A Money Train 2 játék felülvizsgálata és bemutatása

Money Train 2
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Nem
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
5
Sorok száma
4
Max. nyereség
50000x
Max. mérték
20 BGP
Min. mérték
0.1 BGP
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

Az alábbi cikkünkben a Money Train 2 nyerőgépet fogjuk megvizsgálni, az olyan alapvető kérdésektől, mint a szimbólumok és a kifizetések, egészen a játék előnyeinek és hátrányainak bemutatásáig. A játék, amely a Relax Gaming fejlesztő jóvoltából napjainkban bármelyik magyar játékosnak elérhető, 96.4%-os RTP-vel, magas volatilitással és 40 nyerővonallal vár. Azaz, bátran számíthatsz nagy kifizetésekre.

A max nyereményed mindeközben a téted 50 000-szerese is lehet, ahogy ingyenes pörgetésekre is más extrákra is jogosult lehetsz a pörgetések alkalmával, ahogy Wild és Scatter, szorzó növelő, és turbó funkció is elérhető.

A játékot pedig 0.10 és 20 GBP mellett játszhatod, 5 tárcsán és 4 soron. Lássuk tehát részletesen, hogy mit kell tudnod a nyerőgépről.

A Money Train 2 szimbólumok és kifizetések

A normál szimbólumok:

A játékban a vadnyugati világot idéző szimbólumokkal találkozhatunk főként, illetve a kártyapakli, így a treff, káró, pikk és a kör szimbóluma jelenik még meg. A kártyapakli szimbólumai esetén elég 3 darab a kifizetéshez, de a nagyobb nyeremény érdekében az a legjobb, ha a maximális 5 darabot tudod kipörgetni.

A fő szimbólumok

A figurás lapok a játékban egy fejvadász, egy mesterlövész, egy pisztolyos nő és egy ősz úriember képével jelennek meg. Természetesen, ha a legnagyobb kifizetéseket szeretnéd bezsebelni, a játékban található figurás lapokra érdemes tenni a hangsúlyt, amikből 3 darab is elegendő ahhoz, hogy magas kifizetéseket kaphass.

Ezek a szimbólumok egyébként egyesével is extrákat biztosítanak a nyereményeken felül, így bármelyiket is pörgeted ki, biztos lehetsz benne, hogy a vártnál nagyobb szorzóval adja majd hozzá a játék a nyereményedet a szimbólumok mennyiségének arányában.

Wild

A játékban a Wild szimbólum egy koponya logót kapott, ami azon felül, hogy menőn néz ki, bárhol megjelenhet a tárcsákon és bármelyik szimbólumot helyettesíteni tudja a lehetőségek közül.

Scatter

Illetve, ugyanez a helyzet a Scatterrel is, ami a bónusz felirattal rendelkező szimbólum a játékban, amely azon felül, hogy extrákat biztosít, saját nyereménnyel is rendelkezik. Ha például kettőt látsz a tárcsákon, automatikusan elindítod az újra pörgetés funkciót, ami szorzó növelő társaságában jelenik majd meg. Abban az esetben pedig, ha három darabot pörgetsz ki belőle, automatikusan 3 ingyenes pörgetést biztosít majd a játék.

A nyerővonalak alapján pedig negyven féleképpen megjelenhetnek a kötések, éppen ezért jócskán akad esélyed arra, hogy nyerő kombinációkat készíts a pörgetések alatt.

A Money Train 2 gombok

A játék egy igazán modern játéknak minősül, így minden olyan gomb megtalálható benne, amire várhatnak a játékosok, kezdve az alap, minden játékban megjelenő gomboktól a különlegesebb lehetőségekig. Az alábbiakban most ezeket fogjuk bemutatni.

Buy Feature

A játék elindítása után a játék alsó, bal oldali részén találod meg a buy feature gombot. A buy feature opció pedig egy olyan lehetőség, amelynek segítségével dönthetsz úgy, hogy egy előre meghatározott összeget fizetsz egy pörgetésért, de ha ezt megteszed, akkor a pörgetés a játék egyik legjövedelmezőbb bónusz funkcióját váltja ki.

Nyilvánvaló, hogy mivel a funkció potenciálisan sokkal jövedelmezőbb lehet, mint egy normál pörgetés, és a kiváltása garantált, a funkció kiváltásához fizetendő költség jelentősen magasabb, mint a normál tét összege.

Automatikus pörgetések

Ezenkívül pedig lehetőség van arra is, hogy automatikus pörgetéseket indítsanak a játékosok. Ezt a nyíl fogja elindítani, ahol csak be kell állítani, hogy pontosan hány pörgetésre adnád ki a kezedből a pörgetés lehetőségét egy 10 és 1000 közötti sávban. Választhatod viszont azt is, hogy a játék egyáltalán nem álljon le, de természetesen ekkor is bármikor belenyúlhatsz, ha meguntad csak nézni a pörgetéseket.

Gyors játék funkció

Ha pedig a két nyíl gombra kattintasz, egy gyorsított játékmenetben lehet részed, azaz nem kell végig megvárnod a normál időben, amíg át pörögnek a tárcsák. Ez a funkció tehát azoknak lesz kiváló, akik lassúnak tartják a normál nyerőgépek pörgetési idejét és szeretnének egy sokkal intenzívebb játékmenetben részt venni a szerencséjük kipróbálása alkalmával.

Egyéb gombok

A játékban ezenkívül a fő képernyőn találhatod meg a tétek állítására vonatkozó gombot, de a pörgetés indítására vonatkozó középen található gomb is itt helyezkedik el. Mivel a nyerővonalak száma nem állítható a játékban, az erre vonatkozó állítás lehetősége fog maximum hiányozni a pörgetések alkalmával, ha eddig olyan játékokon játszottál, ahol erre volt esélyed.

A Money Train 2 bónusz funkciók

Respin funkció

A játékban a szokásosnál több bónusz funkciót találhatsz, kezdve az ingyenes pörgetésektől egészen a szorzó növelő ajánlatokig. Például, a respin funkcióhoz mindösszesen 2 bónusz szimbólumot kell kipörgetned és azonnal elindulnak a pörgetések. Mindazonáltal, mindegyik szimbólumhoz tartozik egy szorzó, amik összeadódnak, ha bekapcsol a respin funkció a játékban, egészen addig, amíg nyereményt nem érsz el.

Ingyenes pörgetések

Van még a Money Cart bónusz is, amely 3 ingyenes pörgetéssel indul, viszont minden alkalommal, amikor nem kapsz semmilyen nyereményt a számlálót újraindítja a játék. A kör csak akkor ér véget, amikor a számláló eléri a nullát, azaz legalább három alkalommal nyereményre tettél szert a játékban.

Ezenkívül pedig minden fő szimbólumnak extra funkciója is van. Ezeket az alábbi listában olvashatod:

 • Bónusz szimbólum – 1x és 10x közötti szorzó nyeremény
 • Golden bónusz – 20x és 200x közötti szorzó nyeremény
 • Payer – a tárcsákon lévő összes aktuális szimbólumhoz extra szorzót ad
 • Mesterlövész – megduplázza akár 8 bónusz szimbólum értékét is
 • Nekromanta – visszahoz egy már felhasznált karaktert
 • Gyűjtő/Fizető – hozzáad egy szorzót az összes többi szimbólumhoz, majd azokat hozzáadja a saját értékéhez is
 • Reset Plus – az ingyenes pörgetésekhez mindig hozzáad egyet
 • Tartós kifizető – minden pörgetésnél szorzót ad a szimbólumokhoz
 • Állandó mesterlövész – a következő körben megduplázza akár 8 szimbólum értékét is
 • Állandó gyűjtő – összegyűjti a szimbólumok szorzóját, és minden következő pörgetésnél hozzáadja a saját szorzójához

Éppen ezért, ha olyan játékot keresel, ahol óriási mennyiségben pörgethetők ki extrák, a Money Train 2 játékot neked találták ki.

Hol játszható a Money Train 2 a magyar kaszinók közül?

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
Vavada 400 ft 20x 100%, 400 000 ft + 100 IP
Wildz 3500 ft 35x 100%, 200 000 ft + 200 IP
Bet it All 3500 ft 35x 100%, 70 00 ft + 50 IP
Nine 6000 ft 40x 100%, 180 000 ft + 250 IP
Silver Play 8000 ft 40x 125%, 50 000 ft

A játék elérésének lehetősége

A Money Train 2 egyaránt elérhető telefonon és gépen is, éppen ezért, ha inkább a kényelmesebb útját választanád a játék elérésének gond nélkül lehetőséged van rá, amennyiben a megfelelő kaszinót választod hozzá.

Mindazonáltal, bármilyen készülékkel is rendelkezel, egy jól működő játékot kaphatsz majd cserébe.

A Money Train 2 előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
 • folyamatos szórakozást biztosít
 • óriási mennyiségű bónusz
 • ingyenes pörgetések
 • kiváló minőség
 • telefonon is működik
 • kezdőknek bonyolult lehet
 • nehéz követni a bónuszokat

A Money Train 2 különböző változatai

Különbségek Money Train Money Train 2
RTP 96,2% 96.4%
Max nyeremény 20 000x 50 000x
Bónuszok
 • ingyenes pörgetések
 • szorzó növelő
 • nyeremény 3 bónusz szimbólum esetén
 • respin
 • ingyenes pörgetések
 • nyeremény már 2 bónusz szimbólum esetén
 • szorzó növelő

Gyakran ismételt kérdések

Mi a helyzet a Money Train 2 RTP-vel?

A játék RTP-je 96.4%, azaz az átlagos nyerőgépekhez viszonyítva nagyobb esélyed van rajta nyereményeket szerezni.

Lehetőségem van valódi pénzt nyerni a Money Train 2 ingyenes változatával?

Sajnos nem. Ha demó módban játszol a játékkal, csak demó pénzt kaphatsz. A valódi nyereményekhez valódi befizetést is kell kezdeményezned a játék felé.

Megnyerhetem a Money Train 2 maximum nyereményét én is?

Természetesen! Bármelyik játékosnak lehetősége van arra, hogy a maximum 50 000-szeres nyereményt megnyerje, így neked is gond nélkül esélyed van rá.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments