Elven Gold játék felülvizsgálata és értékelése

Elven Gold
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
5
Sorok száma
40
Max. nyereség
x15000
Max. mérték
15 dollár
Min. mérték
0.2 dollár
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

Az Elven Gold játék során akár a téted 15 000-szeresét is megnyerheted, miközben ingyenes pörgetésekre és bónusz játékokra egyaránt lehetőséged van, de Scatter, Wild és sok más nagyszerű funkció is elérhető a játék során. A játék fejlesztője a Just For The Win, nyerő vonalainak száma pedig kereken 40 db. Mindazonáltal, érdemes tudnod azt is, hogy a játék volatilitása magas, azaz ritkábban, de nagyobb értékben biztosít majd kifizetéseket.

A játék mindeközben 96.01%-os RTP mellett próbálható ki, a téted pedig 0.2 és 15 dollár közé kerülhet, azaz kisebb tét mellett játszó játékosoknak tökéletes az ajánlat. Azáltal pedig, hogy demó változatban is kipróbálhatod, lehetőséged van még azelőtt megismerni a szabályokat, hogy valódi befizetést kezdeményeznél miatta egy online kaszinó weboldalán.

Elven Gold nyerőgép – Szimbólumok és kifizetések

Speciális szimbólumok

A játék során a “W” a Wild szimbólumot jelenti majd, amely bárhol is jelenik meg a tárcsán, képes helyettesíti az elérhető szimbólumok bármelyikét a Scatteren kívül. Ráadásul ugyanolyan magas kifizetési vonzata van, mint a legnagyobb kifizetést biztosító szimbólumnak is.

Mindeközben a játék főleg a Scatter körül forog, ugyanis ez fog nagyszerű kifizetéseket biztosítani. Ez a pörgetések alkalmával a bagoly képében jelenhet meg, 4 darab kipörgetése esetén pedig biztos, hogy pénz nyereményre is számíthatsz. Ebben az esetben csak egyszeres szorzót kapsz, de ahogy növekszik a megjelenő baglyok száma 5 és 15 000 közötti szorzókra számíthatsz a játék során.

A nagy nyereményeket biztosító szimbólumok

A játék során a zöld elf és a Wild szimbólum biztosíthatja számodra a legnagyobb nyereményt. Ezek a szimbólumok pedig már kettő megjelenése esetén is nyereményt biztosítanak bár, max téten csak 4,5 dollárt. 3 darabnál 22,5 dollárra számíthatsz tőlük, 4-nél pedig 112,5 dollárra. A max, 5 szimbólum kipörgetése esetén viszont már kedvező, 450 dollárnyi nyeremény üti a markodat.

A bar szimbólumok

A játékban 4 féle bar szimbólummal találkozhatsz, amelyek közül a 3 darabos ér a legtöbbet, ezt követi a 2 darabos, majd az egy és a sok kicsi. Ha ezeket a szimbólumokat látod 3 darabra van szükséged a nyereményekhez, ami pedig 7,5 és 18 dollár között helyezkedhet el. 4 darabnál már sokkal kedvezőbb, 15 és 90 dollár közötti nyereményre számíthatsz, ha viszont a maximum 5 darabot sikerül kipörgetned, 45 és 262 dollár közötti összeg kerül hozzáadásra az egyenlegedhez, max téten játszva szintén.

A keveset érő szimbólumok

Az Elven Gold játékkal játszva a drágakövek fognak a legkisebb nyereménnyel bírni. Éppen ezért, három darab kipörgetése esetén alig 3 és 4,5 dollár közötti nyereményre számíthatsz, ami max téten játszva a téted felét sem jelenti majd, 4 darab esetén pedig 7,5 és 10 dollárnyi nyereményt biztosítanak a fent említett szimbólumok.

5 darab pörgetés után pedig a zöld háromszög és a kék négyszög, azaz a legkisebb szimbólumok 15 dollárt adnak vissza, így max téten a teljes tétedet, miközben a sokszög 22,5 dollárt biztosít, ahogy a sorban következő zöld négyszög is csak csekély 22,5 dollárt.

Megjelenő gombok az Elven Gold játék során

Bónusz vásár

Ha valaki türelmetlen játékosként indítja el a nyerőgépet, akár azonnal lehetősége van arra, hogy bónuszt vásároljon a “bonus buy” menüponton keresztül bal oldalon középen. Ennek köszönhetően 3 pörgetésre számíthatsz azonnal, illetve a téted 50-szeresével számolhatsz majd. Az elindításhoz csak kattints a gombra és add meg a téted, amivel játszani szeretnél és máris indulhatsz a nagy nyeremények reményében pörgetni.

A főbb gombok

A játék során bal legfelül a három pont fogja megnyitni az információkra vonatkozó részt. Az erre való kattintás után a csillagot kell keresned, amely tájékoztat a szimbólumokról, a kifizetésekről, de a bónuszokról és a játékra vonatkozó összes fontos információról is. A fogaskerék a gyors pörgetések beállítására vonatkozik, de itt tudod majd állítani a hangra vonatkozó feltételeket is.

A téteket egyből a nagy pörgetés gomb felett találod majd meg, amire, ha rákattintasz egy táblát láthatsz az elérhető tétek nagyságáról, a rájuk való kattintással pedig beállíthatod, hogy te milyen téttel szeretnél játszani a pörgetések alkalmával az Elven Gold játék során.

Az automatikus pörgetések

Egyből alatta fogod megtalálni az automatikus pörgetések elindításához szükséges gombot. Ebben az esetben annyi a teendőd kattintás után, hogy kiválasztod egy 10-től 100-ig tartó skálán, hogy hány automatikus pörgetést szeretnél indítani és máris elindítja magát a játék.

Az Elven Gold slot bónuszai és ingyenes pörgetései

A Wild és a Scatter

A játékban tehát főleg a Wild és Scatter az, amivel gyakran találkozhatsz, amíg viszont az első pénznyereményen kívül helyettesítő funkcióval rendelkezik, addig a Scatter óriási szorzókat biztosíthat számodra.

Ha ugyanis már 5 darabot kipörgetsz belőle 5-szörös szorzóval számolhatsz, 8 darab esetén 50x, 12 darab kipörgetése esetén pedig azonnal 15 000-szeres szorzót kaphatsz majd. Éppen ezért, a 4 és 12 között megjelenő szimbólumok, minden egy plusz szimbólum esetén magasabb szorzót biztosítanak 1 és 15 000 között.

Az újra pörgetés funkció

Az újra pörgetés funkciót akkor tudod elindítani, ha a 3 középső tárcsán 3 ingyenes pörgetést biztosító szimbólumot látsz majd. Mindazonáltal a pörgetések közben minden pörgetés alkalmával megjelenő Scatter segít abban, hogy egyre nagyobb szorzók mellett kapd meg a nyereményed. Ráadásul, ez a szimbólum újra is indítja a pörgetéseket minden alkalommal.

Az Elven Gold slot kipróbálásához a legjobb online kaszinók

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
Cadoola 3000 ft 40x 120%, 82 000 ft
Winota 3800 ft 35x 100, 150 000 ft + 100 IP
Rabona 3000 ft 40x 100, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab
Casinia 5000 ft 40x 100, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab
Light 3800 ft 40x 100, 150 000 ft + 200 IP

A mobil változatú Elven Gold nyerőgép

Azon kívül pedig, hogy a játék elérhető gépről bármelyik magyar játékosnak, lehetőséget biztosít a mobilos változat elérésére is. Amíg ugyanis a játék tökéletesen működik gépről, addig mobil appos és mobil böngészős változatban is kiemelkedik az elérhető szerencsejátékok közül. A nyerőgép tehát egy felhasználóbarát, jól működő, mobilra optimalizált változatban is kipróbálható, amennyiben olyan kaszinóban regisztráltál a kipróbálás érdekében, ahol erre lehetőséged nyílik.

Elven Gold slot játék – Előnyök és hátrányok

Előnyök Hátrányok
  • demó változatban is kipróbálható változat
  • nagyszerű szorzók a bónuszok által
  • gyakran megjelenő újra pörgetés funkció
  • szórakoztató kialakítás
  • bónusz vásár lehetőség
  • alacsony max nyeremények bónuszok nélkül
  • hamar unalmassá válhat

 

Gyakori kérdések és válaszok – Elven Gold slot

Milyen RTP mellett próbálható ki az Elven Gold játék?

A játék RTP-je 96.1%, azaz viszonylag gyakran várhatsz tőle kifizetéseket a játékok folyamán. Ne feledd viszont, hogy a nyerőgép magas volatilitással bír, így viszont nem olyan gyakran, mint azt például egy alacsony volatilitású esetén várhatnád ilyen szép RTP mellett.

A 22 bet online kaszinó weboldalán is játszhatok az Elven Gold játékkal?

Sajnos nem. A 22 bet kaszinó weboldalán és mobil appján keresztül eddigiekben még nem elérhető a játék, de a fenti listát megnézve hamar találhatsz olyan kaszinót, ahol lehetőséged van vele játszani.

Az ingyenes Elven Gold nyerőgépet használva is lehetőségem van valódi pénzben nyereményeket szerezni?

Nem. Az ingyenes játék főleg csak szórakoztatásra alkalmas, illetve arra, hogy általa megismerhesd a játék szabályait és funkcióit még azelőtt, hogy valódi befizetést kezdeményeznél miatta. Ha valódi nyereményekre szeretnél szert tenni, mindenképpen regisztrálnod kell egy kaszinóban, ahol valódi befizetést is kell kezdeményezned a játék kipróbálása és a valódi nyeremények elérésre céljából.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments