PayPal online kaszinók a magyar játékosoknak


Ha olyan online kaszinót keresünk, amelynél könnyen és gyorsan tudunk befizetés teljesíteni és kifizetést igényelni, de nem vagyunk még annyira járatosak a kriptovaluták világában, akkor mindenképpen egy olyat keressünk, ahol elfogadják a PayPalt. A PayPal messze az egyik legismertebb e-pénztárca megoldás, amely a többi e-pénztárcához hasonlóan egy bankszámlához rendelhető hozzá és onnan tölthető fel rá egyenleg. Népszerűségének köszönhetően egyébként szinte minden magára valamit is adó online kaszinó elfogadja már fizetési módként, akár befizetésről, akár kiutalásról legyen szó. A következőkben megnézzük röviden, hogyan kell befizetést teljesíteni és kifizetést indítani PayPal segítségével!

Miért ajánlható a PayPal online kaszinók használata

Bár specifikusan PayPal fizetési módra vonatkozó bónusz nincs az online kaszinóknál, van jó pár olyan érv, amiért érdemes PayPalt elfogadó online kaszinónál regisztrálnia a magyar játékosoknak. Ezek közül a legfontosabb egyértelműen a gyorsaság. Miután az adott kaszinó pénztárában a befizetés véglegesítése gombra kattintunk, alig néhány perc kell hozzá, hogy megjelenjen a számlánkon a befizetett összeg és mehessünk is játszani.

Manapság már szinte az összes online kaszinóban elfogadott a PayPal e-pénztárca megoldás, így valószínűleg a kedvenc kaszinónkban is így van ez. A használata roppantul egyszerű és nem csak abból a szempontból, hogy milyen hatékony a ki- és befizetés egy online kaszinóban. De magához a PayPal számlánkhoz bankszámlát rendelni is olyan egyszerű, hogy még az internetes pénzügyekben járatlanabb felhasználóknak sem fog gondot okozni.

Egy banki átutalással vagy bankkártyás megoldással szemben a sebesség mellett kiemelendő az a biztonság is, amit kínál, hiszen egyfajta ütközőt jelent az online kaszinó és a bankszámlánk között. Ráadásul nagyon régóta van már a piacon, ismert biztonságáról és megbízhatóságáról. És valószínűleg az online kaszinókat felkereső játékosok számára már régóta ismert, hiszen egy PayPal fiók segítségével ma már szinte mindenhol fizethetünk.

A három legjobb online magyar kaszinó, amelyek elfogadják a PayPalt

Üdvözlő bónusz Befizetés minimum összege Játékok száma Befizetés sebessége PayPal segítségével RTP
LightCasino kaszinó 100%-os, akár 150 ezer forintos üdvözlő bónusz kiegészítve 200 ingyen pörgetéssel 3000 1300+ Azonnali 93,67%
Amunra kaszinó Négylépcsős üdvözlő csomag: első befizetéshez maximum 100%-os, 90 ezer forintos bónusz, majd 75-50-100%-os befizetési bónuszok a további befizetések után 6000 2000+ Azonnali 92,11%
Cadoola kaszinó Kétlépcsős befizetési bónusz az első két befizetés után, összesen akár maximum 308 ezer forint értékben 3000 2500+ Azonnali 94,03%

Alternatív be- és kifizetési módok a magyar online kaszinóknál

A legtöbb online kaszinó ma már be- és kifizetés módok tárházát kínálja. Szinte kizárt, hogy a legnépszerűbb fizetési formákat ne fogadják el a legismertebb oldalak. Az e-pénztárcák napjainkban igazán népszerűek, így szinte mindenhol lesz e-pénztárca elfogadására lehetőség, a PayPal pedig szinte biztosan ott lesz minden oldalon a fizetési módok között.

Aki e-pénztárcák helyett más fizetési módot választana, az először is maradhat a régivágású banki átutalásnál. Ez költséges és lassú, viszont még mindig sokan preferálják, hiszen megszokott már a használata és biztonságos is.

Ennél egy fokkal gyorsabb és kevésbé drága megoldás a VISA és MasterCard bankkártyák használata, bár ilyenkor közvetlenül kell megadnunk a kártyánk adatait az oldalakon. Ehhez képest jobb alternatíva az e-pénztárcák használata, amelyek köztes lépcsőt képeznek a bankszámlánk és az online kaszinó között.

Végül pedig meg kell említenünk napjaink trendjét, a kriptovalutákat, amelyeket egyre több és több kaszinó fogad el. A játékosok számára azért jók ezek, mert gyorsak és anonim pénzmozgást tesznek lehetővé.

PayPal online kaszinók – nagyszerű bónuszok és nagyszerű slotok

Az a tény, hogy a PayPal ma már szinte minden online kaszinóban elérhető fizetési mód, egyben garantálja azt is, hogy az általunk kiválasztott PayPal online kaszinó valószínűleg bónuszok és játékok igen komoly kínálatát vonultatja fel. PayPalra nem szokott speciális befizetési bónusz lenni, de amikor az első befizetésünket teljesítjük ennek az e-pénztárcának a használatával, mindenképpen igyekezzünk kihasználni maximálisan a bónuszlehetőségeket. Ez sokszor több százezer forint is lehet!

És értelemszerűen, amikor kaszinót választunk a játékra, akkor a fizetési módok vizsgálata mellett nézzük meg azt is, hogy milyen bónuszokat kínál számunkra az adott online kaszinó. Igyekezzünk a legjobb ajánlatokat kiválasztani. És ahogy a legjobb PayPal online kaszinókról szóló szekcióban látható volt, ma már egy magára valamit is adó kaszinó több ezer játékot és köztük ezernél is több slotot kínál a legnagyobb fejlesztőktől. Erre is figyeljünk oda, amikor regisztrálunk valahova!

Gyakran ismételt kérdések

Minden kaszinóban lehet PayPalt használni?

Alapvetően azt mondhatnánk, hogy igen, de sajnos még mindig vannak kaszinók, ahol ez az e-pénztárca nem érhető el vagy a PayPal biztonsági okokból nem engedi a szolgáltatás használatát. Mindig győződjünk meg az elfogadásról regisztráció előtt.

Elérhető a magyar kaszinós játékosok számára?

Igen, ahogy szinte az összes e-pénztárca megoldás, úgy a PayPal is elérhető a magyar játékosok számára. Sőt, kifejezetten népszerű is hazánkban.

Vannak díjak PayPal használata esetén?

Alapesetben a legtöbb online kaszinóban nem kell díjakra számítanunk, de azért előzetesen nézzük meg a felhasználási feltételeket, mert egy-két oldal fenntart bizonyos díjakat.