Gemix nyerőgép – A slot részletes bemutatása

Gemix
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
7
Sorok száma
7
Max. nyereség
20000x
Max. mérték
100 euró
Min. mérték
0.5 euró
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

A Play’n Go egy népszerű játékaként tarthatjuk számon a Gemix nyerőgépet, amely egy igazán színes, élettel teli játékélményt nyújt a játékosoknak. A 7 tárcsás és 7 soros játék 96.75%-os RTP mellett érhető el, színes cukorkák, avagy drágakövek társaságában. A játékban a téted 0.50 és 100 euró között lehet, miközben cluster nyerővonalas játék várja, hogy kipróbáld rajta a szerencsédet.

A játékban különböző bónuszok és Scatter is elérhető, miközben maguk a szimbólumok is nagyszerű kifizetést biztosítanak, ha sikerül belőlük összegyűjtened legalább 5 darabot. Mindazonáltal, közepes volatilitással rendelkezik a játék, éppen ezért kezdőknek is nagyszerű választás lehet annak köszönhetően, hogy nem számít kockázatos nyerőgépnek.

Lássuk tehát részletesen, hogy mire számíthatsz a játéktól.

A Gemix szimbólumok és kifizetések

A legnagyobb kifizetések

A legnagyobb nyereményeket a játékban a csillag, szív és a hold alakú szimbólum biztosítja, amely 5 darab kifizetése esetén azonnal 150 és 350 eurónyi nyereményt ad hozzá az egyenlegedhez, ha pedig sikerül belőlük legalább 10 darabot összegyűjtened, 1200 és 4000 euró között számíthatsz nyereményre. Ha pedig igazán szerencsés vagy és 15 darabot pörgettél be belőlük, 20 000 és 100 0000 eurónyi nyereményre számíthatsz a játék jóvoltából.

Azáltal pedig, hogy a nyereményt biztosító szimbólumok eltűnnek a tárcsákról és a helyükre újak kerülnek, ez nem is olyan nehéz feladat.

A középmezőny szimbólumai

Középen áll a sorban a narancs és a zöld színben pompázó szimbólum, amely 50 és 100 eurónyi nyereményt jelenthet számodra, amennyiben 5 darabot pörgetsz ki. Ha pedig 10 darabig is eljutsz 400 és 800 euró lehet a nyereményed maximum téten játszva.

Mindazonáltal, ezeknek a szimbólumoknak a max kifizetése még úgy is nagy, hogy nem a legnagyobb kifizetést biztosító szimbólumokról beszélhetünk.

Ha ugyanis 15 darabot látsz belőlük 3000 és 10 000 euró összegért pörgettél nyereményt.

A legkisebb szimbólumok

Végül pedig, de természetesen nem utolsó sorban, érdemes megemlíteni azért a legkisebb kifizetéseket biztosító szimbólumokat is, ugyanis jó eséllyel ezekből fogsz látni a legtöbbet. A játékban a világos és a sötétkék szimbólumok lesznek ezek, amelyek 5 darab kipörgetése esetén, max téten játszva, 10 és 20 eurót adnak majd, 10 darabnál 80 és 120 euró lesz a nyereményed, ha pedig mind a 15 darabot kipörgeted belőlük 750 és 1000 euró üti majd a markod, ami még így is szép nyeremény.

Az pedig, hogy a nyertes kombinációk után a szimbólumok eltűnnek, azaz kicserélődnek újabbakkal, a legkisebb kifizetést biztosító nyereményekre is igaz.

A különleges szimbólumok

A játékban Wild és Scatter egyaránt elérhető, bár más extrákat biztosíthatnak a játékok során. Amíg például a Wild helyettesít bármilyen szimbólumot, a Scatter többféle bónuszt is biztosíthat. Erről viszont a lentiekben fogunk még szót ejteni.

A Gemix gombok

A játékban minden fontos kikerült a főképernyőre, éppen ezért nem kell sokáig keresgélned majd semmilyen gombot, ha szeretnél valamilyen beállítást elvégezni.

Az alapok

A Gemix pörgetések elindításához jobb alul találod meg a start gombot, de még mielőtt ezt megnyomnád valódi pénz befizetése mellett, érdemes szemügyre is venned a játékot. Az alsó sávban találod majd meg egyébként a tétekre vonatkozó beállításokat, így itt tudod majd beállítani azt az összeget, ami mellett játszani szeretnél, vagy a tétre való kattintással, vagy a nyilak segítségével.

Autoplay

Mindazonáltal bal oldalon alul található egy autoplay gomb, amivel automatikus pörgetések elindítását kezdeményezheted, ha nem szeretnél te magad bajlódni a pörgetésekkel. Ha ezt a gombot megnyomod egy 10 és 100 pörgetést biztosító táblából választhatod ki, hogy hány pörgetést szeretnél indítani, de itt tudod majd beállítani azt is, hogy milyen limitek mellett szeretnél kiszállni a játékból.

Így, amennyiben az egyenleged eléri a beállított limitet, automatikusan leállnak a pörgetések.

Paytable

Ha pedig a paytable feliratra kattintasz minden fontosat elolvashatsz a játékra vonatkozóan. A megnyitás után az első oldalakon a bónuszokra vonatkozó szabályokat nézheted meg, a lapok végén pedig megtalálod a kifizetésekre és a szimbólumokra vonatkozó adatokat is. Ezt a részt mindenképpen érdemes át tanulmányozni még azelőtt, hogy valódi pénzes befizetést végeznél a játék felé.

A Gemix nyerőgép bónuszai és extrái

A pörgetések alkalmával, amikor nyereményre teszel szert a nyerő szimbólumok eltűnnek, hogy a helyükre újak potyogjanak le. Ha ez megtörtént a varázsgömb szimbólum folyamatosan összegyűjti az értékeket a következő pörgetések erejére. A feltöltődés után pedig többféle kimenetellel is számolhatsz a játékban, ha már nincs nyerő kombináció a tárcsákon:

 • Láncvillám – Két szemközti sarok szimbólum elektromos ívet lő ki, amely elpusztít minden szimbólumot, amihez hozzáér.
 • Fénysugár – Fénysugarak lövellnek ki függőlegesen és vízszintesen a tárcsákon lévő szimbólumból, átalakítva minden szimbólumot, amelyhez hozzáér.
 • Crystal Warp – Egy szimbólumot választ ki, és annak minden példánya a tárcsákon más szimbólumokká változik.
 • Nova Blast – Egy szimbólum a tárcsákon felrobban és a robbanással eltávolítja a szomszédos szimbólumokat. Ezután létrehoz egy magot, amely azonos szimbólumokból áll.
 • Super Charge – Ha pedig 40 szimbólum gyűlik össze a gömbben, a Super Charge funkció aktiválódik a játék során. Ez a fenti 4 funkció egyike lesz véletlenszerűen, kiegészítve egy 3-szoros szorzóval. A lehetőség viszont játékkörönként csak egyszer fordulhat elő.

A világokon való továbblépéshez a kiemelt tárcsák tetején lévő nyereményeket kell eltalálni, ha pedig ez sikerül, automatikusan egy másik világba jutsz. Minden világnak van egy egyedi Wild funkciója, amely véletlenszerűen aktiválódik a nem nyerő pörgetések során.

Ezek az alábbiak lehetnek:

 • Miner’s World – Akár tíz Wild szimbólum is kikerülhet a tárcsákra.
 • Princess’ World – A Wild szimbólumok a tárcsák egyik szélétől a másikig jelenhetnek meg.
 • Wizard’s World – Akár 8 ragadós Wild szimbólum is megjelenhet, amelyek akkor is a tárcsákon maradnak, ha egy nyeremény során felhasználják azokat.

Mindazonáltal, azt tudnod kell, hogy a Wild szimbólumok minden fizetős szimbólumot helyettesítenek és ha nem ragadósak, akkor a nyerő kombináció részeként eltűnnek.

A Gemix játék kipróbálásának lehetősége

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
Amunra 4100 ft 40x 100%, 150 000 ft + 100 IP
Powbet 3800 ft 35x 100%, 150 000 ft + 200 IP
Lemon 2000 ft 35x 100%, 120 000 ft + 100 IP
Hot Slots 3800 ft 15x 100%, 15 000 ft + 100 IP
Oh My Spin 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP

A Gemix slot játék telefonon keresztül

A játék pedig azon kívül, hogy telefonon is kiválóan működik, arra is lehetőséget biztosít, hogy appon vagy mobil böngészőn keresztül próbáld ki a rajta a szerencsédet. Mindazt ráadásul úgy teheted meg, hogy egy hiba nélkül működő, kiváló alkalmazást használhatsz rá.

Illetve, ez egyaránt igaz Android és iOS készülékeket használható felhasználókra is.

A Gemix nyerőgép előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
 • többféle bónusz lehetőség
 • eltűnő szimbólumok
 • nyereményszorzók
 • közepes volatilitás
 • magas RTP
 • nincsenek ingyenes pörgetések
 • túl bonyolult lehet az újaknak

Gemix vs Gemix 2 – Összehasonlítás

Különbségek Gemix Gemix 2
RTP 96.75% 96.2%
Max nyeremény 100 000 euró 75 000 euró
Bónuszok
 • nyereményszorzók
 • tapadó szimbólumok
 • varázsgömb
 • nyereményszorzók
 • tapadó szimbólumok
 • varázsgömb
Nyerő vonalak cluster cluster
Volatilitás közepes magas

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

1. Melyik a legnépszerűbb Gemix játék?

A Gemix és a Gemix 2 közül az elsőt, azaz azt a játékot tarthatjuk népszerűbbnek, amit cikkünkben is bemutattunk. Ez főleg a nagyobb nyereménynek, a jobb minőségnek, illetve a jobb volatilitási aránynak köszönhető valószínűleg.

Mi a helyzet a Gemix játék RTP arányával?

A játék RTP-je 96.75%-os, azaz a szerencsejátékok piacán elérhető játékokhoz viszonyítva jónak számít, legalábbis mindenképpen átlagon felülinek mondhatjuk.

Megnyerhetem a Gemix legnagyobb nyereményét én is?

Természetesen. A játék legnagyobb nyereményének megnyerésére neked is ugyan annyi esélyed van, mint bárki másnak, éppen ezért, ha igazán szerencsés vagy, te is hazaviheted a nyereményt.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments