It’s a Joker online nyerőgép

It’s a Joker
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Nem
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
3
Sorok száma
5
Max. nyereség
700x
Max. mérték
50 EUR
Min. mérték
0.10 EUR
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

Az It’s a Joker nyerőgép a Felix Gaming egyik gyümölcsös nyerőgépe. Ez a játék rendkívül egyszerű felépítésű és működésű, így akár kezdő játékosok is nyugodtan belevághatnak a játékba. A játék összesen három tárcsával és három sorral rendelkezik, amelyekhez öt nyerővonal tartozik. Ezen a nyerőgépen nincs jackpot funkció, illetve a bónusz funkciók is korlátozottak. Ennek ellenére a maximális nyeremény akár a megjátszott tét 700-szorosa is lehet.

Az It’s a Joker szimbólumai és az azokhoz tartozó kifizetések

Az It’s a Joker nyerőgép egyszerű felépítéséhez illeszkedő szimbólumokat készítettek a fejlesztők. A legtöbbjük ugyanis valamilyen gyümölcs. Megtalálható itt a szőlő, a cseresznye, a citrom, a szilva és a narancs is. Emellett helyet kapott itt a szerencsés hetes, a kincsesláda és a harang is. Végül pedig nem hiányozhat a névadó joker figura sem, amelyet a sokak által ismert Pennywise ihletett, és aki a vad szimbólum szerepét is megkapta.

Ezen a nyerőgépen összesen öt nyerővonal szerepel. A szimbólum akkor fizetnek, ha valamelyik sorban, vagy éppen átlósan jelennek meg. Ez pedig azt is jelenti, hogy egyszerre három szimbólumnak kell landolnia a nyerővonalak valamelyikén ahhoz, hogy az kifizetést eredményezzen.

Szimbólum 3 szimbólum
Joker átlósan 25,00
Joker vízszintesen 4,00
Kincsesláda 1,25
Hetesek 1,00
Szőlő 0,75
Cseresznye 0,35
Citrom 0,3
Szilva 0,25
Narancs 0,2
Harang 0,1

Az It’s a Joker nyerőgép bónusz funkciói

Ahogy azt már az értékelésünk elején is kiemeltük, az It’s a Joker nyerőgép felépítése egyszerű. Ennek megfelelően pedig nem kínál semmilyen extra bónusz funkciót. Természtesen azért egy-kettő helyet kapott itt.

Az egyik ilyen lehetőség az, hogy a tárcsák oldalain két különálló tárcsa található. A jobb oldali ingyenes pörgetéseket adhat, a bal oldali pedig nyereményszorzókat. Szerencsés esetben akár 5 ingyenes pörgetés lehet a jutalmad. De akár egy maximum 25-szörös szorzóval is jutalmazhatnak. Bár nem tűnik túl nagy jutalomnak, de szerencsére elég sűrűn működésbe lépnek ezek a tárcsák, így összességében egészen biztosan elégedett leszel a működésével.

Emellett a Joker szimbólum vad szimbólumként is szerepel. Ennek az a szerepe, hogy ha átlósan jelenik meg három ilyen a tárcsákon, akkor nagyobb nyereményre tehetsz szert, hiszen ebben az esetben 25-szörös lesz a nyeremény szorzó.

Az It’s a Joker nyerőgép kezelőfelülete

Az It’s a Jokat nyerőgépen a következő gombokkal fogsz találkozni:

 • Kifizetési táblázat – Itt kaphatsz információt a szimbólumokról, nyereménytáblázatról, illetve a nyerőgép egyéb szabályairól.
 • Nyerővonalak – Itt láthatod az aktív nyerővonalak számát.
 • Nyerővonalankénti tét – Azt állíthatod be, hogy egy nyerővonalon mekkora téttel szeretnél játszani.
 • Teljes tét – Ez mutatja meg a tét teljes nagyságát, amely a nyerővonalak, illetve az azokon megjátszott tét szorzata.
 • Autoplay – Ezzel a gombbal automatikusan több pörgetést indíthatsz el egymás után.
 • tét – Ezzel tudod egyszerűen beállítani azt, ha minden nyerővonalon a legnagyobb téttel szeretnél játszani.
 • Nyeremény – Itt követheted az elért nyeremény összegét.
 • Start – Ez nem más, mint a nyerőgép oldalán található, piros gombbal ellátott kar. Ennek a meghúzásával tudod egyszer megpörgetni a tárcsákat.

Hol van lehetőség arra, hogy az It’s a Joker nyerőgéppel játsszunk?

Az It’s a Joker egyszerű kezelhetősége miatt rendkívül népszerű a játékosok körében. Ezt felismerve pedig nagyon sok online kaszinó oldalán megtalálható. Így csak rajtad áll, hogy oldalon játszol. Választhatsz például olyat, amely változatos fizetési lehetőségeket kínál, és elfogadja például a Neteller fizetési módot. Az alábbi kaszinókban azonban egészen biztosan megtalálod ezt a játékot.

BoaBoa Cadoola Wazamba Vulkan Vegas 22bet
Minimum befizetés 5.000 Ft 3.330 Ft 5.000 Ft 3.500 Ft 400 Ft
Üdvözlő bónusz 100% üdvözlő bónusz 150.000 Ft-ig + 200 ingyenes pörgetés Üdvözlő bónusz csomag az első négy befizetéshez akár 240.000 Ft értében + maximum 250 ingyenes pörgetés 100% bónusz max. 150.000 Ft-ig + 200 ingyenes pörgetés az első befizetésre 100%-os bónusz maximum 90.000 Ft értékben + 25 ingyenes pörgetés 100% bónusz max. 100.000 Ft-ig
Megforgatási követelmény 35x 3x 35x 40x 50x

Készült letölthető változat az It’s a Joker nyerőgéphez?

Az It’s a Joker nyerőgép 2017-ben készült, amikor már nemcsak az online, de a mobil kaszinó oldalak is elterjedtek voltak. Ezt természetesen a fejlesztés során is figyelembe vették, így ez a nyerőgép teljes mértékben mobil kompatibilis módon készült el. Ez pedig azt jelenti, hogy a használatához nincs szükség letöltére, hiszen a böngészőkben egyszerűen használható.

Az It’s a Joker nyerőgép előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Egyszerű játékmenet
 • Klasszikus nyerőgép felépítés
 • Ingyenes pörgetések
 • Nyereményszorzók

Hátrányok

 • Kevés bónusz funkció

Az It’s a Joker nyerőgép folytatásai

A Felix Gaming egyelőre nem készített folytatást az It’s a Joker nyerőgéphez. Ez pedig azt jelenti, hogy csak ezzel a nyerőgéppel tudsz játszani. Ha azonban egy picit eltérő játékélményre vágysz, akkor érdemes szétnézni a fejlesztő játékai között, hiszen több klasszikus nyerőgépet is készített már, amelyek azonban eltérnek bizonyos funkciókban ettől a játéktól. Ha pedig hasonló játékot keresel, akkor kipróbálhatod például a Novomatic Mega Joker nyerőgépét, amely hasonló szimbólumokkal működő klasszikus nyerőgépnek számít.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen RTP jellemzi az It’s a Joker nyerőgépet?

Az It’s a Joker nyerőgép kifizetési aránya 96,98%. A kifizetési arány, azaz az RTP azt mutatja meg, hogy az összes játékos által befizetett tétek összegének átlagosan ekkora százalékét fizetik ki nyereményként. Ez az RTP egész magas számnak számít. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy ez a játék az átlagosnál picit magasabb volatilitással rendelkezik, aminek köszönhetően ritkábban lehet elérni nyereményeket.

Elérhető az It’s a Joker nyerőgép mobilon valódi pénzes változatban?

Igen, ennek semmi akadálya nincs. Az It’s a Joker nyerőgép ugyanis teljes mértékben mobil kompatibilis módon készült, így mobil kaszinókban elérhető. A valódi pénzes játékhoz pedig nem kell mást tenned, mint keresned egy számodra megfelelő mobil kaszinó oldalt, regisztrálni, befizetni a számlára, majd pedig elindítani a játék valódi pénzes verzióját.

Az It’s a Joker demó verziójával lehetséges valódi pénzt nyerni?

Ezzel kapcsolatban sajnos nincs jó hírünk. Ha demó verzióval játszol, akkor az azt jelenti, hogy a tétet virtuális érmék jelentik. Tehát nem valódi pénzzel, hanem ingyen játszol a játékkal. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy egy ilyen ingyenes játék változattal nem lehetséges valódi pénzt nyerni.

Megtalálható az It’s a Joker nyerőgép a kaszinók mobil alkalmazásaiban?

Igen, ez a játék egészen biztosan megtalálható számos olyan mobil alkalmazásban, amelyet online kaszinó oldalak készítettek el. Ahogy azt említettük, az It’s a Joker nyerőgép mobil kompatibilis módon készült. Ez pedig azt jelenti, hogy a mobil alkalmazásokban is használható, abban az esetben, ha az általad választott online kaszinó rendelkezik applikációval.

A 22bet könyvtárában elérhető az It’s a Joker nyerőgép?

Igen, a 22bet azon online kaszinó oldalak közé tartozik, amelyek felvették a játék kínálatukba az It’s a Joker nyerőgépes játékot. Ebben a kaszinóban játszhatsz hagyományos böngészőben, mobil kaszinó oldalon, de akár mobil alkalmazásban is. Sőt, választhatod akár a demó változatot, akár a valódi pénzes játékot.

A klasszikus gaminatorok kategóriájába tartozik az It’s a Joker nyerőgép?

Nem, az It’s a Joker nyerőgépes játék nem sorolható a klasszikus gaminator játékok kategóriájában. A jó hír azonban az, hogy nagyon hasonlít hozzájuk. Ez pedig olyan tulajdonságokban nyilvánul meg, mint az egyszerű kialakítás és a játékmenet, illetve a gyümölcsös szimbólumok, amelyek a gaminatorok jellemzői is. Ha tehát szereted az ilyen játékokat, akkor ebben a nyerőgépben sem fogsz csalódni.

Rendelkezik jackpot funkcióval az It’s a Joker nyerőgép?

Nem, az It’s a Joker nyerőgépes játék nem rendelkezik jackpot funkcióval. Ez a játék a klasszikus nyerőgépeknek felel meg, ami azt jelenti, hogy egyszerű játékmenettel rendelkezik, illetve néhány alap bónusz funkciót tartalmaz. Ezzel együtt pedig jackpot funkció nem kapott helyet benne, hiszen akkor sokkal bonyolultabb játékmenettel kellene rendelkeznie.

Van több része az It’s a Joker nyerőgépnek?

Nem, az It’s a Joker egy egyedüli nyerőgép, mivel eddig még nem készült folytatása. A fejlesztő arról egyelőre nem adott hírt, hogy tervez-e további részeket ehhez a játékhoz. Abban az esetben, hasonló gyümölcsös játékokkal szeretnél játszani, akkor érdemes szétnézni a Felix Gaming kínálatában, hiszen több ilyen játékot is készített már.

Van olyan trükk, amivel lehetséges nyerni az It’s a Joker nyerőgépen?

Nem, ilyen trükk egészen biztosan nincs. Ez pedig azért van így, mivel az online nyerőgépek véletlenszám-generátor szoftverek használatával készülnek. Ezek pedig gondoskodnak arról, hogy a játékok tisztességesen működjenek, miközben minden egyes eredmény egészen biztosan a véltelenen alapul. Ennek köszönhetően pedig nincs arra lehetőség, hogy bárki befolyásolja a játék menetét, vagy éppen annak a végeredményét.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments