Fruit Party 2 – A játék teljes bemutatása

Fruit Party 2
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
7
Sorok száma
7
Max. nyereség
5000x
Max. mérték
100 BGP
Min. mérték
0.20 BGP
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

Ha egy igazán bulis játékot keresel, érdemes megismerned a Fruit Party 2 játékot, amely nagyszerű izgalmakkal és óriási kifizetésekkel várja, hogy pörgess rajta. A játék a Pragmatic Play jóvoltából 96.53%-os RTP mellett próbálható ki, 7 nyerővonallal, 7 tárcsával és 7 sorral működve. A tétek 0.20 és 100 BGP között helyezkedhetnek el, miközben a max nyereményed akár a téted 5000-szerese is lehet, ha igazán szerencsés vagy.

Mindazonáltal Wild és Scatter szimbólum is kipörgethető, ahogy szorzó növelő és ingyenes pörgetés is elérhető a játékban. Éppen ezért, extrákból nem lesz hiány a kipróbálás során, akár telefonról, akár gépen játszanál a játékkal. Arra viszont számítanod kell, hogy magas volatilitás mellett érhető el a játék.

Cikkünkben viszont bemutatjuk részletesebben is a nyerőgépet, hogy még azt is megtudhasd, milyen kaszinókban próbálhatod ki demó és valódi pénz befizetése mellett.

Fruit Party 2 – A fontosabb szimbólumokról minden fontos

A szimbólumok a szokásostól kicsit eltérően működnek, ugyanis nem csak 5 max szimbólumot gyűjthetsz össze, hanem akár +15-öt. Ráadásul, legalább 5 szimbólumot ki kell pörgetned annak érdekében, hogy nyereményre tehess szert.

A szív és a csillag szimbólum

A játékban a legkisebb kifizetést biztosító szimbólumok a szív és a csillag, amelyek 5 darab kipörgetése esetén mindösszesen 20, illetve 25 dollárnyi nyereményt jelentenek. Ha viszont már 10 darabot kipörgetsz belőlük, bátran számíthatsz arra, hogy 100, illetve 125 dollárnyi nyeremény üti a markodat. Ha pedig a maximumot kipörgeted ezekből, azaz legalább 15 darabot, 2000, illetve 4000 dollár lesz a nyereményed.

Alma, szilva és szőlő szimbólumok

Ezek a szimbólumok az előzőeknél kicsivel magasabb, de még nem a legnagyobb kifizetéseket biztosítják. Ha ugyanis 5 darabot pörgetsz ki belőlük, 30, 40, illetve 50 dollár lesz a nyereményed. Mindazonáltal 10 darabnál már 150, 200 és 300 dollárnyi nyereményt fogadhatsz, ha pedig maximum mennyiségben tudod őket kipörgetni óriási kifizetésre, 6 – 8 – 9000 dollárra számíthatsz.

De természetesen, ahogy az összes többi szimbólumnál is, 15 alatt bármennyi kipörgetése esetén is kapsz nyereményt, ha eléri az 5 darabot a képernyőn megjelenő szimbólumok száma.

Eper és narancs

A legnagyobb kifizetést biztosító szimbólum a játékban az eper, ezután pedig rögtön a narancs következik a sorban. Esetükben 100, illetve 75 dollárnyi nyereményre számíthatsz, amennyiben legalább 5 darabot kipörgetsz, illetve 10 darabnál 400 és 500 dollárnyi nyereményre tehetsz szert.

Ha pedig igazán szerencsés vagy a legnagyobb 10 000, illetve 15 000 dollárnyi, óriási kifizetésekre számíthatsz a játék jóvoltából.

A különleges szimbólumok a játékban

Ha pedig különleges szimbólumok, akkor az első fontos szimbólum, amit meg kell ismerned az a Scatter, ami ráadásul bárhol megjelenhet a tárcsákon. Mindazonáltal tudnod kell, hogy már 3 darab esetén is lehetőséged van arra, hogy nyereményre tegyél szert általa, 300 dollár értékben. 5 darabnál már 1000 dollárnyi kifizetést biztosít, ha pedig 7 darabot, azaz a maximum mennyiséget kipörgeted belőle, 10 000 dollárnyi nyereményre számíthatsz. Illetve, a Scatter akár 25 ingyenes pörgetést is biztosíthat, amennyiben a maximumot ki tudod pörgetni.

Mindazonáltal, egy Wild szimbólummal is találkozhatsz a játékban, amely legalább 2-szeres, de a továbbiakban véletlenszerű szorzó által biztosítja a nyereményeket, éppen ezért könnyen a többszörösét viheted haza az alap nyereményednek. A szorzó pedig akár 256-ig is elmehet.

A Fruit Party 2 gombjai

A játék elindítása után a képernyő nagy részét a tárcsák fogják elfoglalni, de azért természetesen minden fontosat megtalálsz a gombok szempontjából, amire szükséged lesz a játékok során. Lássuk most ezeket részletesen.

Az automatikus pörgetések és a gyakran megjelenő gombok

Ha az olyan alapvető gombokat keresed, mint például az automatikus pörgetés lehetőségének gombja, a három vonalra kell kattintanod, ami balról az első lehetőség a képernyőn alul. Erre kattintva tudod beállítani, hogy mennyi automatikus pörgetést szeretnél elindítani, de itt állítható be a hangra és a speciális, játékra vonatkozó feltételek is.

Az információk

Ha pedig a kis “i” betűre kattintasz, a játékra vonatkozó legfontosabb információkat fogod tudni elolvasni. Egyből a megnyitás után a szimbólumokra és a kifizetésekre vonatkozó értékeket látod majd, illetve az alsó részben a Scatter szimbólum információit. A nyilakkal váltva pedig elolvashatod a legfontosabb szabályokat a Scatter és a Wild szimbólumokra vonatkozóan, így például azt, hogy hány ingyenes pörgetést és milyen nyeremény szorzókat kaphatsz a játéktól. De, itt elérhető a maximum nyereményre vonatkozó szabályzat is.

Illetve, ezen a részen találod meg a játékra jellemző olyan alapvető információkat is, mint a volatilitás, az RTP és a fejlesztő, de egy leírást is találhatsz arról, hogy melyik gomb mit jelent a játék során.

Az alapvető gombok

A fő képernyőn pedig megtalálod a tétek állításához szükséges gombot, illetve a nagy gomb segítségével tudod majd elindítani a pörgetéseket. A játékban főleg erre a két gombra lesz szükséged, így ezeknek a helyét érdemes megnézned és tanulmányoznod, még az információk elolvasása előtt.

A Fruit Play 2 nyerőgép extra funkciói és bónuszai

Most pedig nézzük meg részletesen, hogy a játék milyen bónusz lehetőségeket biztosít számodra a Wild és az egyéb extra szimbólum kipörgetésének köszönhetően.

Az ingyenes pörgetések a játék favoritjai, amihez 3 Scatter szimbólumra lesz majd szükséged. Attól függően pedig, hogy hányat tudtál kipörgetni, 10 és 25 közötti pörgetésre számíthatsz a játék jóvoltából. Ráadásul, a pörgetések alatt a Wild, azaz a szorzó növelő sokkal nagyobb extrákat biztosíthat, mint amúgy, így amíg az első adagban 2-szeres szorzóra számíthatsz, azt könnyen növelheted egészen 256-ig is akár.

Mindazonáltal, a bónusz szimbólummal még 5 ingyenes pörgetést kapsz, aminek nincs korlátja, így akár a végtelenségig is pörgethetsz, ha mindig újra bepörög belőle legalább három.

Kaszinók ahol elérhető a Fruit Play 2 játék

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
22 Bet 400 ft 50x 100%, 100 000 ft
Wazamba 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab
Neon 54 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab
Cadoola 3000 ft 40x 120%, 82 000 ft
Boa Boa 3000 ft 35x 200%, 15 000 ft + 1 Bonus Crab

A Fruit Party 2 telefonról

A játék a gépes változaton kívül mobilra optimalizált felület által is elérhető, így amennyiben egy olyan kaszinóban játszol, ahol kipróbálhatod a játékokat telefonos böngészőn vagy appon keresztül, a Fruit Party 2 játékot is gond nélkül próbára teheted.

Amíg ugyanis elérhető Android és iOS készülékekre vonatkozóan is, addig kiváló minőségű játékot is használhatsz, amikor pörgetsz a játékokon. Ráadásul, akár tableten is játszhatsz vele.

A játék előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
 • akár 25 ingyenes pörgetés
 • több ezer dolláros kifizetéseket biztosít
 • magas RTP
 • a klasszikus gyümölcsös szimbólumok
 • akár 256-szoros szorzót is szerezhetsz
 • legalább 5 szimbólum kell a nyereményhez
 • magas volatilitás

A Fruit Party játékok összehasonlítása

Különbségek Fruit Party Fruit Party 2
RTP 96.47% 96.53%
Max nyeremény 5000x 5000x
Bónuszok
 • cluster pays
 • szorzó növelő
 • 10 ingyenes pörgetés
 • cluster pays
 • 256-szoros szorzó
 • 25 ingyenes pörgetés

 

Gyakran ismételt kérdések

A Fruit Party 2 játék elérhető a 22 Bet online kaszinóban?

Igen, a játékot akár a 22Bet weboldalán és mobilos változatában is kipróbálhatod azután, hogy regisztráltál játékosként.

Megnyerhetem a maximum nyereményt is a Fruit Party 2 nyerőgéppel játszva?

Természetesen! A maximum nyereményt bármelyik játékos, így te is bármikor megnyerheted, ha a szerencse melléd szegődik.

Hogyan találhatok minőségi kaszinó appokat, ha a Fruit Party 2 játékkal szeretnék játszani?

A játék eléréséhez appon keresztül érdemes a legnépszerűbb, listánkon szereplő kaszinókat keresned, hiszen ezek a minőségi weboldalak biztosítanak legnagyobb eséllyel mobil applikációkat, ahol kipróbálhatod a játékot.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments