Wild Fortune kaszinó bemutató

akár 100 EUR + 100 ingyenes pörgetés
Menj
Wild Fortune
Értékelés
1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (1 becslések, átlag: 5,00 nak 5)
Loading...
Első befizetési bónusz
akár 100 EUR + 100 ingyenes pörgetés
Platformok: Evolution Gaming Hacksaw iSoftBet Pragmatic Push Gaming
Bónuszok: első befizetési bónusz, második befizetési bónusz, harmadik befizetési bónusz, szerdai ingyenes pörgetések
Pénznemek: HUF, EUR, USD
Min. letét: 20 EUR
Min. fizetés: 20 EUR
Kivonási idő: 1-2 nap
Technológiák: mobil verzió
Fizetési módok: GiroPay Maestro MasterCard MiFinity Neteller Pay via bank Paysafecard Rapid Transfer Visa
Visszavonási módszerek: GiroPay Maestro Mastercard Mifinity Neteller Pay via bank PaySafeCard Rapid Transfer Visa
Interfész nyelve: HU, EN
Engedély: MGA/B2C/394/2017 (issued on 01/08/2018)
E-mail: -
Telefon: -
Támogatás: -

Tartalomjegyzék

A Wild Fortune kaszinója azoknak szól, akik egy tisztességes, korrekt és teljesen visszafogott oldalon békésen szeretnének szerencsejátékozni. Letisztult és egyszerű weboldal, könnyen megérthető struktúra jellemzi, mindamellett, hogy közel 3000 játékot kínál már a játékosoknak, a legnagyobb fejlesztők segítségével. Van néhány ország, ahol nem elérhető még a platform, de Magyarország szerencsére nincs közöttük, úgyhogy a magyar játékosok is bármikor szerencsét tudnak próbálni.

Egy típus A méret Mérkőzés Fogadás Kap
Első befizetési bónusz akár 100 EUR + 100 ingyenes pörgetés 100% 45x Kap
Második befizetési bónusz akár 100 EUR + 75 ingyenes pörgetés 75% 45x Kap
Harmadik befizetési bónusz akár 100 EUR 100% 45x Kap
Szerdai ingyenes pörgetések 25-50-100 ingyenes pörgetés - 45x Kap
Hétvégi újratöltés akár 100 EUR 40% 45x Kap
6 szintű hűségprogram vasárnapi cashback 15% 45x Kap

A tulajdonos az N1 Interactive LTD., amely máltai engedély birtokában végzi tevékenységét. A következőkben megnézzük milyen ajánlatokat tartogat a szerencselovagoknak a kaszinó, milyen fizetési módok érhetőek el és hogyan működik a mobilos kaszinózás!

Engedélyező hatóság Málta
RTP és RNG tanúsítás Igen
Üzemeltető N1 Interactive Ltd
Engedélyszám MGA/B2C/394/2017

Ezért kell és érdemes a Wild Fortune kaszinó oldalához csatlakozni

A Wild Fortune már elég régóta létező stabil platform az online szerencsejátékok piacán, ennek megfelelően jó pár olyan tényezőt tudunk mondani, amivel valamivel a többiek fölé nőnek, de legalábbis a maximális piaci standardet hozzák.

 1. Befizetési módok: a Wild Fortune megfelelő módon szolgálja ki a játékosok pénzügyi igényeit, hiszen kifizetéshez például használhatunk banki átutalást, befizetéshez pedig e-pénztárcákat, bankkártyákat és még előre feltöltős kártyát is.
 2. VIP ajánlat: a Wild Casino egy igazán izgalmas hűségprogramot biztosít a rendszeresen játszó játékosai számára, amelyeket egy hatszintes, vadnyugati hangulatú piramissal lehetne a legjobban bemutatni. Minél többet játszunk, annál több hűségpontot kaphatunk és léphetünk felfelé a ranglétrán, a végén pedig akár már 15%-os heti cashbacket is kaphatunk
 3. Gyors kifizetések: az alapvető piaci elvárás ma egy online kaszinóval szemben az, hogy azonnali feldolgozást biztosítson a kifizetések vonatkozásában. A Wild Fortune is ezt biztosítja, hiszen szinte minden kifizetési mód esetén azonnali tranzakciót garantál az oldal, kivéve a bankkártyás és banki átutalási fizetési mód, hiszen ezeknél a bankok folyamatainak köszönhetően akár 3-5 napba is kerülhet, mire a számlánkra kerül a kiutalt összeg
 4. Rengeteg játék: A Wild Fortune oldalán 2000 játékkal játszhatnak a játékosok, amelyek a játékok teljes skáláját lefedik. Számtalan nagyon népszerű slottal és aztali játékkal játszhatunk az oldalon, de nagyon profi élő kaszinó is a rendelkezésünkre áll, ha éppen élő osztókkal akarnánk játszani.
 5. Biztonság: a Wild Fortune platformját a Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélyezte, ami napjainkban a legmegbízhatóbb engedélynek számít egy online kaszinó vonatkozásában. A játékosok adatai megfelelően titkosítva kerülnek tárolásra és minden kommunikáció is 128-bites titkosítással biztosított.
 6. Bónusz: elég egyedi módon napjaink online kaszinós világában, a Wild Fortune online kaszinója az első három befizetéshez kapcsolódóan kínál kiemelkedő befizetés bónuszt, ráadásul hetente vannak ingyenes pörgetési akciók és minden héten az újbóli befizetések után szintén kaphatunk bónuszokat

A Wild Fortune weboldala és a regisztráció

A Wild Fortune főoldalára belépve három dolog fogja azonnal elvinni a figyelmünket – egyrészt az oldal közepén folyamatosan pörgő ajánlatok, a kicsit lentebb látható kiemelt slotok vagy éppen asztali játékok, valamint a jobb felső sarokban látható egyszerű belépési és regisztrációs gomb. Érdemes kiemelni, hogy a Wild Fortune kaszinója nem érhető el jelenleg magyar nyelven, bár a tájékozódás angolul nem tudók számára sem túl nagy kihívás.

A regisztrációhoz nem kell mást tennünk, mint tehát a Sign Up piros gombjára kattintani. Nagyon barátságos kis űrlap ugrik fel, azonnal látni fogjuk, hogy mindössze három lépésből áll a folyamat. Először is meg kell adnunk egy e-mail címet és egy választott jelszót. Ezután jönnek a személyes adataink, meg kell adnunk a nevünket, majd a születési dátumunkat és a nemünket. A harmadik képernyő pedig arra szolgál, hogy kiválasszuk az országunkat, a választott pénznemünket (van HUF!), a városunkat és irányítószámunkat. Ez az egész nem igazán tart tovább 2 percnél. Amint ezzel megvagyunk, jöhet a profilunk frissítése és a bónuszok igénybevétele!

Így kell a fiókunkat azonosítani a Wild Fortune oldalán Magyarországon

A Wild Fortune oldala elég egyértelműen leírja a szabályzatában is, hogy a játékok használatához és kifizetés kezdeményezéséhez szükséges az, hogy azonosítsuk magunkat. Ezt alapesetben néhány dokumentum feltöltésével tudjuk megtenni. Regisztráció/belépés után lépjünk be a profilunk alá és ott az azonosítás feliratú menüpontba kell belépnünk. Itt le is van írva pontosan, hogy mit várnak tőlünk, de alapvetően a következőket:

 • Töltsünk fel egy jó minőségű fotót a személyi igazolványunkról/útlevelünkről/jogosítványunkról
 • Töltsünk fel egy jó minőségű fotót egy közüzemi számláról és egy bankszámlakivonatról, de ezek semmiképp ne legyenek három hónapnál régebbiek

Ezek segítségével a Wild Fortune ügyfélszolgálati csapata ellenőrizi a regisztrációnál megadott adatainkat és ha mindent rendben talál, nagyon rövid időn belül azonosítottnak állítják be a fiókunkat. Amennyiben valami gond merülne fel (többnyire a képek minősége miatt), akkor a Wild Fortune videós azonosítást is kérhet tőlünk.

Előnyök és hátrányok a magyar játékosok számára

A Wild Fortune kaszinó egy eléggé új platform, ennek ellenére gyorsan helyet követelt magának a piacon. A következőket emelhetjük ki róla:

 • A kaszinó üzemeltetője ismert cég, több hasonló platformot is birtokol, ami garancia a minőségre
 • Izgalmas bónuszok és kifinomult VIP-program áll a rendelkezésünkre
 • Rendkívül sok és gyors fizetési mód érhető el

És miben lehetne javulnia a Wild Fortune platformjának:

 • Nagyon nagy szükség lenne arra, hogy magyar nyelven is elérhető legyen
 • Kriptovalutákat is hozzá lehetne adni a fizetési módokhoz

A Wild Fortune bónuszainak bemutatása

A Wild Fortune izgalmas bónuszokkal várja az új, és a visszatérő játékosokat is. Nem hiányozhat természetesen az üdvözlő bónusz, amelyet az újonnan regisztrálók igényelhetnek. Emellett azonban a visszatérő játékosok számára is többféle bónusz áll rendelkezésre. A Wild Fortune bónuszait a következő táblázatban foglaljuk össze.

BÓNUSZ TÍPUSA MÉRTÉKE MINIMUM BEFIZETÉS KÖVETELMÉNYEK
Első befizetési bónusz 100%, akár 100 euró + 100 ingyenes pörgetés 20 euró 45-szörös
Második befizetési bónusz 70%, akár 100 euró + 75 ingyenes pörgetés 20 euró 45-szörös
Harmadik befizetési bónusz 100%, akár 100 euró bónusz 20 euró 45-szörös
Szerdai ingyenes pörgetések 25-50-100 ingyenes pörgetés befizetéstől függően Minimum 20 euró befizetés 45-szörös
Hétvégi újratöltés 40%-os, akár 100 eurós bónusz 20 euró 45-szörös
6 szintű hűségprogram A legmagasabb szinten 15% vasárnapi cashback és több száz ingyenes pörgetés A legmagasabb szinthez 40 ezer pont kell 45-szörös

Üdvözlő bónusz ajánlat a Wild Fortune kínálatában

A Wild Fortune oldalán az újonnan regisztráló játékosokat egy három lépcsős üdvözlő csomag várja, amely az első három befizetés mellé kínál bónuszt a következők szerint:

 1. befizetés – 100%-os befizetési bónusz, amely elérheti akár a 100 eurót is, amelyet 100 ingyenes pörgetéssel egészítenek ki.
 2. befizetés – 70%-os bónusz maximum 100 euró értékben, 100 ingyenes pörgetéssel kiegészítve.
 3. befizetés – 100% bónusz, amelynek az értéke elérheti a 100 eurót.

A Wild Fortune lehetőségei ingyenes pörgetésre

A Wild Fortune online platformja azért is különösen kedvelt a bónuszokat is vadászó játékosok körében, mert ingyenes pörgetéseket nagyjából mindennel lehet szerezni a platformon. Ez azt jelenti, hogy lehet ingyenes pörgetést kapni:

 • Az első és második befizetési bónusz mellé
 • Szerdánként az ingyenes pörgetési akció keretében. Ha megfelelő összeget fizetünk be, akkor szerdánként akár 100 ingyenes pörgetést is kaphatunk.
 • A VIP program keretében is. Szimplán csak gyűjtsünk hűségpontokat a rendszeres játékkal és a VIP program különböző szintjein rendszeresen kaphatunk ingyenes pörgetéseket

Befizetés nélküli bónuszok

A Wild Fortune platformján jelenleg nincs elérhető befizetés nélküli bónusz és rendszeres jelleggel nem is várható ilyen. Viszont mivel a platform jutalmazza a rendszeresen sokat játszó játékosokat, érdemes figyelni a regisztrációnál megadott e-mail címünket, hiszen bármikor jöhet egy olyan promóciós kód, amelynek megadásával befizetés nélkül kaphatunk bizonyos számú ingyenes pörgetést vagy extra pénzt. És hát valamilyen formában még a VIP program is tekinthető befizetés nélküli bónusznak, hiszen a rendszeres játékért cserébe kapunk extrákat.

Cashback lehetőségek a Wild Fortune oldalán

A platformmal kapcsolatban mindenképpen ki kell emelni, hogy önmagában nem érhető el cashback típusú bónusz, csak a VIP program részeként. Ez azt jelenti, hogy ha megfelelően sokat játszunk, akkor a VIP programban a legmagasabb szintre jutva akár hetente 15%-os cashbacket is kaphatunk. Ez azt jelenti, hogy a teljes heti veszteségünk akár 15%-át is visszatéríti nekünk a Wild Fortune – persze, ha rendszeresen és aktív játékosok vagyunk.

VIP program

A Wild Fortune egy hűségprogramot is létrehozott a játékosai számára. Ebben a programban mindenki részt vehet. Maga a hűségprogram összesen hét szintből áll. Minden szinten pontokat kell gyűjteni, amelynek a során különböző mennyiségű ingyenes pörgetés lehet a játékosok jutalmas. A hűségprogram részleteit az alábbi táblázatban foglaltuk össze:

VIP SZINT MINIMUM PONT A SZINTHEZ DÍJ
Barefoot Wanderer 0-800 Összesen akár 440 ingyenes pörgetés
Wanderer 801 – 2500 Összesen akár 405 ingyenes pörgetés
Pathfinder 2501 – 5000 Összesen akár 500 ingyenes pörgetés
Raider 5001 – 10000 Összesen akár 930 ingyenes pörgetés
Ringleader 10001 – 25000 Összesen akár 1500 ingyenes pörgetés
Loot Lord 25001 – 40000 Összesen akár 1300 ingyenes pörgetés
Gold Reaper 40001 – Összesen akár 1000 ingyenes pörgetés

Tiszta és egyértelmű szabályok a megjátszásra

A Wild Fortune a szabályzatában is elég egyértelműen leírja, hogy milyen megjátszási követelmények vonatkoznak a bónuszokra, tehát hányszor kell megpörgetnünk egy adott bónuszösszeget ahhoz, hogy először kezdeményezhessünk kifizetést belőle. A legfontosabb tudnivaló az, hogy 45-szörös a megjátszási követelmény, de figyeljünk arra is oda, hogy van lejárata is a bónuszoknak és egy napra is meg van határozva, hány ingyenes pörgetést játszhatunk meg.

Adózás a Wild Fortune-ban szerzett nyeremény után

Mivel a Wild Fortune Magyarországon nem engedélyezett online szerencsejátékos platformnak számít, így ugyan az itteni játék legálisnak számít, de egy magyar engedéllyel rendelkező online kaszinóval szemben a megszerzett nyereményeink után egyéb jövedelemként adót kell fizetnünk. Ezt mindenképpen vegyük figyelembe, amikor a nyereményeinket és a költségvetésünket tervezzük.

A Wild Fortune kaszinóban elérhető játékok

A kaszinóban elérhető játékok száma bőven 3000 felett van már, amiből több mint 2000 a nyerőgép 20 különféle fejlesztő munkájának eredményeként. Van élő kaszinó, vannak asztali játékok, jackpotos slotok, videó póker és rulett is. És ami tényleg egyedülálló ebben a kaszinóban azok a szűrési lehetőségek. Van lehetőségünk játékok típusára szűrni, fejlesztőkre keresni, de folyamatosan kapjuk apró kis ablakokban azt is, hogy melyik fejlesztőnek éppen melyik a legnépszerűbb játéka. A fejlesztők között a legnagyobb neveket találhatjuk meg, így a Pragmatic Playt, a Hacksawt, az iSoftBetet, a Push Gaminget vagy éppen az Evolutiont.

Az oldalon tehát a slotok dominálnak, ez nem kérdés. Szám szerint 2400 különféle nyerőgéppel játszhatunk, az egészen egyediektől, az egyszerűeken át a legkomplexebb kombinációkkal rendelkezőkig. Itt is kereshetünk névre vagy éppen fejlesztőre, de az aktuális kedvenceket biztosan megtaláljuk a kínálatban. Ha pedig próbát akarunk tenni a legjobbakkal, akkor javasoljuk a Hot Spin vagy a John Hunter kipróbálását, de a PlayTech Wild Lavaja sem fog unatkoztatni minket.

A Wild Fortune kaszinójának van egy élő osztós szekciója is, száznál is több asztallal, főleg az Evolution fejlesztésében. A játékok között megtaláljuk a blackjack és baccarat számtalan variánsa mellett a ruletteket, a Sic Bot és a Dream Catchert is. A közvetítések minősége kiváló, ahogy a krupiék profizmusára és a játékok hangulatára sem lehet panaszunk.

Népszerű fejlesztők és néhány játékuk a Wild Fortune platformjáról

Fejlesztő Elérhető játékok példái a Wild Fortune platformján
PlayTech Wild Lava, Egyptian Emeralds, Roaring Wilds, Midnight Wilds
Endorphina 7Up, Sparkling Fresh, Mongol Treasure, 4 of a King
ELK DJ Wild, Birthday!, Respin Circus, Ecuador Gold
Quickfire Immortal Glory, Bird Jewelled, Cash Crazy, StarDust
Yggdrasil Rainbow Ryan, Jokerizer, Neon Rush, Spina Colada

A legnépszerűbb slotok aktuálisan a Wild Fortune oldalán

Slot neve Fizető vonalak RTP Fejlesztő Téma
Wolf Gold 25 96.00% Pragmatic Play Állatos
Big Bass Bonanza 10 96.71% Pragmatic Play Halas
Great Rhino 20 96.53% Pragmatic Play Állatos
Egyptian Emeralds 10 96.10% Playtech Egyiptomi
Shining Crown 10 96.37% EGT Gyümölcsös
The White Wolf 10 96.07% EGT Klasszikus

A legjobb és legnépszerűbb élő kaszinójátékok a platformról

Élő kaszinó játék neve Fejlesztő Fontos tudnivalók
Crazy Time Evolution A valaha volt egyik legnépszerűbb szerencsekerekes élő játék
Blackjack 11 Evolution Normál játékmenettel rendelkező, profin felépített élő blackjack
Auto-Roulette Evolution Akár 80 pörgetés is le tud menni egyetlen óra alatt, gyors és nagytétes játék
Speed Baccarat Evolution A normál baccarat gyorsított változata, ahol nagyon gyorsan mennek a körök
Lightning Roulette Evolution Normál európai rulett, öt, véletlenszerűen hozzáadott szerencseszámmal

Azonnali játékok

A Wild Fortune kínálatából nem hiányozhatnak a gyors játékmenetet kínáló azonnali játékok sem. Ezek sajátossága az, hogy mindegyik egyedi játékmenettel rendelkezik, amelyik megfelel a játék tematikájának. Egy dolog azonban biztos. Ez pedig nem más, mint a hagyományos nyerőgép felépítést itt elfelejtheted. A Wild Fortune kínálatában olyan izgalmas játékok találhatóak meg, mint például a Space X, a Plinko vagy éppen az Aviator.

Elérhető be- és kifizetési módok a magyar játékosoknak

A Wild Fortune sokféle fizetési lehetőséget kínál a játékosok számára. Fontos azonban tudni azt, hogy a fizetési tranzakciókhoz a forint nem használható, de a magyar játékosok választhatják az eurót. A minimális összeg a be- és a kifizetések esetében is 20 euró, a felső határ pedig attól függ, hogy milyen fizetési módot választanak a játékosok. Egyébként elérhetőek itt a bankkártyák, a banki utalások, az e-pénztárcák, illetve az előre feltöltött kártyák is. Sajnos egyelőre azonban a kriptovaluták nem érhetőek el a Wild Fortune kínálatában.

IZETÉSI MÓD MINIMUM BEFIZETÉS MINIMUM KIFIZETHETŐ ÖSSZEG KIFIZETÉSI IDŐ (JÓVÁHAGYÁS FÜGGVÉNYÉBEN)
Mastercard 20 euró 20 euró 3-5 nap
Visa 20 euró 20 euró 3-5 nap
Maestro 20 euró 20 euró 3-5 nap
Giro Pay 20 euró 20 euró Azonnali
Neteller 20 euró 20 euró Azonnali
Mifinity 20 euró 20 euró Azonnali
Rapid Transfer 30 euró 30 euró Azonnali
Paysafecard 20 euró 20 euró Azonnali
Pay via Bank 20 euró 20 euró Azonnali

A kriptovaluták és a Wild Fortune

A Wild Fortune platformján jelenleg a kriptovaluták nem érhetőek el befizetések és kifizetésekhez sem, ettől függetlenül valószínűsíthető, hogy ide is meg fognak érkezni, figyelembe véve ennek a fizetési módnak az egyre növekvő népszerűségét.

Mobil elérhetőség és mobilos játékélmény

Applikáció Elérhető Letöltés módja
Android Igen Honlapról
iOS Igen App Store-ból néhány beállítás után

Ha tökéletes mobilos játékélményre vágysz a Wild Fortune kaszinónál, akkor érdemes letölteni a weboldal bal oldali menüsávjában elérhető mobilos applikációt. Ezzel többet nem leszünk az asztali számítógépünk képernyőjéhez kötve, akár utazás közben is pörgethetünk a kedvenc slotjainkkal. Aki nem szeret bajlódni az applikációkkal vagy éppenséggel nincs elegendő helye a telefonján, az használhatja a mobilos böngészőből elérhető verziót is.

Ez tökéletesen optimalizálva működik Android, iOS vagy éppen Windowson készülékek esetén is. Úgyhogy nem lesz gondunk azzal, hogy bárhonnan játszhassunk, ahol van erős internetkapcsolat, a menük és a játékok is könnyen kezelhetőek akár a legkisebb képernyőn is.

Hogy lehet a Wild Fortune kaszinóban Android okoskészüléken játszani?

Alapvetően nagyon egyszerű a Wild Fortune online kaszinóban játszani egy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefon segítségével. Egyrészt ugye a platform tökéletesen van optimalizálva mobilos böngészőre, így telepítés nélkül is játszhatunk a készülékünk segítségével. Másrészt pedig az Android Wild Fortune apk fájl letölthető a főoldalról az Apps menüpontra való kattintással.

Ha esetleg automatikusan nem indul el a letöltés és telepítés a készülékünkön, akkor mindenképpen kapcsoljuk be a harmadik forrásból történő telepítés engedélyezését a beállítások menüpontjában.

iOS operációs rendszerű okoseszközök és a Wild Fortune

A Wild Fortune online kaszinó tökéletesen használható iOS operációs rendszerű készülékek, így egy iPad vagy egy iPhone esetében is. Használhatjuk a mobil böngészős verziót, de az App Store-ból van módunk letölteni egy natív applikációt is. Fontos tudnivaló, hogy Magyarországról nem érhető el az App Store-ban a Wild Fortune applikáció. Ahhoz, hogy elérhető váljon letöltésre, az Apple ID-nk mögött kell az országot átállítani Angliára, Hollandiára vagy éppen Nigériára. Ha ezt megtettük máris mehet a maximális élményű mobilos játék!

Az ügyfélszolgálat és a biztonság

A kaszinót a Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélye szabályozza, ami egyébként a kaszinók világában a legjobb és legmegbízhatóbb engedélynek számít. Emellett a Wild Fortune független tanúsítóktól is szerzett igazolást arra nézve, hogy a játékok teljesen tisztességesek és tényleg véletlenszerű eredményt hoznak. Emellett a platform megfelelő biztonsági óvintézkedéseket tett annak érdekében, hogy az adataink és a pénzünk biztonságban legyen, így példának okáért a legmagasabb szintű titkosítással zajlik a kommunikáció köztünk és a platform szerverei között.

Gyakran Ismételt Kérdések: Az oldal alsó menüsávjában a FAQ gomb alatt
Telefonszám: Nincs
Élő chat (24/7) A Contacts/Support menüpontra kattintva
E-mail (24/7) Az Email us menüpontra kattintva

A Wild Fortune támogatói csapatával e-mailben és élő chaten keresztül vehetjük fel a kapcsolatot angol és német nyelven. A csapat rendkívül profi, 1-2 percen belül meg fog jönni a válasz, ráadásul egy komplex probléma esetén sem kell napokon át várni a megoldásra. Ha csak kisebb gondunk van, akkor a széleskörű és sok mindent lefedő Gyakran Ismételt Kérdések szekció segítségével próbálhatjuk meg rendezni a problémánkat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Lehet valódi pénzes befizetés nélkül is játszani?

Természetesen lehet, a Wild Fortune elérhetővé tette ezt az opciót. Egy demó fiók nyitásához csak a megfelelő regisztrációs lépéseket kell végrehajtanunk és máris mehetünk a játékokhoz. Ha már elég jól megbarátkoztunk a játékokkal és a felülettel, akkor könnyedén valódi pénzes fiókra válthatunk.

Mit tegyek, ha elvesztettem a belépési adataimat?

Először is nem kell megijednünk. A kaszinó mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen esetekre is kínáljon megoldást. Szimplán csak vegyük fel a kaszinóval a kapcsolatot e-mailben vagy élő chaten és az ügyfélszolgálatos kollégák gyorsan segíteni fognak nekünk. Természetesen ne felejtsük el frissíteni a jelszavunkat, ha ismét bejutottunk.

Lezárhatom a fiókomat?

Igen, és a Wild Fortune kaszinója semmilyen módon nem fog megakadályozni minket ebben, hiszen maximálisan támogatják a felelősségtudatos szerencsejátékot. Egyszerűen csak lépjünk kapcsolatba az ügyfélszolgálattal e-mailben vagy élő chaten és ők pillanatok alatt elintézik a fiókunk lezárását. Saját magunk nem tudjuk ezt a műveletet végrehajtani, mindenképpen támogatásra van szükségünk.

Elérhető a Wild Fortune kaszinó a magyar játékosok számára?

Magyarországon a Wild Fortune kaszinó szabadon elérhető a magyar játékosok számára, tehát nem szükséges alternatív linkek vagy VPN használata sem. Ami üröm az örömben, hogy a platform nincs optimalizálva a magyar játékosok számára, tehát jelenleg csak magyar nyelven érhető el. Ettől függetlenül érdemes csatlakozni, hiszen nagyon jó ajánlattal rendelkező, megbízható platfomról van szó.

Melyik a legkényelmesebb fizetési mód a Wild Fortune oldalán?

Alapvetően azok a legjobb fizetési módok nem csak a Wild Fortune, de bármely online kaszinó platformján is, amelyeknél a befizetés és a kifizetés is gyorsan megtörténik. A Wild Fortune esetében ezek a fizetési módok az e-pénztárcák, hiszen ezeknél a befizetés és a kifizetés feldolgozása is azonnali. A legnépszerűbbeket megtaláljuk itt, így a PayPalt vagy éppen a Netellert is.

Fizethetek az oldalon ApplePay segítségével?

Sajnos nem, a platform jelenleg nem biztosít erre lehetőséget, de nincs lehetőségünk például kriptovalutában sem fizetni. Viszont fizethetünk bankkártyával, átutalással, e-pénztárcákkal és előre feltöltős kártyával is. Érdemes gyakran ellenőrizni, hogy milyen fizetési módok érhetőek el aktuálisan a magyar játékosok számára, hiszen ez gyorsan változik és bármikor bekerülhet az ApplePay is.

Vannak üdvözlő bónuszok az új játékosok számára?

Természetesen, ma már nem is tudna a piacon megmaradni egy olyan online kaszinó, amelyik nem kínál befizetési bónuszokat. A Wild Fortune mindjárt három befizetés után biztosít bónuszokat, amelyek egyrészt jelentenek ingyen pénzt valamint ingyenes pörgetéseket is a befizetés összegétől függően. A vonatkozó megjátszási követelmény 45-szörös, ennyiszer kell megpörgetnünk a bónuszpénzünket kifizetés előtt.

Játszhatok mobilról is a Wild Fortune oldalán?

Igen, van mód arra, hogy okoseszközről is kipróbáljuk a Wild Fortune oldalát, ehhez nem kell mást tennünk, csak a mobil böngészőnkből megnyitni az oldalt. Ha szeretjük az applikációkat, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a platform elérhető natív applikációként iOS vagy éppen Android operációs rendszerrel bíró okoseszközökhöz is. A letöltés kicsit komplikáltabb, de 1-2 perc alatt végrehajtható.

Vannak élő osztós játékok a Wild Fortune platformján?

A Wild Fortune kínál élő osztós játékokat is a platformján, a két legnépszerűbb és leginkább megbízható fejlesztő, az Evolution és a Pragmatic Live segítségével. Mindkét fejlesztő játékai között megtalálhatjuk az élő osztós blackjacket, rulettet, baccaratot, de elérhető például élő osztóval Monopoly vagy szerencsekerék is, csak győzzünk választani közülük. A legtöbb játékból több variánst is fogunk majd találni az oldalon.

Van a Wild Fortune oldalának engedélye?

Természetesen, az oldalunkon mi csak olyan platformokat mutatunk be, amelyek megfelelő engedélyekkel rendelkeznek. Így van ez a Wild Fortune esetén is, amely ráadásul az egyik legmegbízhatóbb hatóságnak számító Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélyét birtokolja. Ezt a hatóság oldalán ellenőrizhetjük is, de a Wild Fortune oldalának alján is láthatunk információkat az engedélyről.

Hogy kell törölni egy fiókot?

A Wild Fortune platformja maximálisan támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot, így van lehetőségünk arra, hogy korlátozzuk a költéseinket vagy egy időre blokkoljuk magunkat az oldalon. Ha pedig ez nem elégséges nekünk, akkor törölhetjük is a fiókunkat, amihez nem kell mást tennünk, mint kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal e-mailben vagy élő chaten keresztül és kérni őket a zárolásra.

Van befizetés nélküli bónusz a Wild Fortune oldalán?

A Wild Fortune online kaszinó nem kínál ilyen bónuszokat a játékosok számára rendszeresen, de előfordulhat, hogy egy-egy egyedi akció keretében, egy-egy új játék megjelenése kapcsán kapni fogunk e-mailben egy olyan promóciós kódot, amellyel néhány ingyenes pörgetést kaphatunk befizetés nélkül. Érdemes tehát figyelni a regisztrációkor megadott e-mail címünket az ajánlatok miatt.

Mennyi időt kell várnom amíg megkapom a nyereményeimet?

Alapvetően ez a kifizetés módjától függ, hiszen egy banki átutalás esetén akár 7 napot is igénybe vehet, míg a bank feldolgozza az áutalási kérést. Bankkártyák esetén is biztosan 2-3 napot várnunk kell a nyereményünkre, míg a legjobb a helyzet az e-pénztárcák vonatkozásában, ahol igazából azonnal meg kell, hogy kapjuk a pénzünket az igénylés után.

Mi a minimális befizetési összeg a Wild Fortune oldalán?

A minimális befizetési összeg a Wild Fortune oldalán 20 euró, ami független a befizetés módjától. Tehát ennél kisebb összegben nem is teljesíthetünk befizetéseket, ráadásul a bónuszok sem vehetőek igénybe ennél kisebb összegben. A befizetések egyébként minden fizetési mód vonatkozásában azonnal teljesülnek, tehát ez semmiképpen nem kell, hogy visszatartó erő legyen.

Játszhatok a Wild Fortune oldalán bitcoinban?

Nem, jelenleg a Wild Fortune oldala nem kínál kriptovalutás befizetéseket és kifizetéseket a játékosok számára, így bitcoinban vagy éppen ethereumban sem teljesíthetünk befizetéseket. Érdemes azonban többször megnézni a fizetési módokat, hiszen a kriptovaluták népszerűségét figyelembe véve elképzelhető, hogy rövidesen már elérhetőek lesznek a kriptok is a különböző fizetési módok között.

Van lehetőségem befizetni egy fizetési móddal és kifizetni egy másikkal?

Természetesen van arra mód, hogy egyfajta fizetési módban teljesítsünk befizetést és egy másikban kifizetést, főleg annak tükrében, hogy például banki átutalást csak kifizetés vonatkozásában használhatunk befizetéshez nem. Ettől függetlenül azért érdemes előzetesen megnézni, hogy milyen fizetési módok érhetőek el a Wild Fortune platformján és azoknál milyen lehetőségeink vannak és milyen limitjeink.

Mit tegyek, ha panaszom lenne?

Panasz és probléma esetén mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot a Wild Fortune ügyfélszolgálatával. Két módon tehetjük meg ezt, a Contacts/Support menüpont alatt élő chatben és e-mailt is küldhetünk. Az elérhetőség éjjel-nappal megvan, tehát élő chaten nagyon rövid idő alatt számíthatunk válaszra a panaszunk és a problémánk vonatkozásában is. E-mail esetén néhány órás válaszadási időre számítsunk.

Kell hitelesítetnem a fiókomat?

Természetesen igen, minden engedéllyel bíró online kaszinóban hitelesítenünk kell a fiókunkat a különböző szabályok miatt. Ezt nagyon gyorsan meg tudjuk egyébként tenni a Wild Fortune esetében is, regisztráció után szimplán töltsünk fel egy fotót a személyi igazolványunkról vagy éppen útlevelünkről, illetve mellékeljünk egy-egy fotót egy közüzemi számláról és egy bankszámlakivonatról is.

4 1 vote
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments