20 Boost Hot nyerőgép

20 Boost Hot
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

Dolly

100% akár 150000 HUF

Az oldalon


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
5
Sorok száma
20
Max. nyereség
1.000x
Max. mérték
40 EUR
Min. mérték
0.2 EUR
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

A 20 Boost Hot nyerőgép egy izgalmas, új fejlesztésű gyümölcsös nyerőgép, amely 5 tárcsával és 20 nyerővonallal rendelkezik. Mivel a klasszikus felépítést követi, itt nem kell jackpot nyeremény lehetőségére, vagy éppen valamilyen fejlett bónusz funkcióra számítani. Ennek ellenére izgalmas játékra számíthatsz, ahol a maximális nyeremény pörgetésenként a tét akár 1.000-szerese is lehet.

A 20 Boost Hot nyerőgép szimbólumainak és kifizetési táblázatának a bemutatása

Ahogy azt fentebb említettük, a 20 Boost Hot nyerőgép egy klasszikus felépítésű gyümölcsös nyerőgép. Ennek megfelelően a szimbólumok nagy része is gyümölcsöket szimbolizál. Megtalálható itt a szilva, a dinnye, a narancs, a szőlő, a citrom, illetve a cseresznye. Az ezeken a nyerőgépeken gyakran megjelenő hetes sem hiányozhat.

A 20 Boost Hot nyerőgépen helyet kapott egy vad és egy szóró szimbólum is. Az előbbit a WILD felirat jeleníti meg. Ez minden más szimbólumot helyettesít a nyerő kombináció kialakítása során, kivéve a szóró szimbólumot. A szóró szimbólumot pedig egy dollár jel jeleníti meg.

A 20 Boost Hot nyerőgép szimbólumait és az azokhoz tartozó kifizetéseket az alábbi táblázatban nézheted meg:

Szimbólum 3 egyforma szimbólum 4 egyforma szimbólum 5 egyforma szimbólum
WILD (vad) 0,4x 4x 10x
Dollár jel (szóró) 1x 4x 100x
Hetes 0,4x 1,6x 5x
Szilva 0,2x 0,8x 4x
Dinnye, narancs 0,2x 0,4x 2x
Szőlő, citrom, cseresznye 0,1x 0,2x 1x

A 20 Boost Hot nyerőgép bónusz funkciói

A 20 Boost Hot nyerőgép, ahogy azt a bevezetőben is említettük, nincs tele izgalmas bónusz funkciókkal. Ennek ellenére kapott néhány extra lehetőséget. A szimbólumok között megtalálható a vad és a szóró szimbólum is.

Ez utóbbi azonban nem indít el semmilyen extra funkciót, mindössze kifizetések kapcsolódnak hozzá. A vad szimbólum szerepe hagyományos, azaz a nyerő kombináció kialakítása során minden más szimbólumot helyettesít. Ez alól egyedül a szóró szimbólum a kivétel.

Ami igazán érdekes ebben a nyerőgépben, az a Line Boost funkció, amelyet a játékmező két oldalán találhatsz meg. Ezzel lényegében egy-egy nyerővonalat emelhetsz ki a szorzók tekintetében. Ha rákattintasz erre a gombra, akkor meg kell határoznod azt, hogy melyik nyerővonalon szeretnéd használni, illetve milyen mértékben. Kétszeres szorzót adhatsz meg például a tét 0,05%-ért, de természetesen az összeg emelkedik a szorzók növelése esetében.

A 20 Boost Hot nyerőgép kezelőfelülete

A 20 Boost Hot nyerőgép készítése során azt is figyelembe vették, hogy a kezelőfelülete is egyszerű és áttekinthető legyen, amelyen a következő gombok kaptak helyet:

 • Kifizetési táblázat – Itt ellenőrizheted az egyes szimbólumokhoz tartozó kifizetéseket.
 • Tét – Itt állíthatod be a tét nagyságát a plusz és a mínusz gombok használatával.
 • Autoplay – Ebben a menüben megadhatod, hogy hány pörgetés induljon el egymás után automatikusan.
 • Start – Ezzel a gombbal tudod egyszer megpörgetni a tárcsákat.
 • tét – Erre a gombra kattintva beállíthatod a legnagyobb tétet.
 • Nyeremény – Itt láthatod azt, hogy mekkora nyereményt értél el.
 • Line Boost – Itt állíthatod be a Line Boost funkció részleteit.
 • Hangbeállítások – Ebben a menüben a hanghoz kapcsolódó beállításokat végezheted el.

Melyik online kaszinókban lehet a 20 Boost Hot nyerőgéppel játszani?

A 20 Boost Hot számos online kaszinó nyerőgép szekciójában is megtalálható. Többek között a következő oldalakon próbálhatod ki a játékot.

22bet Wazamba Neon54 Hellspin Playamo
Minimum befizetés 400 Ft 5.000 Ft 3.000 Ft 7.000 Ft 7.000 Ft
Üdvözlő bónusz 100% bónusz max. 100.000 Ft-ig 100% bónusz max. 150.000 Ft-ig + 200 ingyenes pörgetés az első befizetésre 100% bónusz maximum 150.000 Ft értékben + 200 ingyenes pörgetés 100% bónusz maximum 35.000 Ft értékben + 100 ingyenes pörgetés 100% bónusz maximum 35.000 Ft értékben + 100 ingyenes pörgetés
Megforgatási követelmény 50x 35x 35x 40x 50x

Rendelkezik letölthető változattal a 20 Boost Hot nyerőgép?

A 20 Boost Hot nyerőgép egy nem túl régi játéknak számít. Ennek köszönhetően pedig a fejlesztője teljes mértékben mobil kompatibilis módon készítette el. Ez pedig azt jelenti, hogy a használatához semmilyen letöltést nem szükséges, hiszen a mobilok böngészőjében zökkenőmentesen működik. Ráadásul az sem számít, hogy milyen operációs használ a készüléked. Ha mindenképpen letöltést szeretnél, akkor egy olyan kaszinót kell választanod, amelyik rendelkezik letölthető alkalmazással.

A 20 Boost Hot nyerőgép előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Klasszikus felépítés
 • Egyszerű játékmenet
 • Szóró- és vad szimbólum

Hátrányok

 • Nincs bónusz funkció

A 20 Boost Hot nyerőgép családba további tagjai

A 20 Boost Hot egy nem túl régi nyerőgép, amelynek nem volt elődje, és egyelőre a fejlesztő folytatást sem adott ki. Abban az esetben azonban, ha hasonló felépítésű nyerőgépet keresel, akkor érdemes szétnézni a Felix Gaming portfóliójában. Több klasszikus nyerőgép is megtalálható ugyanis itt, más tematikával.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen RTP érték jellemzi a 20 Boost Hot nyerőgépet?

A 20 Boost hot nyerőgép 96,33%-os RTP-vel rendelkezik. Ez pedig azt jelenti, hogy a játékra befizetett összegeknek átlagosan ekkora százalékát kapják vissza nyereményként. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha játszani kezdesz, akkor egészen biztosan ezzel az eredménnyel zárod a napot. Ez egy átlagos szám, ami a játékosok összességére vonatkozik.

Mobilon is lehet játszani a 10 Boost Hot nyerőgéppel?

Igen, a 20 Boost Hot minden gond nélkül használható bármilyen mobil készüléken. Ezt a nyerőgépet ugyanis annak szem előtt tartásával fejlesztették, hogy az bármilyen készüléken használható legyen. Így mobilokon is ugyanazt a játékélményt nyújtja, mint hagyományos asztali böngészőkben attól függetlenül, hogy milyen operációst rendszerrel működő készüléked van.

A 20 Boost Hot demó verziójával lehet valódi pénzt nyerni?

Nem, a nyerőgépek demó verziójával nem lehet valódi pénzt nyerni. Ez pedig így van a 20 Boost Hot esetében is. A demó verzió inkább arra jó, hogy megismerd a játékot, illetve annak menetét még azelőtt, hogy valódi pénzzel játszanál, és kockáztatnád a saját pénzed. Így az éles játék előtt érdemes előbb ezt a változatot kipróbálni.

Lehetséges kaszinó alkalmazásban használni ezt a játékot?

Igen, a 20 Boost Hot gond nélkül használható az online kaszinó oldalak mobil alkalmazásaiban. Ehhez mindössze egy olyan kaszinót kell találnod, amelynek a kínálatában megtalálható a 20 Boost Hot nyerőgép, illetve mobil alkalmazással is rendelkezik. Ez azonban egészen biztosan nem fog gondot okozni, hiszen számos ilyen online kaszinó oldal létezik.

A 22bet könyvtárában elérhető ez a nyerőgép?

Nem, a 20 Boost Hot egy olyan online nyerőgépes játék, amely megtalálható a 22bet kaszinó oldalán. Sőt, itt akár demó módban, vagy éppen valódi pénzes változatban is játszhatsz vele. Emellett arra is van lehetőséged, hogy mobil alkalmazás használatával játssz a nyerőgéppel, így bárhol és bármikor megpörgetheted a 20 Boost Hot tárcsáit.

A 20 Boost Hot klasszikus gaminator játéknak számít?

Gaminator játéknak azokat a nyerőgépeket hívjuk, amelyek klasszikus felépítésűek, egyszerű játékmenettel. A másik fontos jellemzőjük, hogy a Novomatic fejleszti ezeket a játékokat. Így a 20 Boost Hot nem nevezhető gaminatornak. Az viszont biztos, hogy a felépítése, a tematikája, illetve a játékmenete is emlékeztet ezekre a klasszikus játékokra.

Kínál jackpot lehetőséget a 20 Boost Hot nyerőgép?

Nem, a 20 Boost Hot nem rendelkezik jackpot funkcióval. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kínál izgalmas játékmentet. Azok számára ugyanis, akik jobban szeretik az egyszerűbb felépítésű, nem bonyolult működésű játékokat, kiváló választás lehet ez a nyerőgép. Ráadásul pörgetésenkét akár a megjátszott tét 1.000-szeresét is meg lehet vele nyerni.

Van több része is a 20 Boost Hot nyerőgépnek?

Nem, a Felix Gaming egyelőre nem készített több részt ehhez a nyerőgéphez. Számos olyan játék van azonban a portfoliójában, amely hasonlóan egyszerű, a klasszikusokat idéző játékmenetet kínál. Ezek azonban eltérő tematikával rendelkeznek. Amennyiben gyümölcsös játékkal szeretnél játszani, akkor ennek a fejlesztőnek a kínálatában ez a játék vár rád.

Van arra trükk, hogy biztosan nyereményt érjek el a 20 Boost Hot nyerőgépen?

Nem, sajnos olyan trükk nem létezik, amelyik garantálja azt, hogy egy online nyerőgéppel nyereményt lehessen elérni. Ez pedig igaz a 20 Boost hot nyerőgépre is. Ezeket a játékokat ugyanis szigorú előírások alapján készítik, gondoskodva arról, hogy az eredmények egésze biztosan véletlenszerűek legyenek. Ezt ráadásul folyamatosan ellenőrzik is, biztosítva a tisztességes működést

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments