Crazy Time játék bemutatása – Az igazán őrült nagy nyereményekért!

Crazy Time
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Nem
Jackpot
Igen
Vad szimbólum
Nem
Dobok száma
Nem
Sorok száma
Nem
Max. nyereség
x25000
Max. mérték
1000 euró
Min. mérték
0.1 euró
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Nem

Ha főleg a szerencsekerék az a játék, ami érdekel, a legjobb helyen jársz, ugyanis cikkünkben az egyik legnépszerűbb változatot, az Evolution Gaming fejlesztőtől származó Crazy Time játékot fogjuk bemutatni. Ráadásul, élő osztós változatban próbálhatod ki, valós időben, kamerákon keresztül követve az eseményeket, a 96.08%-os RTP mellett elérhető játékot.

Fogadni 0,1 és 1000 euró között fogsz tudni a játékot használva és mivel magas volatilitással rendelkezik a játéktól óriási kifizetésekre is számíthatsz közben, akár kisebb, akár nagyobb tétek mellett játszanál. Mindazonáltal bónusz játékokat is kipróbálhatsz közben, miközben akár beszélgethetsz is a játékosokkal és az osztóval, ha igényed van rá.

Lássuk most tehát részletesen az ajánlatot.

A Crazy Time kerék számai és nyereményei

A játék elindítása után egy kerék lesz az első, amit megpillanthatsz, illetve az osztó jobb oldalon fog állni a kerék mellett. A kerék felett egy top slot lehetőség lesz elérhető, illetve összesen négyféle kivételes izgalmakat biztosító bónusz játékot próbálhatsz ki a pörgetések alatt: a Cash Hunt-ot, a Pachinko, a Coin Flip és a Crazy Time lehetőséget. A keréknek összesen 54 szegmense van, amelyek közül mindegyik tartalmaz egy számot az 1, 2, 5 és a 10 közül, illetve egy bónuszjátékot.

A játékok elindítása után a pénzkerék és a top slot egyszerre kerül megforgatásra, illetve fontos információ a játékkal kapcsolatban, hogy mindegyik szám a saját maga szorzóját is jelenti.

A játék elindításához pedig mindösszesen arra van szükséged, hogy rögzítsd a téted valamelyik számon. Mivel a szám maga szorzó is, értelemszerűen a 10-esből lesz a legkevesebb a keréken, hiszen erre vonatkozóan van a legkevesebb esélyed arra, hogy ki is tudd pörgetni. A Crazy Time éppen ezért maximum 10-szeres szorzóval rendelkezhet, a véletlenszerű szorzók és bónuszok nélkül.

Véletlenszerű szorzó

A játékban, a top slotnak köszönhetően egy véletlenszerű szorzó is bekerül a játékba, amely véletlenszerűen kerül meghatározásra minden körben. Ha pedig sikerül pont arra a számra vagy szegmensre fogadást kötnöd, ahol a szorzó is található, az alap szorzóhoz hozzáadódik a véletlenszerű szorzó is, az óriási nyeremények ezáltal garantáltak lesznek.

Mindazonáltal, ha egy bónusz szegmensre kerül éppen a véletlenszerű szorzó, akkor a bónuszjáték során kapható szorzók értékét kell megszorozni a véletlenszerű szorzóval.

A Crazy Time játék kialakítása

A tétek rögzítése

A játék elindítása után csak azokat a lényeges részeket fogod látni, amik szükségesek lesznek a játék folyamán. A kerék és az osztó helyét már megbeszéltük, ha pedig elindítod a játékot azonnal látni fogod, hogy a téteket hol fogod tudni elhelyezni. Erre az alsó szegmensben a 2×4-es tábla ad lehetőséget, amire csak rá kell kattintanod és máris beállíthatod a téted rá vonatkozóan.

Mindazonáltal, ahhoz, hogy részt vehess egy körben legalább egy rubrikába raknod kell tippet, de akár arra is lehetőséged van, hogy az összeset kiválaszd, vagy igényed szerint annyit is választhatsz, amennyihez kedved van. Ha pedig ezzel megvagy, máris indulhatsz is az első Crazy Time körödben, amikor elindul a kerék pörgetése.

Ha pedig nyereményre tettél szert, automatikusan hozzáadják az egyenlegedhez.

A chat

Ahhoz, hogy elérhesd a játékban a chat funkciót, először a beállításokban be kell majd kapcsolnod, utána pedig jobb felül fogod látni az éppen aktuális beszélgetést, amihez te is hozzászólhatsz.

Mivel a játék élőben, kamerákon keresztül zajlik maga az osztó is válaszolhat szóban a feltett kérdésekre és igényeidre, de a játékban résztvevő játékosokkal is beszélgetést folytathatsz.

Ha pedig úgy döntenél, hogy éppen nincs kedved a chathez, vagy zavarónak érzed a pörgetések alatt, ugyanitt, a beállításokban bármikor lehetőséged van arra, hogy egyszerűen kikapcsold a rá vonatkozó lehetőséget és máris eltűnik a képernyő felső részétől is a chat ablak.

A Crazy Time 4 bónusza

A játék során ráadásul 4 különféle bónusszal is találkozhatsz, így amennyiben extra játékokat szeretnél kipróbálni a játékon belül, a hozzájuk kapcsolódó szimbólumoknak érdemes szurkolnod, ugyanis, csakúgy, mint a számokon, a bónuszokon is bármikor megállhat a kerék.

Érmefeldobás

Az érmefeldobás bónusznak összesen 9 szegmense van a játékban, így ezzel a bónusszal találkozhatsz a legtöbbször a játék alatt. A bónuszkör során két szorzó jelenik meg a játékban, egy a piros, egy pedig a kék oldalon. A játék elindításával feldobásra kerül az érme és ahol megáll, az lesz a szorzó értéke.

Elérhető egyébként ennél a bónusznál egy mentés funkció is, hogy amennyiben kicsi a szorzó, ami kipörgetésre került, újra induljon a játék.

A legnagyobb szorzó pedig a téted 100-szorosa lehet az érmének köszönhetően.

Cash Hunt

Ez a bónusz voltaképpen egy lövöldébe vezet, amennyiben kipörgetésre kerül a belőle elérhető 4 lehetőség közül. Összesen 108 féle szorzót biztosít, a feladatod pedig az, hogy a képernyőn megjelenő szimbólumok közül kiválaszd a saját célpontodat. Amikor a játék elindul, a szimbólumok megmutatják a szorzó értéküket, te pedig az alapján kapsz nyereményt, hogy az általad választott szimbólum milyen szorzót biztosít.

Éppen ezért, ennél a bónuszjátéknál minden játékos nyerhet, ráadásul különféle szorzókat kaphatnak mindannyian. Ez a bónusz ráadásul akár a téted 2500-szorosát is biztosíthatja.

Pachinko

A Pachinko bónuszból összesen 2 szegmens érhető el a keréken, a bónusz pedig színes korongok segítségével játszható le, amelyek véletlenszerűen esnek le a játékban. A max szorzó 500-szoros lehet, viszont bármennyiszer leeshet, így ennél sokkal nagyobb nyereményre is szert tehetsz a játékban.

Crazy Time

Amennyiben a Crazy Time, amelyből 1 szegmens van mindösszesen a keréken megjelenik, egy óriási szerencsekereket fogsz látni a maga 64 szegmensével, amelyek mind egy bizonyos szorzót jelentenek.

Az első feladatod, hogy kiválaszd az alábbi színek közül a szimpatikusat: zöld, kék vagy sárga. Miután lejár az idő a játék során csak várnod kell, hogy milyen szorzó áll meg a színed mellett. Ha viszont a dupla vagy a tripla lehetőségen áll meg, automatikusan dupla vagy tripla szorzóval számolhatsz nyereményként.

A Crazy Time játék legnépszerűbb kaszinói

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
LV bet 3000 ft 20x 200%, 10 000 ft + 100 IP
Nine 6000 ft 40x 100%, 60 000 ft + 250 IP
Bruno 3000 ft 35x 100%, 38 000 ft + 250 IP
Energy 2000 ft 35x 200%, 20 000 ft
Hot Slots 3800 ft 30x 100%, 15 000 ft

A játék telefonra és applikáción keresztül

Ha úgy döntenél, hogy inkább telefonon keresztül próbálnád ki a szerencsédet, tudnod kell, hogy a játék akár letölthető változatban is elérhető számodra. Mindazonáltal, természetesen a mobilod böngészőjén keresztül is bármikor keresheted, akár Android, akár iOS eszközzel rendelkezel.

Ráadásul így ugyanúgy az élő osztós változatot éred el, így valós időben követheted az eseményeket telefonon keresztül.

A Crazy Time előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
  • valós időben játszható
  • lehetőség a beszélgetésre az osztóval
  • óriási szorzók
  • négyféle bónusz
  • kivételes szórakozás
  • kezdőknek bonyolult lehet
  • nem irányíthatod a játék gyorsaságát

Gyakori kérdések és válaszok

A Crazy Time milyen RTP mellett próbálható ki a magyar játékosoknak?

A játék 96.08%-os RTP mellett próbálható ki bármelyik játékosnak a világon, így a magyar felhasználóknak is.

Hogyan csalhatok a Crazy Time játék során?

Sajnos nem fogsz tudni csalni a Crazy Time játék alkalmával, ugyanis a játék véletlenszerűen, szerencsén múlva biztosítja a nyereményeket. Éppen ezért se te, sem pedig a kaszinó csapata nem nyúlhat bele a pörgetések kimenetelébe és nem is lehetséges azok módosítása.

Hogyan találhatom meg a legnépszerűbb kaszinó appokat, ahol elérhető a Crazy Time?

A játékot több minőségi kaszinó appon keresztül is kipróbálhatod, mobilra optimalizált változatának köszönhetően, így érdemes a fenti lista alapján elindulnod a kaszinó választás során, hogy megtaláld a tökéletes appot.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments