Boom City – A szerencsejáték felülvizsgálata

Boom City
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Igen
Vad szimbólum
Nem
Dobok száma
Nem
Sorok száma
36
Max. nyereség
x20000
Max. mérték
5000 euró
Min. mérték
0.10 euró
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Nem

Ha az élő osztós játékok világát keresed, ideje megismerned a Boom City játékot, amely a Pragmatic Play egyik legnépszerűbb valós időben történő játékmenetét biztosítja számodra. A játék tehát élőben, kamerákon keresztül követhető, miközben háromféle bónusz kört és egy még különlegesebb funkciót próbálhatsz majd ki a játék során.

A játékot pedig még kezdőként is könnyen használhatod, ugyanis nincs más dolgod, mint elindítani, rögzíteni a téteket 0,10 és 5000 euró között, megtenni a fogadásod és máris várhatod, hogy mi lesz a játék eredménye az adott körben. A Boom City mindeközben 96.43%-os RTP-vel és akár 500 000 eurós nyereménnyel várhat.

A fogadási lehetőségek száma magas, miközben bár egy lassú játékmenetre számíthatsz, nagyszerű élményeket és könnyen megérthető szabályokat kaphatsz cserébe.

A Boom City játék – Nyeremények és kifizetések

A játék, amely alapvetően egy kockajáték, egyszerű céllal rendelkezik. Minél nagyobb a kocka dobásának értéke, annál nagyobb szorzókra számíthatsz. Mindazonáltal, a 3 különböző bónuszkörnek köszönhetően az alap szorzók még a normál szintnél is tovább növelhetőek.

Alapesetben mindegyik kocka szorzókat takar a játékban, ha viszont extra nyereményeket és szorzókat is szeretnél bezsebelni érdemes inkább a különleges funkciónak és a bónuszoknak szurkolni.

A feladatod mindösszesen annyi, hogy helyesen jósold meg tehát, hogy a lehetséges 5 mezőn közül melyik jön majd ki nyertesen.

A fogadási lehetőségek az alábbiak lehetnek:

 • Narancssárga – 1x mező
 • Szürke – 2x mező
 • Arany – 5x mező
 • Piros mező
 • Power Up
 • Dice Battle
 • Boom or Bust
 • Lucky Drop

Ha helyesen tippelsz és normál szimbólumról beszélhetünk, egyszerűen megkapod a nyereményed a szorzó mértékével párhuzamban, a bónuszok pedig különböző extrákat biztosíthatnak, amiket a lentiekben be is mutatunk. Illetve, előfordulhat a piros mező is, amikor vesztesen jössz ki a körből, elveszítve a tétedet.

A Boom City játék kialakítása és gombjai

A Boom City egy 6×6-os táblán játszódik, amely magába foglalja a különböző bónusz köröket, extra funkciókat, na és persze a szorzókat is. Maga a játék teljesen értelemszerű, éppen ezért nem kell sokat rágódnod majd azon, hogy miként is teheted meg a téteket.

A felület tehát nagyon egyszerű, felhasználóbarát formában várja a játékosokat. A játék közben pedig tökéletesen illeszkedik a Boom City világába a háttérhang, illetve az egyéb vizuális elemek, éppen ezért egyáltalán nem zavaró akkor sem, ha több időt töltünk a játékkal. A Boom City show tehát a maga világában stílusos, élménydús és színes kialakítással várja a felhasználókat.

Azon felül pedig, hogy jól láthatóak a szorzók és a nyeremények a játék biztosít egy eredmények fület is, amely segítségedre lehet, ha szeretnéd megnézni, hogy az előző körökben mi történt a játékban.

A chat

A show-ban mindazonáltal elérhető egy élő chat funkció is, amely arra ad lehetőséget, hogy beszélgetni tudj a játékosokkal, illetve magával az osztóval is. Ezáltal igazán olyan lehet a játékélményed, mintha egy valódi kaszinóban töltenéd el az időd, hiszen amíg te valós időben, kamerákon keresztül követheted az eseményeket és írhatsz a chatbe, addig az osztó szóban bármikor válaszolhat rá.

A Boom City bónuszai és extrái

Power Up

A játék tehát 3 bónusz körrel és egy úgynevezett Power Up funkcióval rendelkezik. A játékosok véleménye alapján a Power Up a legjobb a játékban, ugyanis óriási izgalmakat biztosít már önmagában az is, hogy a játék része. Azon felül ugyanis, hogy nyereményeket biztosíthat, elképesztő mértékben képes növelni a szorzók értékét a játékok során megjelenés esetén.

Például, ha feltűnik, minden elérhető szorzót megszoroz, sok esetben pedig akár meg is duplázza az értéküket. Mindazonáltal, a nyereményszorzó átvihető a következő körbe is, ezzel segítve a játékosokat a nagy nyeremények elérésében.

Mindazonáltal a 3 bónusz kör az alábbi a játékban:

Dice Battle

A Dice Battle, vagy más néven kockacsata ugyanazzal a két kockával játszódik, mint a fő játék is, annyi különbséggel, hogy ebben az esetben a játékosok választani tudnak a bal és a jobb oldali kocka között.

Ezután a két kocka versenybe száll egymással, a játékosok célja pedig az, hogy sikeresen megtippeljék melyik kocka lesz a magasabb szorzó értékű a kék és a sárga közül. A nyertesek azok lesznek, akik a magasabb szorzóval rendelkező kockát választották. Ráadásul, nem csak a saját kockájuk, de a másik kocka értékét is megkapják a játékosok nyertes kör esetén, ami óriási nyereményeket eredményezhet.

Ha pedig rosszul tippeltél, akkor sem veszítesz, ugyanis még így is megkapod a saját kockád szorzójának értékét.

Lucky Drop

Ennél a bónusz típusnál a játékosok választhatnak a kockán lévő számok közül. Ezután mindkét kockával 6 alkalommal kezdődnek a dobások, a körök alatt pedig a szorzók minden alkalommal nőnek, amikor a szám megjelenik. Ennél a bónusznál az 5-szörös szorzó így mindenképpen garantált, de ha igazán szerencsés vagy, akár 250-szeres szorzó mellett is hazavihetsz nyereményeket a bónusznak köszönhetően.

Boom or Bust

A három bónusz közül pedig ez az, amit mindenképpen érdemes legalább egyszer kipróbálnod, ha lehetőséged nyílik rá, ugyanis akár úgy is fogalmazhatunk, hogy ez az játék egyik legjobb lehetősége. A körök alatt a játékosok bármikor abbahagyhatják a játékot, de ha nem teszik, összesen 7 körben vehetnek részt a bónusznak köszönhetően.

A cél, hogy minél tovább juss, ugyanis minden lépcsőfok extra szorzót bizosít, így azáltal, hogy egyre feljebb jutsz egyre nagyobb nyereményekre számíthatsz. A játékosok a körök alatt minden esetben választanak egy számot 1 és 6 között és ha a megfelelő szorzót választottad nem csak előre léphetsz egyet, de nyereményszorzót is kapsz a játék jóvoltából.

Hol próbálhatod ki a Boom City játékot az online kaszinókban?

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
Bruno 3000 ft 35x 100%, 38 000 ft + 250 IP
LV bet 3000 ft 20x 200%, 10 000 ft + 100 IP
Bet it All 3500 ft 35x 100%, 70 00 ft + 50 IP
Nomini 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP
Need For Spin 6000 ft 40x 300%, 400 000 ft + 300 IP

A Boom City mobilos változata

A játék egyaránt kereshető gépről és telefonról is, éppen ezért, ha inkább egy kényelmesebb változatát próbálnád ki az élő kaszinó játékok világának, a Boom City játékot bármikor lehetőséged van próbára tenni applikáción keresztül, illetve mobil böngészős változatban is. Legyen akár Android vagy iOS készüléked.

Ráadásul minden extrát, így például a játékokon belül elérhető funkciókat ugyanúgy használhatod, mintha gépről játszanál, ráadásul a chatet is gond nélkül elérheted bármilyen készüléked is van.

A Boom City legfőbb előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
 • akár 500 000 eurónyi nyeremény
 • valós időben zajlik
 • könnyen megérthető szabályok
 • nagyszerű bónusz körök
 • sokszínű fogadási lehetőség
 • lassú játékmenet
 • csak szorzó növelők vannak

Gyakran ismételt kérdések és válaszok – Boom City

A játékot telefonon keresztül is kipróbálhatom?

Természetesen. A játék telefonon is kiválóan működik, használj akár telefonos böngészőt vagy appot az elérésre. Bármilyen eszközről is tervezel tehát belépni a játékosok közé, egy jól működő, minőségi változatot próbálhatsz majd ki a Boom City játékból.

Mi a helyzet a Boom City RTP-jével?

A Boom City 96.43%-os RTP mellett érhető el, éppen ezért a szerencsejátékok piacán elérhető játékokhoz képest magasabb kifizetési aránnyal rendelkezik.

Hogyan tudok csalni a játékban?

A játékban nem fogsz tudni semmilyen trükköt vagy csalási kísérletet alkalmazni, ugyanis minden véletlenszerűen és a szerencsén múlik, anélkül, hogy bármi vagy bárki befolyásolhatná az eredményeket.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments