StarGames adatai és részletes bemutatása

100 EUR + 100 ingyenes pörgetés
Menj
StarGames
Értékelés
1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (1 becslések, átlag: 5,00 nak 5)
Loading...
Üdvözlő bónusz
100 EUR + 100 ingyenes pörgetés
Platformok: Evolution Gaming Novomatic
Bónuszok: Üdvözlő bónusz, cashback
Pénznemek: EUR
Min. letét: 10 EUR
Min. fizetés: 15 EUR
Kivonási idő: 1-12 óra
Technológiák: app
Fizetési módok: GiroPay MasterCard Muchbetter Neteller PaySafe Card Skrill Skrill 1-tap Sofort Trustly Visa
Visszavonási módszerek: GiroPay Mastercard MuchBetter Neteller PaySafeCard Skrill Skrill 1-tap Sofort Trustly Visa
Interfész nyelve: En, HU
Engedély: MGA/B2C/823/2020
E-mail: [email protected]
Telefon: 0800 001 0173

Tartalomjegyzék

Engedélyező hatóság Máltai Szerencsejáték Hatóság
RTP és RNG tanúsítás Igen
Üzemeltető Greentube Malta Ltd.
Engedélyszám MGA/B2C/823/2020
Játékok száma 1000+

Egy típus A méret Mérkőzés Fogadás Kap
Üdvözlő bónusz 100 EUR + 100 ingyenes pörgetés 100% x20 Kap
Szerdai ajánlat akár 50 ingyenes pörgetés - - Kap
Vasárnapi cashback akár 50 euró visszatérítés - x15 Kap
Barát ajánlás akár 30 EUR - - Kap

Ezért érdemes csatlakozni a Stargames oldalához

A Stargames oldala lehet, hogy nem tartozik a legnépszerűbb és legismertebb online kaszinós oldalak közé, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes ide is csatlakozni. Megmutatunk néhány érvet, hogy miért is van értelme csatlakozni:

 1. Sima ügy a befizetés: alapvetően amit hiányolhatunk a befizetési módok közül a Stargames oldalán az egyedül a kriptovaluták, hiszen használhatunk befizetésre bankkártyákat, e-pénztárcákat és előre feltöltős kártyát is. Ezekkel pedig a befizetések minden esetben azonnal teljesülnek az oldalon.
 2. Figyelnek a rendszeres játékosokra: a platform figyel arra, hogy a rendszeresen játszó játékosok megfelelő jutalomban is részesüljenek lojalitásukért, így rendszeres Stargames-játékosként számíthatunk arra, hogy előbb-utóbb megkeres minket a kaszinó egy megfelelően izgalmas promóciós ajánlattal.
 3. A kifizetésekkel sincs gond: a Stargames oldalán a kifizetések a normál tranzakciós standardek szerint bonyolódnak le, azaz például e-pénztárcák vonatkozásában szinte azonnal megkaphatjuk a pénzünket, míg a bankkártyás fizetési módoknál banktól függően akár 3-5 napot is várhatunk a pénzünkre.
 4. Különleges játékkínálat: nem kétséges, hogy ezen a platformon igazán különleges játékkínálatra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy a világ egyik legrégebbi és legismertebb fejlesztőjének, a Novomaticnek szinte az összes játékát megtalálhatjuk itt a számtalan különféle kategóriában.
 5. A megbízhatóság is elsőrangú: a Stargames oldala talán kevésbé ismert, de rendelkezik a Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélye mellett a német hatósági engedéllyel is, ami azért elég megbízható jogi környezetet biztosít. Emellett megfelelő technológiai lépéseket is tett az oldal azért, hogy játékosként megbízhassunk benne.
 6. Izgalmas bónuszajánlatok: az üdvözlő bónusz a Stargames oldalán olyasmi, amit a többi oldaltól is láthatunk, 100%-os, akár 100 eurós bónuszt kaphatunk 100 ingyenes pörgetéssel, de vannak napi versenyek, slot promóciók, vasárnapi cashback, ingyenes pörgetési akciók és még számtalan extra lehetőség.

A Stargames használatának előnyei és hátrányai

A Stargames Casino mellett és ellene szóló érvek
Előnyök Hátrányok
A legnagyobb Novomatic kínálat az egész neten Az ügyfélszolgálat nem éjjel-nappal üzemel
Lehet más emberek játékát is figyelni Néha lassú a kifizetés
Lehet virtuális pénzben is játszani A fejlesztők száma limitált
Hatalmas jackpotok vannak a slotokon

A Stargames regisztrációs folyamata

A regisztráció a Stargames oldalán alapvetően könnyen végrehajtható, bár azért kissé zavaró lehet néhány magyar játékosnak, hogy csak angol vagy német nyelven érhető el a felület. A folyamat a Register Now gombra való kattintással indul:

 • Felugrik egy új ablak, amelynek tetején láthatjuk is a lépéseket, kezdve az elsővel, amikor a nevünket, születési helyünket és országunkat kell megadnunk
 • A következő képernyőn a születési dátumunkat kéri az oldal
 • Aztán a további kis képernyőkön haladva kell megadnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket, valamint jelszavunkat
 • Meg kell adnunk a telefonszámunkat, állíthatunk be limiteket a fiókunkra
 • Végül el kell fogadnunk a beleegyező nyilatkozatokat és máris csatlakoztunk a Stargames platformjára!

A Stargames azonosítási folyamata

A Stargames oldalán a szabályzat is elég egyértelműen leírja, hogy a platformnak bármikor joga van azonosítást kérni tőlünk, különösen esettel a 2000 eurót meghaladó napi befizetések vonatkozásában. A játékokat és a kifizetéseket is egyébként csak akkor érhetjük el, ha azonosítottuk magunkat. Az is le van írva a szabályzatban szépen, hogy milyen dokumentumokkal tudjuk magunkat azonosítani:

 • Valamilyen fényképes személyi azonosító okmánnyal, például személyi igazolvánnyal
 • Lakcímkártyával
 • Közüzemi számlával, ami nem régebbi három hónapnál
 • Három hónapnál nem régebbi bankszámlakivonattal vagy valamilyen kormányzati dokumentummal

A dokumentumokat először úgy kell feltöltenünk a platformra, de amennyiben a Stargames részéről kérdések merülnek fel, az ügyfélszolgálat fel fogja venni velünk a kapcsolatot a véglegesítés céljából.

Progresszív jackpotok

A Stargames oldalán azok a játékosok egészen biztosan nem fognak unatkozik, akik kedvelik a jackpot játékokat. A nagyobb nyeremény lehetőségét magukban rejtő nyerőgépek ugyanis nem hiányozhatnak az oldalról. Többek között a következő jackpot nyerőgépeket is kipróbálhatod ebben a kaszinóban.

Progresszív jackpotos játék neve Fejlesztő Rövid leírás
Strike It Gold: Win Ways Novomatic Hat tárcsás, nem túl nagy volatilitású nyerőgép, amelyen 117649 módon nyerhetünk, akár nagy jackpotot is.
Book of Ra deluxe 10 Win Ways Novomatic Az eredeti Book of Ra játéka van annyira felturbózva, hogy akár 251957 különféle módon nyerhetünk rajta.
Sizzling Hot deluxe 10 Win Ways Novomatic A klasszikus gyümölcsös nyerőgép, amely 10 tárcsán biztosít sok tízezer különféle nyereményt!
Apollo – God of the Sun 10 Win Ways Novomatic Különösen nagy nyereményeket kínáló 10 tárcsával és nagy volatilitással.
Big Bass Bonanza Megaways Novomatic Az eredeti játék lett felturbózva annyira, hogy akár 45 ezer különféle módon nyerhetünk és többféle bónuszjátékot is igénybe vehetünk!

Tornák

A versenyek sokkal izgalmasabbá tudják tenni az online kaszinó oldalakat, hiszen miközben a kedvenc játékaiddal játszol, akár extra nyereményre is szert tehetsz. Természetesen a tornák és versenyek a Stargames oldaláról sem hiányozhatnak, így a következőkben is részt vehetsz.

Tornák Díj
Napi nyerőgépes versenyek mindig egy meghatározott nyerőgép vonatkozásában. Több párhuzamosan zajló verseny van. A fődíj általában bizonyos számú, 20-50 ingyenes pörgetés

Bónuszok a Stargames oldalán

A Stargames egy többlépcsős üdvözlő bónusz csomagot kínál az új játékosok számára. Ennek során a következő bónuszokat lehet igénybe venni:

 • 10 ingyenes pörgetések közvetlenül a regisztráció és az adatok hitelesétes után.
 • 30 ingyenes pörgetés és 30 EUR készpénzvisszatérítés az első befizetéskor
 • 20 ingyenes pörgetés és 20 EUR készpénzvisszatérítés a második befizetéskor
 • 40 ingyenes pörgetés és 50 EUR készpénzvisszatérítés a harmadik befizetéskor
Bónusz típusa Mértéke Minimum befizetés Követelmények
Üdvözlő bónusz 100 eurós üdvözlő bónusz + 100 ingyenes pörgetés Az első három befizetés minimum 10 euró kell, hogy legyen 20-szoros
Szerdai ajánlat Akár 50 ingyenes pörgetés N/A N/A
Vasárnapi cashback Akár 50 euró visszatérítés Három különféle opciónk van, a maximális mértékhez 250 eurót kell befizetnünk 15-szörös
Barát ajánlás Akár 30 euró Az ajánlott barátnak kell minimum 10 euró befizetést teljesítenie N/A

Befizetés nélküli bónuszok

A Stargames platformján aktuálisan nincs befizetés nélküli ajánlat rendszeresen, viszont érdemes figyelni a Promotions menüpontot és érdemes a regisztrációkor megadott e-mail címünket is figyelni, hiszen könnyedén előfordulhat, hogy egy-egy újabb nyerőgép megjelenése okán kaphatunk ilyen jellegű ajánlatokat. Ez azt jelentené, hogy úgy kaphatunk extra pénzt, hogy közben nem kell befizetést teljesítenünk.

Elérhető cashback ajánlatok

A Stargames oldala kínál aktuálisan rendszeres cashback ajánlatot. Ez azt jelenti, hogy vasárnaponként a feltett téteinkből akár 50 eurót is visszakaphatunk, természetesen ha teljesítjük a vonatkozó feltételeket. Ráadásul háromfajta cashback ajánlatból választhatunk:

 • 10 eurós cashback ha legalább három befizetésünk volt vasárnap
 • 30 eurós cashback, ha legalább 150 eurót befizettünk és 150 eurót meg is játszottunk
 • 50 eurós cashback, ha legalább 250 eurót befizettünk és ugyanennyit meg is játszottunk

VIP program

A Stargames kaszinó igazán megbecsüli azokat a játékosokat, akik rendszeresen visszatérnek a kaszinóba játszani. A számukra ugyanis kidolgozott egy VIP programot, extra bónusz összegek és jutalom pontok várják a játékosokat a következők szerint.

VIP szint Juttatás
Bronz Nincs
Ezüst 5 euró extra pénz havonta
Arany 20 euró extra pénz havonta és 50%-kal több pont
Platina 50 euró extra pénz havonta és 100%-kal több pont
Gyémánt 150 euró extra pénz havonta és 100%-kal több pont

Teljesen elfogadható megjátszási követelmények

A megjátszási követelményekre vonatkozó szabályokat minden egyes promóció és bónusz vonatkozásában a Terms menüpont alatt mutatja be egyértelműen a Stargames platformja. Így látható, hogy például hússzoros megforgatási követelményünk van az első három befizetés után járó bónuszokra, míg 15-szörös megjátszási követelményt kell teljesítenünk a cashback vonatkozásában vasárnaponként. Belátható, hogy azért ezek nem annyira súlyos követelmények, elég jól teljesíthetőek.

Adózási szabályok

Magyarországon a Stargames nem rendelkezik engedéllyel, ennek megfelelően minden itt szerzett nyereményünket egyéb jövedelemként kell kezelnünk és egyéb jövedelemként adóznunk kell utána. De ez nincs másként az összes többi online szerencsejátékos platform vonatkozásában sem.

Elérhető befizetési és kifizetési módok magyar játékosoknak

A Stargames oldalán egészen biztosan nem fog gondot okozni az, hogy megtaláld a számodra megfelelő fizetési módot. Ezen az oldalon ugyanis többféle lehetőségből lehet választani, amelyek nagyrészt bankkártyás fizetéseket és e-pénztárcákat foglalnak magukban. A befizetések alsó határ 10 euró, és a befizetett összeg azonnal megjelenik a számlán. A kifizetések esetében legalább 15 euró felvételét kell kezdeményezni. Az átfutási idő ebben az esetben a választott pénzügyi szolgáltatótól függ. Az e-pénztárcák esetében néhány órán belül megkaphatod a nyereményed, míg a bankkártyás kifizetési lehetőségek esetében néhány napot várni kell a nyeremény megérkezésére.

Fizetési mód Befizetés minimum összege Kifizetés minimum összege Feldolgozás ideje
Mastercard 10 euró 15 euró 1-5 nap
Visa 10 euró 15 euró 1-5 nap
Sofort 10 euró 15 euró 1-12 óra
GiroPay 10 euró 15 euró 1-12 óra
Skrill 1 Tap 10 euró 15 euró 1-12 óra
Skrill 10 euró 15 euró 1-12 óra
Neteller 10 euró 15 euró 1-12 óra
Paysafecard 10 euró 1-12 óra
Trustly 10 euró 15 euró
MuchBetter 10 euró 15 euró 1-12 óra

Szoftverfejlesztők a Stargames oldalán

A Stargames oldalán nem érhető el túl sok fejlesztő. Ez a kaszinó ugyanis a nyerőgépes kínálatát a Novomatic kínálatára építette, míg az élő játékok szolgáltatója az Evolution Gaming. Ezek a nevek azonban garanciát jelentenek arra, hogy kiváló minőségű játékok várnak a Stargames oldalán.

Fejlesztő Néhány az elérhető játékok közül
Novomatic Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm, Lord of the Ocean, Egyptian Magic, Ramses Book
Evolution Gaming Blackjack, Baccarat, Roulette, Backgammon, Crazy Eights

A Stargames platformjának legnépszerűbb nyerőgépei

A Stargames oldalán tehát Novomatic nyerőgépekkel találkozhatsz. Sőt, akár olyan játékok is megtalálhatóak itt, amelyek más oldalakon nehezen érhetőek el. Többek között a következő játékokat is megtalálod ebben a kínálatban.

Slot neve Fizető vonalak RTP Fejlesztő Téma
Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe 5 95.66% Novomatic Gyümölcsös
Dynasty of Ra 10 95.01% Novomatic Egyiptomi
Take 5 5 96.1% Novomatic Gyümölcsös
Magic Mirror 10 95.94% Novomatic Mesés
Lucky Lady’s Charm Deluxe 6 10 95.13% Novomatic Mesés
Strike It Gold: Win Ways 10 95.13% Novomatic Drágaköves

Exkuzív játékok a Stargames oldalán

A Stargames több olyan játékok is kínál, amelyek más oldalakon nem találhatóak meg. Ezeket az exkluzív játékokat egy külön menüpontba gyűjtve találod meg az oldalon. Ezek leginkább régebbi, klasszikusnak számító játék változatok, amelyeket más szolgálatók már kivettek a kínálatukból.

A Stargames azonban felismerte azt, hogy ezekkel továbbra is sokan szeretnének játszani, így elérhetővé tette azt a játékosok számára.

Játékosok véleménye

Pozitív visszajelzések Negatív visszajelzések
Nagyszerű Novomatic klasszikusok is elérhetőek Nem mindig annyira profi az ügyfélszolgálati csapat
Nagyon baráti megjátszási követelmények Néha nem egyszerű könnyen megtalálni bizonyos kategóriájú játékokat
Szuper izgalmas promóciók és versenyek érhetőek el Nincs magyar nyelv
Meglepően gyorsan a kiutalások
Jó az erős nemzetközi háttér

Mobil elérhetőség

A Stargames kaszinó természetesen mobilon is kiválóan működik. Amellett, hogy játszhatsz akár a mobil kaszinóban is, dedikált alkalmazások is a rendelkezésedre állnak. Ezekkel pedig akár Android, akár iOS készülékeken is játszhatsz. Az alkalmazások a kaszinó weboldaláról tölthetőek le, a telepítésük pedig mindössze néhány percet vesz igénybe.

Applikáció Elérhető Letöltés módja
Android Igen A kaszinó weboldaláról
iOS Igen A kaszinó weboldaláról

Ügyfélszolgálat

A Stargames többféle ügyfélkapcsolati csatornát is működtet. Ami igazán pozitív, hogy telefonon is el lehet érni. Meg kell azonban jegyezni azt, hogy az élő chat nem érhető el egész nap. Ezek mellett választhatod az e-mailes kapcsolattartást is, sőt, egy GYIK oldal is rendelkezésre áll az oldalon.

GYIK A FAQ menüpont alatt az oldal alján lévő menüsoron
Telefon 0800 001 0173
Élő chat (12-20 óra között): Az oldal jobb oldalán lévő ikonsorból kiválasztva a megfelelő ikont
E-mail (24/7) [email protected]

FAQ

Elérhető Magyarországon a Stargames platformja?

Igen, Magyarországon is gond nélkül elérhető a StarGames kaszinó platformja, ami azt jelenti, hogy mindenféle kerülőutak vagy éppen VPN használata nélkül is van lehetőségünk játszani a legjobb Novomatic nyerőgépekkel. A regisztráció is engedélyezett és könnyen végrehajtható a magyar játékosok számára is, bár azért azzal legyünk tisztában, hogy nincsen magyar nyelvű optimalizáció, angolul vagy németül használhatjuk az oldalt.

Melyek a legkényelmesebb fizetési módok a platformon?

Értelemszerűen azok a legkényelmesebb fizetési módok a Stargames oldalán is, amelyek szinte azonnali teljesülést ígérnek, hiszen így nem kell akár egy hétig is várnunk arra, hogy megkapjuk a pénzünket, de nagyjából percek alatt a számlánkon lesz a nyereményünk. Ez a helyzet áll fenn a különféle e-pénztárcák vonatkozásában, amelyekből több is elérhető az oldalon. De ettől függetlenül egyébként a többi fizetési mód is kényelmesnek nevezhető.

ApplePay használható a fizetésre az oldalon?

Az ApplePay jelenleg nem engedélyezett fizetési mód a StarGames oldalán és várhatóan nem is lesz ilyen bevezetve. De nem is nagyon fogjuk érezni a hiányát, hiszen számtalan egyéb fizetési módon teljesíthetünk befizetést és kifizetést az oldalon, bankkártyákkal és e-pénztárcákkal főleg. Ezek pedig mobil eszközökről is könnyedén használható be- és kifizetési módok.

Vannak üdvözlő bónuszok a Stargames oldalán?

Igen, a Stargames oldalán is van lehetőségünk üdvözlő bónuszokat igénybe venni, amelyek extra pénzből és ingyenes pörgetésekből állnak. De rendszeresen igényelhetünk cashbacket is a veszteségeinkre, sőt, ha behozzuk barátainkat is a platformra, akkor további promóciókra és extra pénzre számíthatunk. És akkor még nem is beszéltünk a különösen jó lehetőségeket kínáló VIP programból, amelyben nagyon jó ajánlatokat kaphatunk.

Vannak élő osztós játékok a Stargames oldalán?

A Stargames oldalán nincsenek elérhető élő osztós játékok, ugyanis ez a platform főleg a nyerőgépes játékokra fókuszál, azokon belül is a Novomatic fejlesztő teljes kínálatát lefedik. Szóval nagyon speciális a kínálat, de ez nem fog csalódást okozni, hiszen pont ez a sajátossága a Stargames platformjának. A játékok között vannak klasszikus nyerőgépek, de vannak jackpotosak is, szóval bőven fogunk jó játékot találni.

Engedéllyel működik a Stargames?

A Stargames rendelkezik engedéllyel, méghozzá a szerencsejátékos világban leginkább megbízhatónak számító Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélyével bírnak. Ez azt jelenti, hogy a magyar játékosok is teljesen nyugodtan csatlakozhatnak az oldalhoz, hiszen a máltai engedély garantálja, hogy az adatainkkal és a pénzükkel is megfelelően bánik a weboldal. Ráadásul a különféle tranzakciók biztonságát is garantálja a platform.

Lehet törölni fiókot a Stargames oldalán?

A Stargames oldalán is fontos a felelősségteljes szerencsejáték, ennek megfelelően van lehetőségünk arra, hogy korlátozzuk a fiókunk használatát, de törölni is tudjuk a fiókot. Ehhez nem kell mást tennünk, mint felvenni a kapcsolatot a platform ügyfélszolgálatával, akár e-mailben, akár telefonon, de még élő chaten is kapcsolatba léphetünk a kollégákkal. Azt azért vegyük figyelembe, hogy az élő chates elérhetőség csak délután működik.

Van befizetés nélküli bónusz a Stargames oldalán?

A Stargames oldalán nincs elérhető befizetés nélküli bónusz aktuálisan, de értelemszerűen érdemes figyelni a regisztrációnál megadott e-mail címünket, hiszen bármikor megkereshet minket a kaszinó egy olyan ajánlattal, amikor úgy kaphatunk extra pénzt, hogy nem teljesítünk befizetést. A promóciókat és akciókat egyébként a külön erre a célra létrehozott menüpont alatt nézhetjük meg.

