Online kaparós sorsjegyek

22Bet
100% akár 100000 HUF
Unibet kaszinó
100% akár 60000 HUF + 60 ingyenes pörgetés
Bet365 kaszinó
100% akár 30000 HUF
20BET
100% akár 40000 HUF + 120 ingyenes pörgetés


A kaparós sorsjegyek valószínűleg senki számára nem ismeretlenek, hiszen a játék fizikai változata hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb szerencsejátéknak számít. Ezeket a sorsjegyeket sokan vásárolják annak reményében, hogy sikerül kisebb, vagy akár nagyobb nyereményeket elérni velük.

Népszerűségének köszönhetően természetesen az online kaszinókban is megjelent, és ma már szinte nincs is olyan oldal, ahol ne lehetne online kaparós sorsjeggyel játszani. Az online kaparós játék népszerűségének az oka az, hogy sok esetben a kifizetési arányuk magasabb, azaz a kaparós sorsjegy online játékokkal jobbak a nyerési esélyek. Cikkünkben bemutatjuk azokat a legfontosabb információkat, amelyeket a kaparós sorsjegy online változatával kapcsolatban érdemes tudni.

Mi is az az online kaparós sorsjegy?

Az online kaparós sorsjegy ugyanúgy működik, mint a hagyományos, fizikai változat. A kártyán meghatározott számú sor és oszlop található. Az ezek alatt található négyzetek mindegyik rejtve van. A cél az, hogy a rejtett négyzetek alatt meghatározott számú azonos szimbólumot, vagy éppen összeget találjunk. Az online kaparós játék során azonban nem lekaparni kell ezeket a négyzeteket. Ha fel szeretnénk fedni, hogy mit rejtenek, rájuk kell kattintani.

A legtöbb kaparós sorsjegy az alapvető formátummal működik, amely már jól ismert a fizikai változatok esetében. Vannak azonban ennél bonyolultabb változatok is, amelyek esetében akár bónusz köröket is lehet nyerni. Ezeket a típusokat a későbbiekben részletesebben megnézzük.

Biztosan sokakban felmerül a kérdés, hogy van-e esély ezekkel a játékokkal nyerni. A válasz az, hogy természetesen igen. Az online kaparós sorsjegy játékokhoz ugyanis véletlenszám-generátorot használnak, amely lehetővé teszi a nyeremények véletlenszerű eloszlását.

Az online kaparós sorsjegyek típusai

Azok, akik még soha nem próbálták ki a valódi pénzes vagy ingyenes online kaparós sorsjegyeket, gyakran meglepődnek a műfajon belül kínált hatalmas választékon. Több száz különböző cím, téma és típusú kaparós játék létezik. A legtöbb azonban a következő kategóriák valamelyikébe tartozik:

  • Azonnali nyereményes online kaparós sorsjegyek – Ahogy a neve is mutatja, ezeknél a játékoknál egy panelre kell kattintani, hogy a játékos láthassa, nyert-e vagy sem. Nincs második esély vagy újbóli próbálkozás, minden azon az egy eredményen múlik. Ezek a kaparós sorsjegyek a legkevésbé bonyolult online szerencsejáték típusok.
  • Többszörös esély – Ismét a neve teszi ezt a kaparós sorsjegy online játékot könnyen érthetővé. A játék több esélyt kínál a játékosoknak a nyerésre. A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy megjelenik egy nyerő szimbólum, és a játékosok különböző lehetőségeket kapnak arra, hogy megpróbálják azt a sajátjukkal összepárosítani.
  • Sorok – Ezt a játéktípust leginkább az online nyerőgépekhez lehet hasonlítani, mivel több szimbólumot kell egybeilleszteni, például egy sorban vagy oszlopban ahhoz, hogy nyereményt lehessen kiváltani. Ezekben a játékokban nagyon gyakoriak a „közeli találatok”, például három egyforma szimbólumot követ egy másik szimbólum, ezzel is növelve az izgalmakat.

Az online kaparós sorsjegyek fejlesztői

Számos olyan fejlesztő van, amelynek a portfóliójában megtalálhatóak az online kaparós sorsjegyek. Az alábbiakban felsorolunk ezekből néhányat.

  • Playtech – Ez a népszerű fejlesztő rendelkezik talán a legtöbb online kaparós sorsjegy változattal. A portfóliójában több mint ötven ilyen játék található meg. Ezek között van például a Rocky Scratch, a Classic Slots Scratch és a Roulette Scratch. Emellett a játékosok kedvelik a Gladiátor, a Kong – A világ 8. csodája, a Thor, A Night Out, Blackjack Scratch és a a Marvel képregények által ihletett játékokat is.
  • Microgaming – Az egyik legnagyobb fejlesztő néhány tucat kaparós játékkal rendelkezik, a legnépszerűbbek közé tartozik a Set & Scratch, a Scratch Card, a Scratch N Spin, a Game, a Slam Funk, a Pharaoh’s Gems és a Lucky Numbers.
  • 1×2 Gaming – Ez a fejlesztő klasszikus szabályokkal és szokatlan lehetőségekkel rendelkező sorsjegyekkel is rendelkezik a gyűjteményében. A Zodiac kaparós sorsjegy rendhagyó játékképernyő kialakítással rendelkezik, és sok 1×2 kaparós sorsjegy onlbine témája a sport, mint például a Go for Gold vagy a Rugby Riches.
  • Scratch2Cash – Az online kaparós sorsjegyek első gyártója, a Scratch2Cash tartja az egyik vezető pozícióját a piacon. Gyűjteménye nagy jackpotokkal rendelkező játékokat tartalmaz, mint például a 3WOW.

Hol lehet online kaparós sorsjeggyel játszani?

Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan online kaszinót, ahol a klasszikus és a legújabb online kaparós sorsjegy játékok is elérhetőek

Kaszinó Minimum befizetés
Unibet 4.000 Ft
22bet 360 Ft
bet365 1.500 Ft
20bet 400 Ft
Betinia 3.000 Ft

Hogyan lehet nyerni? – Stratégiák

Bár az online kaparós sorsjegyek alapvetően a szerencsejátékok kategóriájába tartoznak, mégis van néhány olyan stratégia, amelyek segítségével nagyobb esély van egy-egy nyertes kaszinó sorsjegy megtalálására. Az alábbiakban ezeket nézzük meg.

Az egyik legfontosabb, hogy bár fontosak a kaparós sorsjegy árak, nem feltétlenül a legolcsóbb sorsjegyek a legjobbak.

Ezek azonban nem véletlenül olcsók, hanem azért, mert a nyereményalap alacsonyabb. Jobban jársz, ha magasabb kaparós sorsjegy árak közül választasz, de kevesebbet. A minőség a mennyiség helyett nagyon igaz, ha kaparós sorsjegyekről van szó.

Mindig ellenőrizd az apró betűs részeket, azaz a feltételeket. Ezekből ugyanis megtudhatod, hogy mekkora az esélyed arra, hogy nyerj az adott kártyával.

Emellett az is fontos, hogy tanulmányozd a kaparós sorsjegyeket. Létezik ugyanis egy ún. „Singleton-módszernek” nevezett eljárás, amelyet a tapasztalt kaparós sorsjegy játékosok használnak. Elemzik a kaparós sorsjegyek elrendezését és kialakítását, hogy olyan mintákat találjanak, amelyek nyomokat adhatnak arra vonatkozóan, hogy a kaparós sorsjegyen vannak-e bizonyos számok, szimbólumok vagy kombinációk, amelyek nyereményhez vezethetnek.

A legtöbb online kaparós sorsjegy gyártó rájött erre a stratégiára, és ma már nagy számban úgy tervezik a kaparós sorsjegyeket, hogy azok ellene dolgozzanak. De még mindig vannak néhányan, akik még nem tettek lépéseket ennek kezelésére. Az olyan típusú kaparós sorsjegyeknél lehet használni, ahol a számok oldalt láthatóak.

Arra is érdemes figyelni, hogy legyen egy szigorú költségvetésed. Lehet, hogy nem nyersz többet vagy kevesebbet ezzel a taktikával, de ez egy biztonsági puffer, hogy ne veszíts túl sok pénzt. Állíts fel magadnak egy heti vagy havi költségvetést, és ügyelj arra, hogy tartsd magad hozzá, így a pénzügyeid nem fognak kicsúszni a kezedből.

Sokan hiszen abban, hogy ha választanak egy játékot és csak azzal játszanak, akkor nagyobb esélyük van a nyerésre. Ez egyszerűen logikusnak tűnik. Ha kitartasz egy játék mellett, és folyamatosan játszol vele, akkor vagy nyerni fogsz, vagy minden egyes vesztes szelvény, amit kijátszol, eggyel csökkenti azon szelvények számát, amelyekkel nem lehet nyerni.

És végül pedig ne felejtsd el, hogy ez lényegében egy szerencsejáték, ahol a fenti stratégiák ellenére szinte kizárólag a szerencsén múlik, hogy a tiéd lesz-e a nyertes kaszinó sorsjegy.

Néhány tipp az online kaparós sorsjeggyel való játékhoz

Természetesen az is fontos, hogy élvezd a játékod, hiszen végső soron ez a cél akkor, amikor a legújabb kaparós sorsjegy játékok mellett döntesz. Az alábbiakban ahhoz adunk néhány tippet, hogy hogyan lehet igazán élvezetessé varázsolni a játékot.

Az egyik ilyen tipp, hogy válassz olyan sorsjegyet, amelynek a témája igazán tetszik. Ma már számos témával készülnek az online kaparós sorsjegyek. Ha csak megnézel egy listát a top 10 kaparós sorsjegy játékról, látni fogod, hogy nincs két egyforma téma. Ha pedig olyat választasz, amely köz áll hozzád, így igazán élvezetes játékélményben lesz részed.

Az is fontos, hogy szánj időt a legjobb játékok, illetve ajánlatok megkeresésére. Válassz olyan online kaparós sorsjegyet, amely izgalmas funkciókkal rendelkezik, illetve a legjobb kifizetéseket kínálja. Végül pedig ne feledkezz el arról, hogy ez az egész a szórakozásról szól. Játssz élvezettel, de tudd, hogy hol vannak a határok annak érdekében, hogy igazán jól érezd magad közben.

A legjobb kaparós játékok

Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan kaparós játék változatot, amelyek a legtöbb top 10 kaparós sorsjegyet bemutató listán helyet kapnak.

Játék neve Fejlesztő RTP
Merlin’s Millions NextGen 95,17%
Pig Wizard Blueprint Gaming 95,82%
Wish Upon a Jackpot Blueprint gamind 96,06%
Whack a Jackpot Microgaming 96,3%
Lucky Numbers Mega World Wide 96,57%

GYIK

Mit érdemes tudni az online kaparós sorsjegy játékok RTP-jéről?

Az online kaparós sorsjegyek általában magasabb RTP-vel, azaz kifizetési aránnyal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy ezekkel a játékokkal nagyobb esély van a nyerésre. Ezzel együtt az átlagos nyeremények azonban sokszor alacsonyabbak.

Elérhetőek az online kaparós játékok ingyenes változatban is?

Természetesen igen. Számos olyan oldal van, ahol ezekkel a játékokkal ingyenes játszhatsz. Azt azonban ne felejtsd el, hogy ezekkel az ingyenes változatokkal nyereményt sem fogsz elérni. Ha azonban csak a játék öröméért szeretnéd kipróbálni valamelyiket, akkor jó választás az ingyenes változat.

Melyik a legjobb online kaparós játék?

Ma már nagyon sokféle online kaparós sorsjegy található a kaszinó oldalakon, így szinte lehetetlen egyet kiemelni. Azt javasoljuk, hogy válassz olyat, amelynek a témája közel áll hozzád, és amelynek a kifizetési aránya is megfelelő a számodra.

Játszhatok az online kaparós sorsjegyekkel mobilon?

Igen, hiszen ma már minden kaszinó oldala elérhető a mobilok böngészőjében, sőt sok olyan szolgáltató van, amelyek saját alkalmazást is készítenek. Mivel a játékokat úgy fejlesztik, hogy kompatibilisek legyenek a mobilokkal, így ezeken az oldalakon biztosan játszhatsz velük.