hogyan lehet könnyen és gyorsan ki- és befizetést teljesíteni vele.

Így használjuk az ecoPayzt online kaszinóba történő befizetéshez

Ha már valaha használtunk akármilyen e-pénztárcát, akkor az ecoPayz befizetési folyamata nagyon ismerősnek fog tűnni. De akkor sem kell aggódnunk, ha ez lesz az első e-pénztárca, amit életünkben használni fogunk. Alapvetően kaszinónként lehet minimális eltérés a folyamatban, de általánosságban a következőkben bemutatott folyamattal fogunk találkozni. Természetesen a legfontosabb először is az, hogy legyen egy aktív ecoPayz fiókunk és az ecoAccountunk hozzá legyen rendelve egy bankszámlához és legyen felhasználható egyenlegünk rajta.

Amikor belépünk az online kaszinó felületére, akkor a profilunk alatt elérhető menüben lesz majd egy Pénztár vagy Befizetés vagy hasonló nevű menüpont, amelyre rá kell kattintanunk. Így az adott kaszinó befizetési felületére jutunk, ahol az oldal által kínált fizetési módok lesznek láthatóak – ezek közül kell kiválasztanunk majd az ecoPayzt.

A következő lépésben a felugró ablakban be kell lépnünk az ecoPayz fiókunkba, majd meg kell adnunk és jóvá kell hagynunk azt az összeget, amit szeretnénk az adott kaszinóban befizetni. Mindenképpen vegyük figyelembe az adott kaszinóban érvényes minimális befizetési limitet. Innentől kezdve már csak arról kell meggyőződnünk, hogy tényleg rendben jóváírásra került a kaszinós számlánkon a befizetett összeg.

A három legjobb online magyar kaszinó, amelyek elfogadják az ecoPayzt

Üdvözlő bónusz Befizetés minimum összege Játékok száma Befizetés sebessége ecoPayz segítségével RTP
22Bet kaszinó 100%-os bónusz, akár 100 ezer forint értékben 300 3000+ 1-2 óra 95,5%
7Signs kaszinó 100%-os első befizetési bónusz, majd 50-50%-os bónusz, összesen akár 300 ezer forint értékben 6000 800+ 1-2 óra 94,12%
Maneki kaszinó 100%-os első befizetési bónusz, majd 50-50%-os bónusz, összesen akár 110 ezer forint értékben 3330 3000+ 1-2 óra 96,2%

Egyéb befizetési és kifizetési módok a magyar online kaszinóknál

Napjainkban a leginkább népszerűbb be- és kifizetési módoknak számítanak a különféle e-pénztárcák. Ezek közül az ecoPayz mellett nagyon népszerű a Skrill, a Neteller és a PayPal is. De ha nem ilyen megoldást választunk, akkor is van bőven fizetési lehetőségünk. Nézzük csak milyen egyéb opciók állnak rendelkezésre, ha ki- vagy befizetni akarunk kedvenc kaszinónkban!

  • A banki átutalást még mindig sokan választják, de ez lassú, körülményes és sok esetben elég komoly limitek tartoznak hozzá.
  • A leggyakoribb fizetési mód napjainkban a bankkártyás megoldás, legyen szó VISA vagy MasterCard kártyákról. Előnyük a biztonság és a stabil háttér, hátrányuk a kezelési díjak illetve a lassú feldolgozási idő.
  • Az e-pénztárcákról fentebb írtunk, de még népszerűnek számítanak a különféle kriptovaluták, így például a bitcoin is. Ezek legnagyobb előnye az anonimitás és a sebesség, hátrányuk az, hogy még kevésbé ismertek és elfogadottak.

Így kell kifizetést kezdeményeznie egy magyar játékosnak ecoPayz esetén

A kifizetés folyamata nagyjából pontosan az ellentéte a befizetési folyamatnak ecoPayz esetén is. Mielőtt azonban hozzákezdenénk a folyamatnak, győződjünk meg róla, hogy az ecoPayz jóváhagyott kifizetési mód-e az adott kaszinónál illetve, hogy milyen limit és kezelési költség vonatkozik a használatára. Ha ez rendben van, akkor lépjünk a profilunk alatt található Pénztár/Kifizetés vagy hasonló nevű menüpontba. Fontos, hogy a legtöbb kaszinóban kifizetéshez szükséges a személyes azonosításunk, így ezt már célszerű a regisztráció után azonnal megtenni.

A kifizetés kezdeményezése után fel fog ugrani egy ablak, ahol az elérhető fizetési módok közül az ecoPayzt kell kiválasztanunk. Fontos az is, hogy ha igénybe vettünk bónuszt, akkor győződjünk meg a megjátszási követelmények teljesítéséről. Az ecoPayz fizetési mód kiválasztása után adjuk meg a kifizetendő összeget a megfelelő ablakban. Nincs más dolgunk ezután, mint a kiutalást véglegesítő gombra kattintani és várni, hogy a kaszinó feldolgozza a kérésünket. Ez általánosságban maximum 1-2 óra lehet.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az ecoPayz legnagyobb előnye?

E-pénztárca megoldások között is relatíve egyedi, hogy egymás közötti utalások és pénzmozgások esetén a szolgáltató nem szállít fel díjat, így teljesen ingyen tudunk barátainknak és családtagjainknak is pénzt utalni.

Elérhető a magyar játékosok számára?

Igen, a legtöbb e-pénztárca megoldáshoz hasonlóan ez is elérhető a magyar játékosok számára. Szintén fontos megemlíteni, hogy a legtöbb online kaszinó ma már elfogadja be- és kifizetésekhez egyaránt.

Milyen gyorsan juthatunk hozzá pénzünkhöz ecoPayz használata esetén?

Alapesetben ez egy rendkívül gyors kifizetési módnak számít, valahol csak néhány percet vesz igénybe, hogy megkapjuk ecoAccountunkra a kiutalt pénzt.