Multi Dice nyerőgép értékelés

Multi Dice
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

Dolly

100% akár 150000 HUF

Az oldalon


A Multi Dice egy izgalmas nyerőgép, amely a kockajátékok hangulatát idézi meg nyerőgép formájában. Sőt, ebben az izgalmas játékból a bónusz funkció és egy fogadási lehetőség is megtalálható. Ha tehát szereted a nyerőgépeket, illetve a kockajátékokat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod ezt az izgalmas játékot. Az alábbiakban bemutatunk minden fontos információt azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes tudni erről a nyerőgépről, milyen szimbólumai vannak, illetve, hogy hogyan kell vele játszani.

A legfontosabb tudnivalók a Multi Dice nyerőgépről

Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb alapvető információkat a Multi Dice játékról:

Tárcsák 5
Nyerővonalak 5
Minimum tét €0.1
Maximum tét € 100
Autoplay funkció Igen
Bónusz funkció Igen
Jackpot funkció Nem

A Multi Dice nyerőgép kialakítása

A Multi Dice minimális funkciókkal rendelkezik, és ez már önmagában is sokak számára vonzó. A játék általános megjelenése rendkívül egyszerű. Ez pedig könnyen átlátható, hogy egyszerűen használható kezelőfelületet jelent.

Minden gomb és minden egyes funkció piros keretbe van foglalva. Sőt, ez a piros keret a teljes képernyőt is beborítja. Ezzel pedig azt érték el, hogy a játék megjelenése egy kaszinó asztalt idéz meg. Így a játékosok akár az otthonukban is úgy érezhetik magukat, mintha egy valódi kaszinó asztala mellett ülnének.

A szimbólumok is ugyanolyan egyszerűek, mint magának a játéknak a kialakítása. Sőt, ezeknél is fontos szempont volt, hogy olyan szimbólumokat válasszanak, amelyek emlékeztetnek a valódi kaszinókra.

Szimbólumok és kifizetési táblázat

A Multi Dice nyerőgép a klasszikus gyümölcsös nyerőgépek kategóriájába tartozik. Olyan szimbólumok kaptak rajta helyet, mint a piros hetesek, a kék csillagok, a sárga harangok, a szőlő, a szilva, a narancs, a citrom, illetve a cseresznye.

Számos különleges szimbólum is található ebben a játékban, amelyeken kockák és időzítővel ellátott órák képei láthatók. Ha három kocka jelenik meg a táblán, akkor ezzel elindul a Dice elnevezésű bónuszkör. Ha pedig három óra szimbólumot sikerül kipörgetni, akkor a Cash Unlimited nevű nyereményjátékot fogod elindítani.

A Multi Dice nyerőgép esetében a következő kifizetések tartoznak az egyes szimbólumokhoz:

Szimbólum Kifizetés három szimbólum megjelenése esetén
Kék csillag 25
Dinnye 25
Piros hetes 25
Szőlő 20
Sárga harang 14
Szilva 10
Narancs 6
Citrom 4
Cseresznye 3

Hogyan kell játszani a Multi Dice online nyerőgéppel?

A Multi-Dice egy három tárcsával és öt nyerővonallal rendelkező nyerőgép. Ha sikerül olyan játékot találnod, ahol valódi pénzben játszhatsz, akkor megválaszthatod a nyerővonalak számát. Az ingyenes játék esetében erre nincs lehetőséged. A tétet pörgetésenként egyszerre kell feltenni. Ennek összege 0,1 és 100 érme között változhat.

A játéklehetőségek között megtalálhatóak az alapszimbólumokkal elérhető nyeremények, a speciális szimbólumok, a szerencsejáték funkció és a fejlett bónuszlehetőségek is. A szimbólumok három sorban helyezkednek el a képernyőn. Nyereményt akkor érhetsz el, ha három egyforma szimbólumot sikerül kipörgetni. Ha több szimbólumból is sikerül egyszerre hármat találni, akkor csak a legmagasabban fizető kombináció által megszerezhető összeget viheted haza.

Multi Dice bónusz funkciók

A Multi Dice nyerőgép több bónusz funkcióval is rendelkezik. Ezeket akkor tudod elindítani, ha sikerül három egyforma különleges szimbólumot kipörgetned. Ezek közé a speciális szimbólumok közé tartozik a dobókocka, illetve az óra. Nézzük is meg, hogy pontosan mit tartalmaznak ezek az izgalmas bónusz funkciók.

  • Dice, azaz kocka funkció – Ezt akkor tudod elindítani, ha három kocka szimbólumot sikerül kipörgetned, és ingyenes pörgetésekhez juthatsz a használatával. Ha ez sikerül egy kocka jelenik meg, amely elkezd pörögni. A feladat az, hogy megállítsd a kockát. Amint ez megtörtént, megtudhatod, hogy hány ingyenes pörgetést sikerült nyerned. A tét összege az ingyenes pörgetések alatt nem változik. Ebben a játékban extra nyereményszorzókat is kaphatsz. Ennek mértéke x2 és x5 között változhat. A végső nyeremény kifizetése ezzel az értékkel lenne megszorozva, tehát igazán nagy a tét akkor, amikor elindul ez a bónusz funkció.
  • Cash Unlimited – Ezt a bónusz funkciót az óra szimbólumok megjelenésével lehet aktiválni. Ebben a körben a bónusznyeremény összege jelenik meg az órák képernyőjén, amely azonnal átutalásra kerülne a játékszámlájára.
  • Szerencsejáték funkció – A Multi Dice játék egy szerencsejáték funkciót is tartalmaz, amelynek a segítségével megpróbálhatod megnövelni a nyereményed összegét. Ez egy viszonylag egyszerű funkció, amelynek a keretében egy lefelé fordított kártyalapot kapsz. A feladat az, hogy kitaláld, hogy milyen színű ez a kártyalap. Ha helyes a válaszod, és sikerül eltalálni a kártya színét, akkor megduplázhatod a nyereményed. Ha viszont rosszul tippelsz, akkor az azt jelenti, hogy a teljes összeget elveszíted. Ezt a játékot akár több körön keresztül is játszhatod.

Kezelőfelület

A nyerőgép egy könnyen használható, intuitív kezelőfelülettel rendelkezik. A gombok a nyerőgép alsó részén kaptak helyet. Az alábbiakban bemutatjuk azt, hogy melyik gomb mire való, és hogy hogyan tudod irányítani velük a nyerőgépet.

Funkció Leírás
Menü A bal alsó sarokban található menü megnyitásával mindent megtudhatsz a nyerőgép működéséről. Itt nézheted meg a szimbólumokat és a hozzájuk tartozó kifizetéseket, a nyerőgép szabályait, illetve a bónusz funkciók leírását is.
Össztét Ezzel a funkcióval állíthatod be a pörgetés során megjátszani kívánt tét nagyságát.
Autoplay funkció Ezzel a gombbal megadhatod, hogy hány pörgetést szeretnél elindítani egymás után automatikusan.
Start Ezzel a gombbal tudod elindítani a nyerőgépet, és egyszer megpörgetni a tárcsákat.
Nyerővonalak száma Ezzel tudod beállítani az aktív nyerővonalak számát, amellyel játszani szeretnél. Az ingyenes verzióban ez a funkció nem használható.
Szerencsejáték funkció Ezzel a gombbal tudod elindítani a szerencsejáték funkciót a pörgetés végén.

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora a Multi Dice játék RTP értéke?

A Multi Dice játék RTP értéke 94,91%. Ez a szám azt mutatja meg, hogy a játékosok által megtett tét átlagosan hány százalékát lehet visszanyerni ezzel a játékkal. A Multi Dice esetében kifizetési arány nem túl magas, ez pedig azt jelenti, hogy kisebb az esély a nyereményre, de azért nem lehetetlen pozitív eredménnyel zárni a napot.

Milyen volatilitás jellemzi ezt a játékot?

Az a játék közepes-magas volatilitású. A volatilitás lényegében azt mutatja meg, hogy mekkora az esély arra, hogy a játékosok nyereményt érjenek el a játék során. A Multi Dice volatilitása azt jelenti, hogy bár kisebb az esély a nyeremény elérésére, a megnyerhető összeg magasabb lehet, így azoknak éri meg igazán játszani, akik szeretik a kockázatosabb nyerőgépeket.

Lehetséges-e mobilon is játszani ezzel a játékkal?

Igen, a Multi Dice játék használható mobilon. Ez pedig azért lehetséges, mivel a fejlesztő úgy készíti el a játékait, hogy azok minden eszközön és felületen zökkenőmentesen fussanak a játékok. Ennek köszönhetően a Multi Dice asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobil telefonokon is használható, így egészen biztosan nem leszel korlátozva a játék során.

Tartalmaz-e progresszív jackpotot a nyerőgép?

Nem, a Multi Dice nem tartalmaz progreszív jackpotot. Sőt, fix összegű jackpot funkció sem található meg benne. Szerencsére az izgalmas funkciók nem hiányoznak, hiszen több bónusz kör lehetőség is elérhető, amelyekkel ingyenes pörgetések és szorzó funkció indítható el. Emellett pedig egy szerencsejáték funkció is elérhető, amellyel akár meg is duplázhatod a nyereményed.

Lehet-e ingyenes játszani ezzel a nyerőgéppel?

Igen, a Multi Dice rendelkezik ingyenes, demó változattal. A különbség annyi a valódi pénzes változathoz képest, hogy a demó verzióban nem változtathatod meg a nyerővonalak számát. Illetve, mivel ebben az esetben virtuális érmékkel játszol, így valódi pénzes nyeremény sem érhető el az ingyenes változatban. Arra viszont tökéletes ez a változat, hogy megismerd a játékot, a menetét, a bónusz funkciókat és a szabályokat.