A Fishin Frenzy kaszinó slot részletes bemutatása

Fishin Frenzy
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
5
Sorok száma
10
Max. nyereség
5000x
Max. mérték
400 GBP
Min. mérték
0.2 GBP
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

A Fishin Frenzy nyerőgép a Blueprint fejlesztő jóvoltából érhető el napjainkban, miközben 96.12%-os RTP-jének köszönhetően az átlagosnál nagyobb esélyek mellett próbálhatják ki a játékosok. Mindeközben közepes volatilitással, 10 nyerővonallal és 5 tárcsával működik a játék, a maga 3 sora mellett, illetve 0.20 – 400 GBP értékű téteken próbálható ki, így egyaránt megfelelő a kis és a nagy tétekkel játszó játékosoknak is.

A játékban ráadásul a téted 5000-szeresét is hazaviheted, miközben bónuszjáték, Wild és ingyenes pörgetések sora várhat a pörgetések alkalmával. A Fishin Frenzy tehát több szempontból is kiváló választás lehet, akkor is, ha új játékos vagy és akkor is, ha profiként keresed az újabbnál újabb jó minőségű slot játékokat a szerencsejátékok világában.

A Fishin Frenzy játék fő szimbólumai és kifizetései

A legkisebb szimbólumok

A játékban a legkevesebbet érő szimbólumok a kártyapakli szimbólumai, amelyek 5-szörös nyereményt biztosítanak három darab kipörgetése esetén, illetve 100-szoros nyereményre számíthatsz tőlük, ha mind az 5 darabot kipörgeted belőlük. Mindeközben 4 darab esetén 25-szörös nyereményt biztosítanak.

Ezek között a 10, K, Q, és a J jelenhet meg a szimbólumok között, illetve valószínűleg velük találkozol majd a legtöbbször a pörgetések alkalmával.

A közepes szimbólumok

A középmezőnyben elhelyezkedő szimbólumok mindeközben sokkal nagyobb, de nem a legnagyobb nyereményeket biztosíthatják számodra. Ezek ugyanis 3 darab kipörgetése esetén 10 és 20-szoros nyereményt biztosítanak, 4 darabnál 50 és 100-szoros nyereményt kaphatsz tőlük, a max ötnél viszont már 200 vagy 500-szoros nyereményt is bezsebelhetsz általuk, így amennyiben nagy tét mellett játszol, óriási kifizetéseket jelenthetnek.

Ezek a szimbólumok egyébként a hal, az úszógumi és a csalis doboz képében jelennek meg a játékban.

A nagy nyereményeket biztosító szimbólumok

Ha viszont a madár vagy a horgászbot képével találkozol, mindenképpen nagy kifizetésekre számíthatsz, téttől függetlenül. Ezek ugyanis már 3 darab kipörgetése esetén is 30 – 50-szeres szorzókat biztosítanak, miközben 4 darabnál 150 – 200-szoros a nyereményed. Ha pedig sikerül belőlük a maximum ötöt is kipörgetned, 1000 és 2000-szeres nyereményeket vihetsz majd haza, ami valljuk be, még kis téten is óriási összegeket jelent.

A különleges szimbólumok

A játékban a hajó a Scatter, aminek érdemes szurkolni ugyanis, 10, 15 vagy 20 ingyenes pörgetést is kaphatsz általa, miközben más szimbólumokkal vegyítve még nagyobb nyereményeket képes biztosítani a pörgetések alatt.

A Wild pedig még jobb, ha a Scatter szimbólumának kipörgetése után találkozol vele, ugyanis a horgász képével rendelkező szimbólum így 5000-szeres nyereményekhez juttat 5 szimbólum esetén, de már kettő darab kipörgetése után is nyersz.

A Fishin Frenzy játék gombjai

A játékban, az elindítás után egy letisztult képernyőt láthatsz majd, ahol viszont minden fontosat megtalálsz, amihez a játék alatt szükséged lesz, ráadásul azokat a menüpontokat sem rejtették el nagyon, ami nem került ki a képernyőre.

Autoplay

Az egyik legjobb gomb, amit a játékosok gyakran használnak is, automatikus pörgetéseket indít el a játékban. Ha rákattintasz jobb alul a táblázatban be tudod állítani, hogy hány darab pörgetést szeretnél megtenni automatikus módban. De beállíthatsz egy limitet is, hogy amennyiben elértél egy bizonyos összeget ne csökkenjen tovább az egyenleged a tudtod nélkül, illetve, ha eléred a beállított nyeremény limitet, akkor is leállíthatod a beállítások alapján a játékot.

Mindazonáltal, lehetőséged van azt is rögzíteni, hogy amennyiben jackpot nyereményre teszel szert, szintén adja vissza a pörgetés lehetőségét a játék, miközben természetesen te magad is bármikor belenyúlhatsz,ha úgy döntenél, hogy meguntad az autoplay funkciót.

Gamble funkció

Ha pedig nyereményre teszel szert, elérhetővé válik egy gamble funkció is, ami arra ad lehetőséged, hogy megduplázd a nyereményed egy dupla vagy semmi játékban. Ezzel bármekkora is a nyereményed, bármikor megduplázhatod azt, de figyelj, mert ugyanannyi esélyed van arra is, hogy a gomb megnyomása után elveszted a pörgetés által begyűjtött teljes nyereményed.

A Gamble funkció elindításához tehát addig kell várnod, amíg nyereményre teszel szert, utána pedig automatikusan megjelenik majd a képernyőn a rá vonatkozó gomb is.

A tétek

A játék elindítása után azonnal látni fogod jobb középen a tétek állítására vonatkozó lehetőséget, ahol a nyilak segítségével állíthatod a téted, de, ha a körre kattintasz a táblában is kiválaszthatod, hogy milyen tét mellett szeretnél játszani. Természetesen ezt körönként is állíthatod, így csak rajtad múlik, hogy milyen tétek mellett játszol, illetve azon, hogy mennyi kockázatot mersz vállalni.

Egyéb gombok

A fentieken kívül a képernyő jobb középső részében találhatod majd meg a pörgetésekre vonatkozó gombot, illetve bal felül tudod előhozni az egyéb funkciókat. A három vonalra kattintás után a hangot tudod állítani, illetve a játékra vonatkozó információkat találod meg a kérdőjel gomb alatt. Ezt a részt mindenképpen érdemes elolvasnod, ugyanis rengeteg fontos infót találsz arról, hogy miként is tudsz profiként játszani a játékkal. Illetve, itt találod a nyerő vonalakra vonatkozó információkat is.

Mindazonáltal, ha a rácsra kattintasz a fenti pontban, a szimbólumokra vonatkozó kifizetéseket fogod majd megtalálni, illetve itt olvashatod majd el azt is, hogy milyen bónusz funkciók érhetőek el a játékban. Így, ezt is érdemes tanulmányozni a valódi pénzes pörgetések előtt.

Scatter és Wild szimbólum

A játékban a Scatter legalább 10, de maximum 20 ingyenes pörgetést biztosíthat, attól függően, hogy hányat pörgetsz ki belőle. Ráadásul, bárhol megjelenhetnek a tárcsákon.

Illetve, az ingyenes pörgetések alatt megjelenhet a horgász szimbólum is, amely egy szórakozhatót animáció formájában kiugrik a képernyőre és összegyűjti a halakat a tárcsákról. Így, nemcsak a horgász által biztosított nyereményt, de a halakat is megkapod.

Így, bár más különleges bónusz nem érhető el a játékban, ez önmagában is nagyszerű szórakozást biztosít majd, ahogy nagy nyereményeket is.

A Fishin Frenzy slot kipróbálása a magyar kaszinókban

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
Vulkan Vegas 1500 ft 40x 450 000 ft + 150 IP
Fezbet 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab
Wazamba 3500 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab
Cashalot 3500 ft 35x 200%, 125 000 ft
5 Gringos 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab

A Fishin Frenzy mobilról és appon keresztül

Amennyiben tetszik a játék jó, ha tudod, hogy mobilra optimalizált formában is elérhető, éppen ezért, ha inkább a telefonodat használnád a játék elérésére, akár Android, akár iOS készülékkel rendelkezel gond nélkül lehetőséged van rá.

Ha pedig olyan kaszinót választottál a kipróbálására, amely mobil applikációval is rendelkezik, akár mobil appon keresztül is bármikor lehetőséged van arra, hogy használhasd a játékot és cserébe egy jól működő és optimalizált Fishin Frenzy slotot kaphatsz majd.

A játék fő előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
  • egyszerűen érthető szabályok
  • ingyenes pörgetések
  • kiváló animáció
  • óriási kifizetések
  • extra funkciók az ingyenes pörgetések alatt
  • nincs sok bónusz funkció
  • nem érhető el forintban

A Fishin Frenzy különböző változatai

Különbségek Fishin Frenzy Fishin Frenzy Megaways Fishin Frenzy: The Big Catch
RTP 96.12% 96.10% 96.12%
Max nyeremény 5000x 10 000x 50x
Nyerővonalak 10 db 15 625 db 10 db

Gyakran ismételt kérdések

Játszhatok a telefonomon a Fishin Frenzy slottal?

Természetesen. A játék telefonra is optimalizált, így bármilyen készülékkel is rendelkezel, elérheted mobilról is a játékot. Illetve, akár applikációt is használhatsz a játék elérésére.

Melyik a leghíresebb Fishin Frenzy játék?

A játékok közül a cikkünkben bemutatott játék a legnépszerűbb, de sokan szeretik a Fishin Frenzy Megaways ajánlatot is az óriási mennyiségű nyerővonalának köszönhetően.

Hogyan csalhatok a Fishin Frenzy játék közben?

Sajnos a játék közben nem fogsz tudni csalni, ugyanis se te, sem pedig a játékot biztosító kaszinó nem tud belenyúlni a pörgetések eredményébe.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments