A Sweet Bonanza slot játék értékelése és felülvizsgálata

Sweet Bonanza
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Nem
Vad szimbólum
Nem
Dobok száma
5
Sorok száma
5
Max. nyereség
21100x
Max. mérték
125 euró
Min. mérték
0.20 euró
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

A Sweet Bonanza nyerőgép napjaink egyik legnépszerűbb slot játékának minősül szerte a világon, ami viszont nem is meglepő, hiszen ingyenes pörgetések és szorzó növelők társaságában próbálható ki, miközben az alap szimbólumai is nagyszerű kifizetéseket biztosítanak. A játékban találkozhatsz Scatter szimbólummal, miközben édességek sora is fellelhető a pörgetések alkalmával a 8 nyerő vonallal rendelkező játékon.

A nyerőgépet a Pragmatic Play fejlesztő készítette és 96.51%-os RTP és magas volatilitás mellett próbálható ki az 5 tárcsás, 5 soros ajánlat. A tétek 0.20 és 125 euró közé kerülhetnek, a maximum nyereményed pedig könnyen akár a téted 100-szorosát is biztosíthatja.

Lássuk viszont most részletesen is, hogy milyen bónuszokkal és extrákkal rendelkezik a játék.

A Sweet Bonanza szimbólumai

A cukorka szimbólumok:

Ha a legnagyobb kifizetéseket szeretnéd elérni a cukorka szimbólumaira érdemes tenned a hangsúlyt, amelyekből legalább 8 darabot kell összegyűjtened annak érdekében, hogy nyereményre tegyél szert. A legtöbbet érő szimbólum a piros szív alakú cukorka, majd őt követi a sorban a rózsaszín négyszög, a zöld ötszög végül pedig a kék téglalap alakú szimbólum.

Kifizetések szempontjából, ha a legkevesebb, de még nyereményt biztosító 8 – 9 darabot pörgeted ki belőlük, 150 és 1000 euró között gyűjthetsz be nyereményeket a szimbólumoktól függően. 10, 11 esetén 200 és 2500 euró között számíthatsz nyereményre, ha pedig ezekből a szimbólumokból a maximumot sikerül kipörgetned a tárcsákon, így legalább 12 darabot, 1200 és 5000 euró között növeled az egyenleged. Ami valljuk be, a legtöbbet érő szív szimbólum esetén nagyszerű nyereményt jelent egy pörgetéssel.

Alma, szilva és a dinnye

A fenti szimbólumok után az alma, szilva és a dinnye következik a sorban kifizetés szempontjából, amelyek közül szintén legalább 8 darabot kell megjeleníteni a tárcsákon, ahhoz, hogy nyerni is tudj velük. Esetükben 50 és 100 euró között biztosít a játék nyereményt, ha csak a minimumot pörgeted ki, 10 darabnál pedig 100 és 150 euró között számíthatsz nyereményre.

Ha pedig a maximumot látod belőlük, 500 és 1000 euró között növeled az egyenleged a játékban.

A szőlő és a banán

A legkisebb kifizetéseket biztosító szimbólumok pedig a szőlő, végül pedig a banán, amelyek 25 és 40 eurónyi összeget adnak 8 darab esetén. Ha sikerül belőlük 10 darabot kipörgetned 75 és 90 euró között számíthatsz nyereményre, a maximális kifizetésük pedig 200 és 400 euró lehet a pörgetések alkalmával, ha max téten játszol.

A különleges szimbólumok

Ha a nyalókát látod a tárcsákon, szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis a Scatter szimbólumot üdvözölheted személyében, amely már 4 darab megjelenése esetén 300, 5 darabnál 5 pedig 00 eurót biztosíthat. Abban az esetben pedig, ha 6 darabot pörgettél ki, megkapod a max nyereményt, ami maximális téten 10 000 dollárt jelent majd számodra.

Ráadásul, ha a Scatterből 3 darabot látsz, 10 ingyenes pörgetést is biztosít a játék, amit újabb megjelenés esetén a pörgetések közben minden esetben 5 extra pörgetéssel jutalmaz.

Mindazonáltal, egy szorzó növelő szimbólum is van a játékban, ami egy színes bomba képében, akár 100-szoros szorzót is biztosíthat számodra.

A játékban megjelenő gombok

A játék megnyitása után minden értelemszerű helyre került, hiszen pont úgy került kialakításra, mint a legtöbb nyerőgép. Éppen ezért, a fő gombok azonnal elérhetők a főképernyőn, az információkat pedig egy helyre rögzítették.

A fő gombok

A Sweet Bonanza játékban jobb alul találod meg a tétekre vonatkozó beállításokat, hogy akár a körök között is lehetőséged legyen állítani a pörgetésekre szánt összegek, azaz a tétek értékét. Ezt egy + és egy – gombbal jelölték, közvetlenül a pörgetéseket elindító gomb két szélén elhelyezve. De a főképernyőn éred el az információk gombot is, amit kis “i” -vel jelöltek, illetve itt állíthatod a hangra vonatkozó feltételeket is.

Az információk gomb

Ha kiválasztod a “i” -vel jelölt menüpontot, az első, amit látni fogsz a kifizetésekre és a szimbólumokra vonatkozó rész lesz, ahol mindent részletesen felsorolnak a legkisebb kifizetést biztosító szimbólumtól egészen a Scatterig. A további oldalakon a bónuszokra és az extrákra vonatkozó információkat találod majd meg, így ezeket az oldalakat mindenképpen érdemes tanulmányoznod a játék elindítása és a valódi pénz befizetése előtt. Ezután következik a játékokra vonatkozó összes alapvető információ, így a volatilitásról, az RTP-ről és a tétekről itt olvashatsz, végül pedig egy súgót is találsz arra vonatkozóan, hogy melyik gomb miben lesz a segítségedre a pörgetések alkalmával.

Illetve, az információ menüpont mellett a három nyíl alapvető beállításokra ad lehetőséget, ahogy itt tudod majd a játéktörténetet is megnézni.

Double Chance gomb

A tárcsák mellett jobb oldalon pedig egy duplázó lehetőséget is találsz. Aminek annyi a lényege, hogy amennyiben szeretnéd növelni az esélyed arra, hogy különleges szimbólumok landoljanak a tárcsákon, 25%-kal nagyobb tét mellett lehetőséged van rá, amennyiben aktiválod ezt a funkciót.

A Sweet Bonanza bónuszok és ingyenes pörgetések

Ha a Scatter szimbólumból legalább 3 darabot kipörgetsz, azonnal 10 ingyenes pörgetésre nyílik lehetőséged, amit akár minden pörgetés alkalmával növelhetsz még öttel, ha szerencsés vagy, felső határ nélkül. Ráadásul, az ingyenes pörgetések alatt megjelenhetnek a bombák is, amik 2 és 100-szoros szorzó között növelhetik a nyereményedet. Ráadásul a bombák össze is adódnak, így sokkal könnyebben tehetsz szert akár 100-szoros szorzóra is.

A pörgetések alkalmával érdemes használnod a fent említett duplázó lehetőséget, hogy minél nagyobb esélyed legyen az extra szimbólumok kipörgetésére, de választhatod akár azt is, hogy bónuszjátékot vásárolsz.

A Sweet Bonanza és a magyar kaszinók ahol kipróbálható

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
Campobet 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP
Librabet 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft + 200 IP + 1 Bonus Crab
Zulabet 5000 ft 40x 100%, 150 000 ft
GG Bet 3500 ft 40x 600 000 ft + 175 IP
Turbico 3800 ft 45x 100%, 37 000 ft + 100 IP

A Sweet Bonanza telefonos változata

Ha úgy döntenél, hogy érdekel a játék, de nem szeretnél azért gép elé ülni, hogy kipróbálni, javasoljuk, hogy keresd a Sweet Bonanza telefonos változatát helyette. Ugyanis a játék mobilra optimalizált formában is elérhető, ahogy akár Android, akár iOS készülékkel rendelkezel mobil appot is használhatsz arra, hogy elérd a kaszinót.

Mindeközben pedig egy jól működő, hiba nélkül futó mobilos változatot használhatsz, ugyanis a fejlesztő nagy hangsúlyt fektetett a játék mobilos kialakítására is.

Legfőbb előnyök és hátrányok

Előnyök Hátrányok
szorzó bombák az extrákért

minőség és megbízhatóság

kiváló RTP

Scatter, nyereménnyel és ingyenes pörgetésekkel

megfelelő kis- és nagy tét mellett játszó játékosoknak is

kockázatos játék a volatilitása miatt

nincs a játékban Wild

A Sweet Bonanza játékok összehasonlítása

Különbségek Sweet Bonanza Sweet Bonanza Xmax
RTP 96.51% 96.51%
Max nyeremény 100x 21 000x
Volatilitás Magas Közepes

Gyakori kérdések és válaszok

Az ingyenes Sweet Bonanza játékban lehetőségem van valódi pénzes nyereményre szert tenni?

Sajnos nem. Ahhoz, hogy valódi pénzes nyereményre tegyél szert, valódi pénzt is kell befizetned. Az ingyenes játék csak szórakozásra alkalmas és a játék megértése miatt jó.

Melyik a legnépszerűbb Sweet Bonanza játék?

A Sweet Bonanza játékok közül a fent bemutatott, alap Bonanza a legnépszerűbb a lehetőségek között, de az Xmax változatával is sokan játszanak a karácsonyi időszakban.

Játszhatok a Sweet Bonanza játékkal valódi pénzért a telefonomon keresztül is?

Természetesen. A játék mind gépen, mind pedig telefonon elérhető ingyenes és valódi befizetés mellett elérhető változatban is, így amennyiben a mobilodat használnád a játék elérésére gond nélkül kipróbálhatod valódi pénz befizetése mellett is akár.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments