Mystery Joker nyerőgép felülvizsgálata – A meglepetés ereje

Mystery Joker
Játék
Teljes képernyő

National Casino

100% akár 35000 HUF + 100 ingyenes pörgetés

Az oldalon Olvassa el az áttekintést

22Bet

100% akár 100 000 HUF

Az oldalon Olvassa el az áttekintést


Automatikus lejátszás
Igen
A bónusz forog
Igen
Jackpot
Igen
Vad szimbólum
Igen
Dobok száma
3
Sorok száma
5
Max. nyereség
6000x
Max. mérték
100 euró
Min. mérték
0.1 euró
Kockázati játék
Nem
Szétszór
Igen

A Mystery Joker, amely a Play’n Go fejlesztő játéka egy igazán csillogó, villogó világba repíti a játékosokat, ahol a jól ismert gyümölcsös szimbólumokkal próbálhatják ki a szerencséjüket az érdeklődők. A 96%-os RTP-vel és akár 6000-szeres nyereménnyel működő nyerőgép 2014 óta érhető el, azóta pedig töretlen a sikere.

Ez viszont főleg annak is köszönhető, hogy könnyen kaphatsz ingyenes pörgetéseket a játékban, miközben 5 nyerő vonalon és közepes volatilitás mellett érhető el. A tétek mindeközben 0.10 és 100 euró között helyezkedhetnek el, a 3 tárcsával és 3 sorral működő slot játékon.

Külön jó hír, hogy nem is kell keresned a nyerő vonalakra vonatkozó táblázatot, ugyanis a tárcsákon a számokra kattintva, azonnal megjelenik milyen kötésben kaphatsz tőle nyereményeket. Ráadásul, a játék demó, ingyenes és befizetés mellett elérhető, valódi pénzes változatban egyaránt elérhető a magyar játékosoknak.

Lássuk tehát most részletesen is, hogy milyen játék a Mystery Joker.

Szimbólumok és kifizetések – Mystery Joker

Mivel a Mystery Joker egy klasszikus játéknak minősül, nem kell bonyolult kötésekre figyelned, illetve egyszerűen 3 szimbólum kipörgetése mindösszesen a feladatod, bármelyik szimbólumról is van szó. A lehetőségek közül pedig egyszerűen megjegyezheted, hogy melyiknek érdemes szurkolni, ugyanis a gyümölcsös szimbólumok azok a játékban, amelyek a legkevesebb kifizetést biztosítják, a csillag pedig az, ami a legtöbbet.

Az alábbi értékek tartoznak a különböző szimbólumokhoz:

  • 3 csillag – 50-szeres tét
  • 3 harang – 40-szeres tét
  • 3 szőlő – 30-szoros tét
  • 3 citrom – 10-szeres tét
  • 3 cseresznye – 10 szeres tét

Láthatod tehát, hogy igazán egyszerűen kiszámítható és megjegyezhető, hogy melyik szimbólummal mekkora kifizetésre számíthatsz a játék alatt.

Elérhető viszont egy Joker szimbólum is, ami voltaképpen a Scattert jelenti a nyerőgépet használva. A célod vele kapcsolatban, hogy legalább 3 darabot kipörgess, ugyanis ebben az esetben 100 ingyenes pörgetés indul el automatikusan. Ha pedig a pörgetések alatt legalább 2 Joker szimbólummal találkozol, véletlenszerűen szorzót kapsz, amely akár a téted 100-szorosát is jelentheti extraként.

A Mystery Joker slot gombjai

A játék alapvető gombjai:

A játék elindítása után a képernyő kicsit zavarosnak tűnhet, de a valóságban egyáltalán nem az, ha megérted melyik menüpontot mikor kell használnod. A számokhoz közelítve például azonnal láthatod a kötéseket, a nagy spin gomb pedig értelemszerűen a pörgetéseket fogja elindítani.

Bal oldalról haladva a paytable feliratra kattintva ismerheted meg a szimbólumokat és azok kifizetését, illetve a szimbólumok alatt itt is szintén feltüntetik a nyerő vonalakra vonatkozó információkat vizuális formában. Mindazonáltal, a Scatterre vonatkozó információkat is itt fogod majd megtalálni a játék során.

Az automatikus pörgetések

A paytable gomb alatt találod meg az automatikus pörgetésekre vonatkozó gombot, amelyre, ha rákattintasz egyből be is tudod állítani, hogy milyen tét mellett szeretnél játszani. Itt elsősorban azt kell beállítanod, hogy egy 10 és 100 közötti sávban hány pörgetést szeretnél elindítani a játék során, illetve beállíthatod azt is, hogy amennyiben nyereményre vagy ingyenes pörgetésre teszel szert álljanak le a pörgetések.

Ráadásul, még külön limiteket is állíthatsz be, hogy amennyiben az egyenleged elér egy bizonyos összeget, szintén ne folytassa a játék az automatikus pörgetések funkciót.

A tétek beállításának lehetősége

A téteket pedig alul, középen a nyilak segítségével fogod tudni majd állítani, lépegetéssel vagy a kockában található tétre való kattintással. Éppen ezért, akár 1 – 1 pörgetés között is lehetőséged van arra, hogy bármikor módosítani tudj a téteken, ha úgy érzed a következő körben szerencsés leszel, vagy épp, ha szeretnéd lejjebb venni a tétek nagyságát.

A Mystery Joker bónuszai és ingyenes pörgetései

A játékban minden a Joker szimbólum körül mozog, ugyanis ez a szimbólum többféleképpen is extrákat biztosíthat számodra. Ha ugyanis sikerül 3 darabot kipörgetned belőle, elindul 10 ingyenes pörgetés, amit könnyen sokszorozhatsz is egészen 50 darabig.

Ha ráadásul a pörgetések alatt még két Joker szimbólum feltűnik a tárcsákon egy pörgetésen belül, minden alkalommal véletlenszerűen szorzót is kapsz a játéktól, amely kisebb vagy nagyobb értékben bárhol megállhat, a maximum 100-szoros szorzóig bezárólag.

Természetesen az 1-szeres és a 2-szeres szorzó a leggyakrabban megjelenő extra, amit kaphatsz a Joker szimbólumtól, de természetesen csak rajtad és a szerencsén múlik, hogy éppen hol fog landolni. Ha pedig két szimbólum helyett az ingyenes pörgetések alatt újra 3 darabot látsz, azonnal megkapod a plusz 10 pörgetést is a szorzók és a meglévő pörgetések mellé.

Hol próbálható ki a Mystery Joker slot játék?

Kaszinó neve Minimum befizetés Megforgatási követelmény Bónusz
I Wild 3800 ft 40x 260%, 1 300 000 ft + 270 IP
Betinia 3000 ft 35x 100%, 150 000 ft + 200 IP
Pledoo 3800 ft 45x 370%, 1 200 000 ft + 225 IP
Need For Spin 6000 ft 40x 300%, 400 000 ft + 300 IP
Alf 3500 ft 40x 450%, 276 000 ft + 250 IP

A Mystery Joker mobilon és appon

A játék azon túl, hogy kiválóan működik gépről, bármilyen böngészőt is használtál az elérésre, lehetőséget biztosít arra is, hogy a mobilodat használd a nyerőgép kipróbálására. Akár Android, akár iOS készülékkel rendelkezel ugyanis, egy kiváló minőségű, minden fontos funkciót és bónuszt biztosító optimalizált változatot érhetsz el a játékból.

Éppen ezért, ha egy olyan online kaszinó weboldalt választottál a kikapcsolódásra, ahol elérhető a játék, gond nélkül keresheted a telefonod böngészőjén keresztül is a Mystery Joker ajánlatát, ahogy akár mobil applikációt is használhatsz az elérésre, ha lehetőséged van rá. Így pedig akár a zsebedben is hordhatod a kedvenc játékodat, hogy bármikor és bárhonnan lehetőséged legyen elérni azt.

A Mystery Joker játék legfőbb előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
új játékosoknak is kiváló, mert egyszerű

ingyenes pörgetések

mobil app formájában is elérhető

Scatter szimbólum

könnyen megérhetőek a szabályok

unalmassá válhat könnyen

zavaró zene

Mystery Joker vs Mystery Joker 2 összehasonlítás

Különbségek Mystery Joker Mystery Joker 2
RTP 96% 95%
Max nyeremény 100x 200x
Bónuszok ingyenes pörgetés

szorzó növelő

újra pörgetés
Nyerő vonalak 5 10
Volatilitás közepes közepes

Gyakran ismételt kérdések és válaszok – Mystery Joker

Melyik a legnépszerűbb Mystery Joker típus napjainkban a magyar játékosok között?

A játékosok között szerte a világon sokkal ismertebb és kedveltebb a cikkünkben bemutatott típus, azaz a Mystery Joker játék első része. Ezt ugyanis telefonon és gépen egyaránt szívesen játsszák a játékosok.

Hogyan tudok csalni a Mystery Joker játék használata közben?

Sajnos arra nincs lehetőséged, hogy csalni tudj a játékban. A nyerőgép ugyanis előre meghatározott számítások alapján nem módosítható semmilyen irányból annak érdekében, hogy nagyobb nyereményekre tegyél szert.

Valódi pénzt is nyerhetek, ha a Mystery Joker játékkal demó változatban játszom?

Sajnos nem. Ahhoz, hogy valódi nyereményre tehess szert, valódi pénzben befizetést is kell kezdeményezned. A demó játék csak szórakoztatásra jó, éppen ezért az ott megkapott nyereményeket nem fogod tudni kiutalni a főszámlád felé.

0 0 votes
Cikk besorolása
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments