Book of Shadows felülvizsgálat – Barangolj az árnyak birodalmában

Book of Shadows
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
5
Sorok száma
20
Max. nyereség
30,338x
Max. mérték
100 euró
Min. mérték
0.1 euró
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

A No Limit City sokak által ismert nyerőgépe a Book of Shadows kiváló minőségben várja a játékosokat egy 5 tárcsás, 5 sorral rendelkező játékmenetre. A játék során attól függ, hogy hány nyerővonallal találkozhatsz, hogy éppen a köd hány sort takar el, így egyaránt játszhatsz 10, 15 vagy 20 nyerővonal mellett is. Mindazonáltal, tudnod kell, hogy a szokásosnál kicsivel kockázatosabb a játék, ugyanis magas volatilitással játszható, bár az RTP-je 96. 01%-os, ami voltaképpen sokat segít a gyakori kifizetésekben.

A tétedet 0.1 és 100 euró között rögzítheted, miközben, ha egy igazi horror játékot szeretnél kipróbálni ezt a nyerőgépet neked találták ki. Ráadásul, a játék demó, ingyenes változatban is kipróbálható, így addig, amíg új játékosként meg nem érted a szabályokat bátran választhatod azt is, hogy az ingyenes változatban szórakozásból játszol vele.

Maradj velünk tehát és ismerd meg részletesen is.

A Book of Shadows nyerőgép szimbólumai és kifizetései

A legkisebb kifizetést biztosító szimbólumok

A játékban a legkisebb kifizetéseket a kártyapakli szimbólumai biztosítják, így az A, K, Q, J és a 10-es. Esetükben, max téten játszva 50, illetve 80 eurónyi nyereményre számíthatsz, amennyiben 3 darabot pörgetsz ki belőlük. 4 darab esetén 500 és 600 euró lesz a nyereményed, ha pedig a maximum 5-öt is összegyűjtöd belőlük már sokkal kedvezőbb, 1000, 1500, illetve 2500 euróra számíthatsz majd.

A közepes szimbólumok

Középen helyezkedik el a játékban az üvegcse, a pillangó, a kos és a macska, amik viszont már kettő kipörgetése esetén is nyereményt biztosítanak, 20 és 50 euró között. Ha viszont 3 vagy 4 darabot pörgetsz ki belőlük, 100 és 160, illetve 700 és 900 eurós nyereményre számíthatsz a maximum téten.

Ha pedig mind az 5 kipörgetésre kerül 5000 és 15 000 euró között helyezkedhet el a nyereményed a játék során.

A legnagyobb kifizetések

A legnagyobb kifizetéseket a boszorkány és a könyv adja, amelyekből szintén elég 2 darab a 100 eurós nyeremény bezsebelése érdekében. Ha viszont hármat is sikerül kipörgetned belőlük, 200 euróra, 4 esetén pedig 1000 euróra számíthatsz tőlük.

A maximum ötnél pedig óriási, 50 000 eurónyi nyeremény íródik majd jóvá a számládon.

Speciális szimbólumok

A játékban a Book of Shadows szimbólum biztosít különböző extrákat, így például ő a Wild a pörgetések alkalmával, de ezzel a szimbólummal aktiválhatod az ingyenes pörgetések funkciót is.

A Book of Shadows játékban elérhető gombok

A Gamble funkció

A játék során bizonyos esetekben lehetőséged van egy szerencsejáték funkciót használni, amely arra ad lehetőséget, hogy dupla vagy semmi alapon megduplázd vagy egészben elveszítsd egy adott körben összegyűjtött nyereményeket. Ha elérhetővé válik a lehetőség a döntésre, a képernyőn automatikusan megjelenik a gomb, amit te dönthetsz el, hogy megnyomsz-e, azaz, hogy mersz-e kockáztatni a nagyobb nyeremények reményében.

Bónusz vásár gomb

A Book of Shadows elindítása után a legszínesebb gomb a bónusz vásár lehetőség, amely egy bizonyos összegért cserébe ingyenes pörgetéseket biztosít számodra anélkül, hogy bármit is kellene tenned. Ehhez csak kattints jobb felül a csillag gombra és máris láthatod a rád váró lehetőségeket.

A játék legfontosabb gombjai

Alatta fogod megtalálni azt a három pontot, ami az információk részre fog elvinni. Itt olvashatod el a különbféle bónusz funkciókra vonatkozó leírásokat, de itt találod meg a kifizetésre és a szimbólumokra vonatkozó információkat is. A lap végén pedig egy összegzést is találsz a játékról, ahol megtudhatsz minden fontosat az alapvető információira vonatkozóan.

Ez alatt pedig a hangra és a tétekre vonatkozó menüpontot találod meg. A tétek beállításához csak kattints a dollár jelre és máris láthatod a táblázatot az összes lehetséges tétre vonatkozóan.

Illetve, a nagy gomb lesz a pörgetések normál úton történő elindítására való lehetőség.

Automatikus pörgetések

A jobb oldali részben a nyíl lesz az, ahol beállíthatod az automatikus pörgetések lehetőségét. Csak add meg a limitet euróban, vagy állítsd be százalékos arányban, ami még belefér egyenlegváltozás tekintetében, illetve állítsd be, hogy 10 és 1000 között hány darab auto pörgetést szeretnél indítani. Ezután pedig máris hátra dőlhetsz és élvezheted a pörgetéseket anélkül is, hogy nyomkodnod kellene a gombot.

Gyors játék gomb

A villám jel segítségével pedig arra van lehetőséged, hogy gyorsított játékok keretében élvezhesd a nyerőgépet, ha nem szereted megvárni, amíg normál idő szerint forognak a tárcsák. Egyszerűen csak kattints rá és máris indíthatod a pörgetéseket a felette található gomb segítségével.

A Book of Shadows ingyenes pörgetések és bónuszok

Ingyenes pörgetések

A játék során 3 darab Book of Shadows szimbólum kipörgetésére van szükséged ahhoz, hogy ingyenes pörgetések funkciót aktiválj, ami ráadásul azonnal 10 pörgetésre ad lehetőséget. Ha pedig a pörgetések alatt 3 szimbólum újra megjelenik belőle, azonnal újraindul a 10 pörgetés.

Mindazonáltal, a Book of Shadows szimbólum Wildként is funkcionál, azaz helyettesíthet más szimbólumokat a képernyőn.

Gamble Wheel

A Book of Shadows lehetőséget biztosít arra is időközönként, hogy egy adott körben elért nyereményeidet egy szerencsekeréken próbára tedd. Amennyiben szerencsés vagy, automatikusan 10 ingyenes pörgetés társaságában van lehetőséged folytatni vele a játékot.

Sor növelésének lehetősége

A Book of Shadows játékban pedig te magad döntheted el, hogy éppen mennyi sor mellett szeretnél játszani. Választhatod azt, hogy 3 vagy 4, illetve, hogy 5 sor mellett indulsz el a nyereményekért, amely automatikusan azt is jelenti, hogy váltogathatsz a nyerő vonalak száma között. Így, játszhatsz 10, 15 és 20 nyerővonallal egyaránt. Ehhez pedig csak egyszerűen kattints a felső sorra.

Tárcsák blokkolása

Mindazonáltal, arra is lehetőséged van, hogy bizonyos tárcsákat kizárj a játékból bizonyos esetekben. Ezáltal eldöntheted, hogy 3, 4 vagy 5 tárcsás Book of Shadows játékot szeretnél éppen játszani.

Kaszinók ahol elérhető a Book of Shadows

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
Bizzo 5000 ft 40x 100%, 35 000 ft + 100 IP
Amunra 4100 ft 40x 100%, 150 000 ft + 100 IP
Win Legends 3800 ft 40x 125%, 190 000 ft
Smokace 6000 ft 45x 125%, 190 000 ft
Malina 1000 ft 35x 200%, 15 000 ft

A Book of Shadows telefonos változata

Ha pedig esetleg úgy döntenél félúton, hogy a gépen elérhető változat mellett szívesen kipróbálnád magad a telefonra optimalizált Book of Shadows ajánlatban is, nem csak hogy lehetőséged van rá, de magas minőség mellett is teheted próbára a szerencsédet.

A játék elérhető böngészőn keresztül, de amennyiben olyan kaszinóban játszol, ahol lehetőséged van arra, hogy kipróbáld a játékokat mobil appon keresztül is, a Book of Shadows is egy olyan játék lesz, ami elérhetővé válik előtted ezen az úton.

A játék fő előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
  • zárható és nyitható sorok / tárcsák
  • ingyenes pörgetések nagy számban
  • gamble funkció
  • bónusz vásár lehetőség
  • magas RTP
  • magas volatilitású slot
  • bonyolult szabályok jellemzik

 

Gyakori kérdések és válaszok – Book of Shadows

Elérhető a Book of Shadows játék a 22 Bet online kaszinóban is?

Igen, a játékot bármikor kipróbálhatod akár a 22 Bet online kaszinó weboldalán is, a fent említett kaszinókon kívül.

Lehetőségem van valódi pénzt nyerni a Book of Shadows ingyenes változatán is?

Sajnos nem. A demó, ingyenes változat arra ad lehetőséget, hogy kipróbáld a játékot, illetve szórakozásból játssz vele. Ha valódi nyereményekre szeretnél szert tenni, mindenképpen kell befizetést is kezdeményezned a játék féle, valódi pénz formájában.

Telefonon is játszhatok a Book of Shadows nyerőgéppel?

Természetesen. A játékot egyaránt elérheted a telefonod böngészőjét használva is, illetve kipróbálhatod akár applikáción keresztül is, ha olyan online kaszinóban játszol, ahol lehetőséged van appot használni.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments