Super Dice: felülvizsgálat a játékra vonatkozóan

Super Dice
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


A 3 soros, 3 tárcsás nyerőgép egy igazi klasszikusnak minősül, mind funkciók, mind pedig kialakítása szempontjából. A játék 5 nyerővonallal várja az érdeklődőket, miközben a jól ismert gyümölcsös szimbólumokkal próbálhatja ki a szerencséjét bármelyik játékos a pörgetések alkalmával. Természetesen speciális szimbólumokkal és különböző extrákkal is találkozhatsz a játékban, ahogy nagy nyereményekre is bátran számíthatsz tőle.

Ha tehát egy kiváló minőségű, klasszikus játékot keresel, olvass tovább, mert bemutatunk minden fontosat a Super Dice nyerőgéppel kapcsolatban.

A Super Dice legfőbb előnyei

 • Közepes volatilitás
 • Könnyen érthető bárki számára
 • Ingyenes pörgetések
 • Extra funkciók is elérhetőek
 • Telefonon is kiválóan működik

Hátrányok

 • Nem számít modern játéknak
 • Könnyen unalmassá válhat
 • Nincs sok nyerővonal a játékban

A játék részletes leírása

Játék neve Super Dice
Min. – max tét 0.40 – 100 euró
Nyerővonalak 5
Tárcsák száma 3
Sorok száma 3
RTP 94.98%
Szoftver Novomatic
Volatilitás közepes
Max nyeremény 5000x
Megjelenés éve 2015

A Super Dice nyerőgép – Fontos tudnivalók és a játék kialakítása

Azon felül, hogy a játék kiváló a maga alap kifizetéseivel is, könnyen számíthatsz arra, hogy csak azért, mert pörgetsz rajta, extra nyereményekre is szert tehetsz. Bár nem bővelkedik túlságosan az extra funkciókban, még is így lehetőséget biztosít arra, hogy óriási izgalmak mellett próbálhasd ki rajta a szerencsédet.

A játék kialakítása mindeközben elég egyszerűre sikeredett, éppen ezért nem kell túl csicsás, felturbózott képernyőre számíthatsz az indítás után. A tárcsák ugyanis piros színben pompázva, a hangok pedig egy igazi retró nyerőgépeket bemutatva várnak majd. A képernyőn pedig csak a legfontosabbakat találod, így a tétekre és az extra funkciókra vonatkozó gombokat, a Dice játékokból ismert stopperórát, magát a tárcsát és minden olyan alapot, amire szükséged lesz az elindításhoz.

A Super Dice ezenkívül ingyenes pörgetéseket is biztosít, de te magad is irányíthatod a tárcsákat a hold funkciónak köszönhetően. Éppen ezért és azért is, mert a játék demó változatban is kipróbálható, érdemes lehet kipróbálnod, akár új, akár profi játékos vagy, ugyanis nagyszerű nyereményeket biztosíthatnak az extrák és a normál szimbólumok nagyrésze. A nagyobb kifizetést jelentő szimbólumokból ráadásul elég csak hármat kipörgetni és biztos lehetsz abban, hogy több nullás egyenleggel távozhatsz majd a játéktól.

Szerezz tehát ingyen nyereményeket, anélkül, hogy bármit tennél, gyűjtsd össze az akár 24 darabot is elérő ingyenes pörgetéseket, vagy pörgesd ki a csillagot vagy bármelyik másik legtöbbet érő szimbólumot, hiszen a játék lehetőséget biztosít rá!

Scatter szimbólum Elérhető
Wild
Ingyenes pörgetések Elérhető
Szorzó növelő Elérhető
Bónusz Elérhető
Autoplay Elérhető

A játékban megjelenő szimbólumok

A nyerőgépet használva főleg a jól ismert gyümölcsös szimbólumokkal találkozhatsz, de természetesen a legismertebb egyéb retro szimbólumok is megjelennek, így például a csengő, a csillag és a piros hetes. Ahogy pedig az ilyen játékoknál az lenni szokott, a különböző gyümölcsök érnek a legkevesebbet és az egyedi szimbólumok a legtöbbet.

Illetve, természetesen megjelenik a Scatter, mint szimbólum is, ami jelen esetben a piros kocka lesz a játék során.

 • Cseresznye, citrom és a narancs – A legkisebb nyereményeket ez a három szimbólum biztosítja a játékban, így ezeket fogod a legtöbbet látni valószínűleg. Viszont, már 3 elég belőlük, hogy nyereményre tegyél szert, bármilyen téten is játszol.
 • Szilva, szőlő és csengő – Kifizetések szempontjából ez a három szimbólum következik, amely a játékban átlagos nyereményt biztosít. Éppen ezért nagy téten már velük is szép nyereményt vihetsz haza.
 • Piros hetes, görögdinnye, kék csillag – Ha pedig a normál szimbólumokat vizsgáljuk, ez az a három szimbólum, aminek valóban érdemes szurkolnod, hiszen a legnagyobb nyereményeket ezek biztosítják. Bármelyiket is pörgeted ki közülük, biztosan négy számjegyű lesz a szorzó, amivel a nyereményedet odaadják.
 • Piros kocka – A játékban elérhető szimbólumok közül ez lesz az ingyenes pörgetéseket biztosít lehetőség. Amennyiben három darab bárhol megjelenik a képernyőn, azonnal elindul a folyamat, te pedig a hold gombbal leállíthatod a pörgetéseket. Amit pedig végül látni fogsz, az lesz az ingyenes pörgetések száma, amit tét nélkül felhasználhatsz.

A játék kifizetésekre vonatkozó adatai

A Super Dice egy közepes volatilitással rendelkező nyerőgép, éppen ezért nem számít kockázatosnak, miközben mégis reménykedhetsz a nagy nyereményekben. Bár jackpot nem kapható a játékban, a legnagyobb kifizetéseket biztosít szimbólumok nagyszerű nyereményeket biztosítanak. A játék 94.98%-os RTP-jének köszönhetően pedig bátran reménykedhetsz is abban, hogy nyereményre tehetsz szert, bár azt érdemes megjegyezni, hogy az RTP-je alapján a nyerőgépek világában a játékokhoz képest inkább az átlag alatt van.

De, a normál szimbólumok mellett érdemes lehet a Scatternek is szurkolnod, amit a fentiekben mutattunk be.

A Super Dice egyéb funkciói és extrái

A játékban van pár olyan funkció, amit érdemes kipróbálnod, ráadásul könnyen számíthatsz úgy is nyereményekre, hogy közben nem kell semmilyen bónusz vagy minijátékok során újra próbára tenni a szerencsédet.

 • Stopperóra – Az egyik legjobb lehetőség a játékban a stopper, ami véletlenszerűen, minden pörgetés alkalmával beállít egy bizonyos számot. Amennyiben az egyik körben sikerül az összes állást egy számra pörgetned, automatikusan megkapod az ott mutatott nyereményt, anélkül, hogy bármit kellene tenned érte.
 • Gamble – A jó öreg szerencsejáték funkció ebben a játékban is elérhető, amely arra ad lehetőséget, megduplázd az adott körben nyert nyereményed. A mindent vagy semmi játékban tehát könnyen növelheted az egyenleged értékét, de ne feledd, hogy az adott körben összegyűjtött nyereményt el is veszítheted vele.
 • Hold – A játékban elérhető egyébként egy hold lehetőség is, ami arra a lehetőséget, hogy azonnal leállíthasd a tárcsák pörgetését, ezzel megadva az esélyt saját magadnak a nagy nyereményekre.
 • Autoplay – A játékban ezenkívül elérhető egy automatikus pörgetéseket indító funkció is, hogy amennyiben nem szeretnéd minden pörgetés után megnyomni a gombot, beállíthasd a kért adatokat és hátra dőlve figyelhesd az eredményeket.

Összegzésünk a Super Dice játékkal kapcsolatban

A játékot tehát főleg azok fogják szeretni, akik a klasszikus játékok világát keresik, egy kevés modern funkcióval felturbózva. Amíg ugyanis egy igazi retro játék kialakítását kapta meg és a kifizetések és nyerővonalak szempontjából is sokkal inkább az egyszerűség felé húz a játék, addig ingyenes pörgetéseket és bónuszokat is könnyen kaphatsz, ha szerencsés vagy.

Ráadásul minden elérhető benne, ami alapnak minősül napjainkban egy modern játékban, így például automatikus pörgetéseket bármikor indíthatsz a játék során. Mindazonáltal, telefonra is optimalizálták a játékot, éppen ezért útközben és bármikor a nap folyamán is lehetőség van játszani vele, Android és iOS készüléken egyaránt.

Ha pedig kis tét mellett játszanál, már 0.40 eurótól beszállhatsz a játékosok közé, amennyiben viszont kockázatot is vállalnál, pörgetésenként akár 100 eurót is rászánhatsz a játékra. Természetesen attól függ, hogy milyen nagy kifizetéseket kaphatsz, hogy milyen tétek mellett játszol, így, ha teheted érdemes a középmezőnyben, vagy a legmagasabb tétek mellett elindítanod a játékot.

De természetesen, ha még új vagy, ragaszkodj inkább az alacsony tétekhez, vagy próbáld ki a játék demó változatát.

Super Dice – Gyakori kérdések és válaszok

A játék Magyarországon is elérhető?

Igen, a Super Dice játékkal bármikor játszhatsz Magyarország területén is gond nélkül, demó és valódi befizetés mellett elérhető lehetőségként is.

Melyik a játékban az ingyenes pörgetéseket biztosító szimbólum?

A játék során a Scatter a piros kockák szimbóluma, amely akár 24 ingyenes pörgetést is biztosíthat számodra a pörgetések alatt. Attól függően, hogy milyen számot dobsz ki a kockával.

Lehetőségem van demó változatban is játszani a Super Dice játékkal?

Igen. A játék ingyenes, demó változatban is elérhető, éppen ezért, ha szeretnéd kockázat nélkül kipróbálni mielőtt valódi pénzt áldoznál rá, gond nélkül lehetőséged van rá.