Mennyi ideig kell várnom a nyereményeim kifizetésére?

A nyeremények kifizetésének sebessége azon múlik, hogy milyen fizetési módot választunk, hiszen például bankkártyák vagy banki átutalás vonatkozásában akár 3-7 napba is telhet, mire a számlánkra kerül a pénz. Viszont az e-pénztárcák vonatkozásában érdemes figyelembe venni, hogy szinte azonnal teljesülnek nem csak a befizetéseink, de a kifizetéseink is. Ezt mindenképpen vegyük figyelembe.

Mi a minimum befizethető összeg a Stargames oldalán?

A minimum befizethető összeg a Stargames oldalán általában 10 euró, ami nagyjából 3500 forintnak felel meg. Ez azt jelenti, hogy ennyit kell befizetnünk az oldalon ahhoz, hogy egyáltalán játszani kezdhessünk vagy igénybe vehessünk bármilyen promóciót. Ahogy viszont a befizetések vonatkozásában, úgy a kifizetések tekintetében is vannak limitek, ezt mindenképpen vegyük figyelembe, amikor a pénzügyekről van szó.

Játszhatok a Stargames oldalán bitcoinban?

A Stargames oldalán a kriptovalutás fizetési mód nem érhető jelenleg és nagy valószínűség szerint nem is lesz elérhető mostanában. Ez azt is jelenti, hogy nem játszhatunk az oldalon sem bitcoinban, sem ethereumban és litecoinban sem. Viszont nem lesz hiányérzetünk, hiszen e-pénztárcával és bankkártyákkal is fizethetünk, csak a megfelelő fizetési kondíciókra kell odafigyelnünk.

Használhatók egy befizetési módot miközben más kifizetési módot használok?

Igen, a Stargames oldalán van arra mód, hogy egy fizetési módot használunk befizetéshez és egy másikat a kifizetéshez. Annyi kellemetlenséggel jár ez, hogy ilyenkor a befizetési és kifizetési módoknál külön-külön meg kell tennünk a szükséges beállításokat, így megadni a bankkártya-adatokat vagy éppen az e-pénztárca információkat is. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni, ha ilyen döntésre jutunk valamilyen okból.

Mit tegyek ha panaszom van?

Ha panaszunk van, akkor mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot a StarGames ügyfélszolgálatával. Ezt megtehetjük telefonon, e-mailben és élő chatben is. Azt is vegyük figyelembe, hogy az élő chates támogatás nem érhető el éjjel-nappal, minden nap déltől este nyolcig léphetünk kapcsolatba a tapasztalt támogató kollégákkal. Nem lesz olyan panasz, amit ne tudnának megoldani nekünk.

Kell hitelesítenem a fiókomat?

Igen, mivel valódi pénzes platformról van szó, a Stargames oldalán is szükséges az, hogy hitelesítsük a fiókunkat. Ellenkező esetben nem lesz lehetőségünk arra, hogy befizetést teljesítsünk vagy kifizetést indítsunk. Ez a globális KYC-követelmény, amelynek során a regisztrációban megadott adataink hitelességét kell biztosítanunk, hogy így biztosítsa a platform, hogy nem használják pénzmosásra a biztosított szolgáltatásokat.

Játszhatok néhány klasszikus játékkal a Stargames oldalán?

Igen, a Stargames oldalán elérhetőek a klasszikus nyerőgépek. Sőt, elmondható, hogy ez az egyik fókusza ennek az online kaszinó szolgáltatónak. Számos olyan játék megtalálható ezen az oldalon, amelyek máshol már nem szerepelnek a kaszinók kínálatában. Emellett természetesen a még ma is nagy népszerűségnek örvendő klasszikus nyerőgépek sem hiányozhatnak a kínálatból.

Van Megaways nyerőgép a Stargames kínálatában?

Igen, ez a játékosok körében rendkívül népszerűnek számító nyerőgép típus természetesen nem hiányozhat a Stargames kínálatából. Sőt, minden ilyen játék egy külön menüpontban van összegyűjtve a könnyebb kereshetőség érdekében. Számos nagy sikerű játék megtalálható itt. Ezek a játékok pedig azért népszerűek, mivel a kialakításuknak köszönhetően sokkal több esélyt kínálnak a nyerésre.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments